Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Co by jsi chtěl, NOVÝ VZHLED = NOVÉ FUNKCE (rozuměj žádné) :D:D:D Použij Service box, to bude jistější a jistě rychlejší [upravil dne 20/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Rebik Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Hm, že to nikdo za nepožadoval a najednou bude zase kauza? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Rebik Hm, že to nikdo za nepožadoval a najednou bude zase kauza? Kauza snad ne, nikomu to nechybělo, až ted Dundee, ale Service box to lehce nahradí Citovat
Dundee Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Radek: ServiceBox mi nepomohl- nenašel (jako jednu 205ku) Rebik: Nechci z toho dělat kauzu, jen jsem chtěl vědět, zda jsem ho přehlédl nebo zda opravdu není. Koukám, že opravdu není. No nic, pokusim se dohledat něco jinýho;) Citovat
buml Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Me se libi, jak je pan tajemnik haklivej na cokoli co se ho dotyka, kdyby priznal, ze si vzal velky soust a hodilo se to cele zpet byl by klid, ale to ne:bojim Citovat
Vvitty Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 rekl bych, ze volby se blizi, takze ti co se jim nelibi stavajici vedeni budou mit sanci presvedcit ostatni o tom, ze to chteji a umeji delat lepe. ono neni jednoduche ve volnem case delat neco pro ostatni, a i kdyz nektere veci se mi nelibi, tak celkove posledni zmena vedeni klubu hodne prospela. Citovat
buml Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Vvitty ja netvrdim ze neprospela a navic to muzu posoudit takzvane z doslechu, ale tohle neni o volnem case, rozkopany stranky pul roku je docela soda, nemyslis? Citovat
Vvitty Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 no ja na hlavni stranku lezu jenom hodne vyjimecne, v podstate jen kdyz je tam prihlasovadlo na sraz... takze to ze jsou nove stranky jsem zaregistroval asi o dva mesice pozdeji, a ze tam neco nefunguje taky moc ne... Citovat
Rebik Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Buml. Budeš kandidovat do výboru? Jenom korekce tvých polopravd a představ- v rekonstrukci je 4 měsíce. [upravil dne 20/1/2008 Rebik] Citovat
buml Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 a to ma bejt jak utecha:potlesk 4 mesice je to od data, co ten paskviil spatril svetlo sveta kandidovat nebudu protoze musim udelat barak (bydleni je jaksi na prvnim miste), ver ze jinak bych do toho sel;) [upravil dne 20/1/08 buml] Citovat
Rebik Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 No a jsme u toho, u jiného osobní věci nezajímají, jednodušší je házet pomluvy, že si hraje malou domů. Nemyslíš, že za 250 ročně sis slávy a divadla užil dost? Citovat
Dundee Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Chlapi, roztrhejte si občanky:bojim:bojim Je fakt, že na hl. stranu lezu zcela výjimečně a to hlavně díky designu- nějak mě neoslovil. Je milý, že jsou stránky rychlejší, ale to je snad jediný pozitivum. O "vadách" stránek nehodlám debatovat, zbytečně bych se rozčiloval:grr Citovat
buml Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Původně zaslal: Rebik No a jsme u toho, u jiného osobní věci nezajímají, jednodušší je házet pomluvy, že si hraje malou domů. Nemyslíš, že za 250 ročně sis slávy a divadla užil dost? 1) bych te rad upozornil, ze sem nikde ve stanovach nenasel, ze bys byl vlasnikem P-C, bohuzel se tak chovas 2)nejak mi unika souvislost platby clenstvi a moznost psat prispevky na foru, pokud se nepletu je to mozne po registraci na foru zdarma a pokud dle pravidel tak neomezene 3)Ono s tim casem je to jednoduchy, pokud bys byval chtel doopravdy neco rekonstruovat se zdarnym a brzkym vysledkem, tak si sezenes potrebny material k rekonstrukci (zminis se trebas na foru, par lidi zajiste rado prispeje, pokud to bude v jejich silach) navrhnete hrubou kostru stranek a pak ji nekomu kdo to umi zadas, dale jiz jen kontrolujes, jestli je vse tak jak ma byt. timto postupem by sis usetril minimalne polovinu casu, takze tady nebrec, ze na to ten cas nemas, v tuhle chvili jen sklizis plody toho co jsi sam zasel a ze se ti to nelibi sorry, pravo na kritiku mam a konstruktivne sem se do reseni zapojil spolecne s Radkem Hurvajzem a spol, kdyz sme davali do kupy, co je potreba kde dodelat, aby to melo alespon hlavu a patu. Vsechny mnou popsane kroky, vcetne korekci se daji resit elektonicky. Citovat
destiny Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 no, myslím, že konečně byl trefený hřebíček na hlavičku Citovat
Vvitty Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 problem je v tom, ze tady je velice malo lidi, kteri jsou ochotni prispet k provozu techto stranek, potazmo klubu. nebo, jeste presneji, kteri opravdu nejak prispeji. protoze vetsinou nemaji cas, nebo zkusenosti, nebo oboji. a co tady vubec rejpu, taky nemam cas Citovat
Netopýrka Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Původně zaslal: destiny no, myslím, že konečně byl trefený hřebíček na hlavičku ....teď tu se slečnou řešíme, zda byl na hlavičku trefen hřebíček, nebo Řebíček.... :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: destiny no, myslím, že konečně byl trefený hřebíček na hlavičku ....teď tu se slečnou řešíme, zda byl na hlavičku trefen hřebíček, nebo Řebíček.... :D:D Já myslím že není cořešit, že je to z toho textu zcela jednoznačný:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Jo jo, jen co najdu klíče.... Ty jo, nejenom Anorexie, ale už i Alzheimer:D:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Jo jo, jen co najdu klíče.... Ty jo, nejenom Anorexie, ale už i Alzheimer:D:D:D:D a ja porad, jak se jmenuje ten nemec :myslim:myslim :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.