306-Kubik-S16 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 tak kolikrat kdyz potkam tvoji 406ku zaparkovanou na dvore tak se na duplex podivam :-)) libi se mi jak too ma zapasovane v tom prodlouzenem narazniku http://imageshack.us/photo/my-images/834/img0804uh.jpg/ Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Dnes jsem se potkal s nekym v 807kovem autobuse poprve kousek od opatova na kruhaci ( pardon ze jsem nezamaval, ale nejak nez jsem si uvedomil kdo co chce... ) a podruhe v Jesenici. barva? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Dneska jsem projizdel pocernicema sluzebakem a najendou koukam v ulicic zaparkovana 406ka JardaMoj ten duplex vypada fakt luxusne :-)) Prej nejhezci duplex na klubu jsem mel ja..... tak to zdaleka neee. zas si nefandi seš minimalně deset mist za bejvalkou Paul Jane a dvacet za moji bejvalkou :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 dnes na obchvatu Libeznic okolo 19:00 jsem mavnul na projíždějícího Honzu z Nera v Teepee Partakovi:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Dneska jsem projizdel pocernicema sluzebakem a najendou koukam v ulicic zaparkovana 406ka JardaMoj ten duplex vypada fakt luxusne :-)) Prej nejhezci duplex na klubu jsem mel ja..... tak to zdaleka neee. zas si nefandi seš minimalně deset mist za bejvalkou Paul Jane a dvacet za moji bejvalkou :D:D to jsi mi psal dokonce ty predsedo, takze zapatrej Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 a o zvuku se s tema vasima pastikama nebudem bavit [upravil dne 2/4/2012 22:16 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 dnes na obchvatu Libeznic okolo 19:00 jsem mavnul na projíždějícího Honzu z Nera v Teepee Partakovi:papa musis postavit teepee, aby si nekdo vsimnul Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Dneska jsem projizdel pocernicema sluzebakem a najendou koukam v ulicic zaparkovana 406ka JardaMoj ten duplex vypada fakt luxusne :-)) Prej nejhezci duplex na klubu jsem mel ja..... tak to zdaleka neee. zas si nefandi seš minimalně deset mist za bejvalkou Paul Jane a dvacet za moji bejvalkou :D:D to jsi mi psal dokonce ty predsedo, takze zapatrej sem musel mit slabou chvilku Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 ale no tak ja vim, ze se ti remus libi a ted ma novy parohy a tahne jako das no nic, zitra jdu na operaci s ocima, tak drz palce, at jeste muzu napsat Citovat
Moby89 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 dnes jsem potkal na modřanský na pumpě Mefa- pokecali jsme, dali cígo a jeli každej svojí cestou:roker Citovat
Driver Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Já nepotkám klubáka co je rok dlouhej a najednou jeden za druhým.... minulý týden Neon, dneska hned čtyři najednou - Garfield u Trnky, Vvitty (respektive jeho 306ku zaparkovanou v Holešovicích), Ferry v Březiněvsi (bliknul jsem na něj, ale pochybuju, že pochopil proč neb jsem se řítil ve VW ) a nakonec MJSytic v Měšicích (tam je ta pravděpodobnost ale hodně velká když tam bydlí) [upravil dne 3/4/2012 20:45 od Driver] Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 jestli jsi potkal Sytice v Mesicich pozdeji nez me v Brezinevsi, tak to jsem byl taky ja Byl jsem nejdriv v Brezi a pak jel teprv za Syticem My jak mame ty auta stejny, ta si je na prvni pohled nepozname ani sami Bohuzel jsem si blikajiciho VW nevsiml Sytic na me dneska maval v Boranovicich taky z VW a taky jsem si ho nevsiml [upravil dne 3/4/12 23:28 od Ferry] Citovat
MyP106 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 já jsem nějak nikdy nikoho nikde nepotkal Citovat
MyP106 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 no je pravda že teď sem dost omezil ježdění a jezdím spíš jen trasu do školy Most - Litoměřice Citovat
Honza z Nera Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 dnes na obchvatu Libeznic okolo 19:00 jsem mavnul na projíždějícího Honzu z Nera v Teepee Partakovi:papa Tak byl jsi to ty Obyčejně koukám na zadní dveře každé tmavé 807 a hledám samolepku, ale tentokrát jsem tě nepoznal. Citovat
Jimmy106 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Dnes jsem se potkal s nekym v 807kovem autobuse poprve kousek od opatova na kruhaci ( pardon ze jsem nezamaval, ale nejak nez jsem si uvedomil kdo co chce... ) a podruhe v Jesenici. barva? Tmave modra. Nerikej, ze to byl zase tvuj tchan, nebo koho jsem to potkal minule z tveho rodinneho kruhu Citovat
Goldinka Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 dneska jsem potkala Medveda na Vltavske, kterak ceka na prechodu az projede tram ve ktery sem sedela ja a bylo to nejak mezi 17:30 a 17:45 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tak dnes jsem potkal v Žamberku na náměstí nádhernou, v modré metalíze, 3.dvéřovou 206. Přes bok měla nalepeného lva jako má Stibto a nápis 206. SPZ 3T7 .... byl to někdo \"místní\"? Moc pěkný autíčko Citovat
radim.1008 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Tak večer jsem 206ku potkal znova, stála před hospodou, kam jsem šel na pivko:) jo a na pátých dveřích měla křídlo alá WRC [Edited on 6/4/12 10:29 by radim.1008] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.