Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radek: ServiceBox mi nepomohl- nenašel (jako jednu 205ku):(

Rebik: Nechci z toho dělat kauzu, jen jsem chtěl vědět, zda jsem ho přehlédl nebo zda opravdu není. Koukám, že opravdu není. No nic, pokusim se dohledat něco jinýho;)

Odesláno

Me se libi, jak je pan tajemnik haklivej na cokoli co se ho dotyka, kdyby priznal, ze si vzal velky soust a hodilo se to cele zpet byl by klid, ale to ne:bojim

Odesláno

rekl bych, ze volby se blizi, takze ti co se jim nelibi stavajici vedeni budou mit sanci presvedcit ostatni o tom, ze to chteji a umeji delat lepe.

ono neni jednoduche ve volnem case delat neco pro ostatni, a i kdyz nektere veci se mi nelibi, tak celkove posledni zmena vedeni klubu hodne prospela.

Odesláno

Vvitty ja netvrdim ze neprospela a navic to muzu posoudit takzvane z doslechu, ale tohle neni o volnem case, rozkopany stranky pul roku je docela soda, nemyslis?

Odesláno

no ja na hlavni stranku lezu jenom hodne vyjimecne, v podstate jen kdyz je tam prihlasovadlo na sraz... takze to ze jsou nove stranky jsem zaregistroval asi o dva mesice pozdeji, a ze tam neco nefunguje taky moc ne...

Odesláno

a to ma bejt jak utecha:potlesk 4 mesice je to od data, co ten paskviil spatril svetlo sveta

kandidovat nebudu protoze musim udelat barak (bydleni je jaksi na prvnim miste), ver ze jinak bych do toho sel;)

[upravil dne 20/1/08 buml]

Odesláno

No a jsme u toho, u jiného osobní věci nezajímají, jednodušší je házet pomluvy, že si hraje malou domů. Nemyslíš, že za 250 ročně sis slávy a divadla užil dost?

Odesláno

Chlapi, roztrhejte si občanky:bojim:bojim

Je fakt, že na hl. stranu lezu zcela výjimečně a to hlavně díky designu- nějak mě neoslovil. Je milý, že jsou stránky rychlejší, ale to je snad jediný pozitivum. O "vadách" stránek nehodlám debatovat, zbytečně bych se rozčiloval:grr

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

No a jsme u toho, u jiného osobní věci nezajímají, jednodušší je házet pomluvy, že si hraje malou domů. Nemyslíš, že za 250 ročně sis slávy a divadla užil dost?

1) bych te rad upozornil, ze sem nikde ve stanovach nenasel, ze bys byl vlasnikem P-C, bohuzel se tak chovas

2)nejak mi unika souvislost platby clenstvi a moznost psat prispevky na foru, pokud se nepletu je to mozne po registraci na foru zdarma a pokud dle pravidel tak neomezene

3)Ono s tim casem je to jednoduchy, pokud bys byval chtel doopravdy neco rekonstruovat se zdarnym a brzkym vysledkem, tak si sezenes potrebny material k rekonstrukci (zminis se trebas na foru, par lidi zajiste rado prispeje, pokud to bude v jejich silach) navrhnete hrubou kostru stranek a pak ji nekomu kdo to umi zadas, dale jiz jen kontrolujes, jestli je vse tak jak ma byt. timto postupem by sis usetril minimalne polovinu casu, takze tady nebrec, ze na to ten cas nemas, v tuhle chvili jen sklizis plody toho co jsi sam zasel a ze se ti to nelibi sorry, pravo na kritiku mam a konstruktivne sem se do reseni zapojil spolecne s Radkem Hurvajzem a spol, kdyz sme davali do kupy, co je potreba kde dodelat, aby to melo alespon hlavu a patu. Vsechny mnou popsane kroky, vcetne korekci se daji resit elektonicky.

Odesláno

problem je v tom, ze tady je velice malo lidi, kteri jsou ochotni prispet k provozu techto stranek, potazmo klubu. nebo, jeste presneji, kteri opravdu nejak prispeji. protoze vetsinou nemaji cas, nebo zkusenosti, nebo oboji. a co tady vubec rejpu, taky nemam cas :roll

Odesláno
Původně zaslal: destiny

no, myslím, že konečně byl trefený hřebíček na hlavičku :cool:

....teď tu se slečnou řešíme, zda byl na hlavičku trefen hřebíček, nebo Řebíček.... :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Původně zaslal: destiny

no, myslím, že konečně byl trefený hřebíček na hlavičku :cool:

....teď tu se slečnou řešíme, zda byl na hlavičku trefen hřebíček, nebo Řebíček.... :D:D:D

Já myslím že není cořešit, že je to z toho textu zcela jednoznačný:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Kurt

Jo jo, jen co najdu klíče.... :mrk:D

Ty jo, nejenom Anorexie, ale už i Alzheimer:D:D:D:D

a ja porad, jak se jmenuje ten nemec :myslim:myslim:myslim :mrk:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...