Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano vcera som nahanal po bratislave existujuceho.

zistil som, ze oktavka2 je asi dobre odhlucnena ked ani trubu z jumpera nepocul.:D

Si nemysli, ze ked sa zamaskujes skodovkou, ze ta nikto nepozna:P

Odesláno

Obaf vs Existující - Vy si máte co vyčítat, jeden v okřídleném šípu, druhý obrácené vlaštovky ..... - lva nevidět široko daleko

Odesláno
Ano vcera som nahanal po bratislave existujuceho.

zistil som, ze oktavka2 je asi dobre odhlucnena ked ani trubu z jumpera nepocul.:D

Si nemysli, ze ked sa zamaskujes skodovkou, ze ta nikto nepozna:P

Mal som pracovnu debatu pocas jazdy,ved si videl.

Drzim sa hesla:co je za námi nás nezajímá.

Ale v pohode ved sme pokecali cez otvorene okno.:super:super:super

Odesláno
co je za nami...

to je jako heslo lepsi bejt mrtvej nez druhej :D

Neber to tak tragicky. To je z jedneho vtipu,citujem: Čo urobi talian ked sadne do auta? Utrhne spetne zrkadlo-co je za nami nas nezaujima.:D:D:D

O talianoch je zname ze jazdia jako sialenci.:D:D:D

Odesláno
:xvul To je sice pravda, ale když tam jsem na dovolené autem, tak mě pustí na hlavní do kolony i z vedlejší hned. Nepouští jen němci a češi!(pokud nevidí SPZ) :xvul
  • O 2 týdny později...
Odesláno

ja ti nevim, ma to nejako malo samolepek, ne?

co to ma za typa :)

[upravil dne 17/3/2011 20:17 Scratch]

Odesláno

Včera před 14tou hodinou u AFI Palace v Pardubicích jsem zahlídnul šedou 106 old model se šachovnicí na střeše a nápisem peugeot-club v horní části zadních dveří. Ještě jsem si všiml světle modrého interiéru.

O koho konkrétně šlo nevím. :(

Odesláno

na me v patek blikala tmava Laguna na ty super silnici ke globusu, myslim, ze to byl JardaMoj? :)

Odesláno

Dnes se jako klubák hlásil maník co dělá na myčce v Brně u Olympie. Má bílou 106. Na Nick jsem se zapoměl zeptat.

Jinak během dneška jsme viděli 3 kupé 406 a každé v jiné barvě. Jedna tmavě červená na kufru nesla označení 20V Turbo. Neví někdo blžší info o tom motoru? :D Jestli byla z klubu nevím. :nevim

[upravil dne 24/3/11 23:25 Dave_k]

Odesláno

vidim lagunu, a moje usi jsou perfektni V6 nejde preslechnout ani na neutral :)

a mas ji v podpisu :D

Odesláno

Já dnes potkal zelenou 309 a řídil ji Pata. Ani má vykloubené ruka os mávání nepomohla aby si mě všimnul. Asi nemá rád cyklisty :-D

A taky asi \"bývalé\" auto 406 Kubbachera u Isory. :papa

Odesláno

ja jsem potkal v Jicinevsi (nebo nekde u ni) Pavla Stajgra. moje byvale kridlo nelze prehlednout :)

Odesláno

Včera kolem 18:00 v Bohunicích, křižovatka Vídeňská-Jihlavská jsme zahlídli stříbrnou 406 break se samolepkami klubu a za volantem seděl řidič se šíleným výrazem ve tváři. Mám dojem, že jej od někud znám. :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...