Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dnes jsem se potkal s nekym v 807kovem autobuse :) poprve kousek od opatova na kruhaci ( pardon ze jsem nezamaval, ale nejak nez jsem si uvedomil kdo co chce... :D ) a podruhe v Jesenici.
barva?
Odesláno
Dneska jsem projizdel pocernicema sluzebakem a najendou koukam v ulicic zaparkovana 406ka JardaMoj ten duplex vypada fakt luxusne :-))

Prej nejhezci duplex na klubu jsem mel ja.....

tak to zdaleka neee. zas si nefandi :D

seš minimalně deset mist za bejvalkou Paul Jane a dvacet za moji bejvalkou :D:D:D

Guest Scratch
Odesláno
Dneska jsem projizdel pocernicema sluzebakem a najendou koukam v ulicic zaparkovana 406ka JardaMoj ten duplex vypada fakt luxusne :-))

seš minimalně deset mist za bejvalkou Paul Jane a dvacet za moji bejvalkou :D:D:D

to jsi mi psal dokonce ty predsedo, takze zapatrej :)

Guest Scratch
Odesláno

a o zvuku se s tema vasima pastikama nebudem bavit :D

[upravil dne 2/4/2012 22:16 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno
dnes na obchvatu Libeznic okolo 19:00 jsem mavnul na projíždějícího Honzu z Nera v Teepee Partakovi:papa

musis postavit teepee, aby si nekdo vsimnul :)

Odesláno

to jsi mi psal dokonce ty predsedo, takze zapatrej :)

sem musel mit slabou chvilku :D

Guest Scratch
Odesláno

ale no tak :)

ja vim, ze se ti remus libi a ted ma novy parohy :) a tahne jako das

no nic, zitra jdu na operaci s ocima, tak drz palce, at jeste muzu napsat :)

Odesláno

Já nepotkám klubáka co je rok dlouhej a najednou jeden za druhým.... minulý týden Neon, dneska hned čtyři najednou - Garfield u Trnky, Vvitty (respektive jeho 306ku zaparkovanou v Holešovicích), Ferry v Březiněvsi (bliknul jsem na něj, ale pochybuju, že pochopil proč neb jsem se řítil ve VW :) ) a nakonec MJSytic v Měšicích (tam je ta pravděpodobnost ale hodně velká když tam bydlí) :D

[upravil dne 3/4/2012 20:45 od Driver]

Odesláno

jestli jsi potkal Sytice v Mesicich pozdeji nez me v Brezinevsi, tak to jsem byl taky ja :D Byl jsem nejdriv v Brezi a pak jel teprv za Syticem :) My jak mame ty auta stejny, ta si je na prvni pohled nepozname ani sami :D

Bohuzel jsem si blikajiciho VW nevsiml

Sytic na me dneska maval v Boranovicich taky z VW a taky jsem si ho nevsiml :)

[upravil dne 3/4/12 23:28 od Ferry]

Odesláno
dnes na obchvatu Libeznic okolo 19:00 jsem mavnul na projíždějícího Honzu z Nera v Teepee Partakovi:papa

Tak byl jsi to ty :papa Obyčejně koukám na zadní dveře každé tmavé 807 a hledám samolepku, ale tentokrát jsem tě nepoznal.

Odesláno
Dnes jsem se potkal s nekym v 807kovem autobuse :) poprve kousek od opatova na kruhaci ( pardon ze jsem nezamaval, ale nejak nez jsem si uvedomil kdo co chce... :D ) a podruhe v Jesenici.
barva?

Tmave modra. Nerikej, ze to byl zase tvuj tchan, nebo koho jsem to potkal minule z tveho rodinneho kruhu :)

Odesláno

dneska jsem potkala Medveda na Vltavske, kterak ceka na prechodu az projede tram ve ktery sem sedela ja :) a bylo to nejak mezi 17:30 a 17:45 :)

Odesláno

Tak dnes jsem potkal v Žamberku na náměstí nádhernou, v modré metalíze, 3.dvéřovou 206. Přes bok měla nalepeného lva jako má Stibto a nápis 206. SPZ 3T7 .... byl to někdo \"místní\"? Moc pěkný autíčko :)

Odesláno

Tak večer jsem 206ku potkal znova, stála před hospodou, kam jsem šel na pivko:) jo a na pátých dveřích měla křídlo alá WRC

post-39796-14109623248395_thumb.jpg

[Edited on 6/4/12 10:29 by radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...