pavloucha Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Původně zaslal: Haryk dovolená pěkná a a na nikoho sem nenarazil projel jsem přes sev. čechy, vysočinu,jižní a střední čechy a taky jsem na nikoho nenarazil Citovat
Stifler Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Já jsem včera jel do Kutné Hory a na Jičínsku nejdřív okolo mě projela v protisměru 406ka až jsem si řekl, jestli není čakomova, protože byla taky hooodně snížená, stejná barva i old model, jako má čakom, ale měla jiná kola a na RZ to mělo 3C7 xxxx, takže je mi jasný, že to čakom nebyl. A hned o kus dál ve vesnici Staré Místo od motorestu vyjížděla taky 406ka old model Break v červené Lucifer a jela za mnou. Pořád se mě držel - když jsem předjížděl, tak předjížděl taky a pak se držel stále za mnou. Jel za mnou takhle až do Velkého Oseku u Kolína, kde odbočil a ještě jsme se pak potkali na chvilku v Kolíně, ale pak on odbočoval na Kutnou Horu a já směr na Prahu, kvůli nákupu, pak jsem ho už neviděl. Marně jsem hledal nějakou clubovou samolepku na jeho autě, jela v tom rodinka a RZ začínala 7S3 xxxx, tak nevim, jestli to nebyl někdo z clubu. Citovat
chuck11 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Komu kolečka sluší víc 306 či 406. Ps.není to někdo z klubu:super [upravil dne 2.8.2010 chuck11] Citovat
Haryk Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 ach JO tak, tak.... [upravil dne 2.8.2010 Kurt] Citovat
JardaMoj Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Letiste Bechyne, tusim ze bylo nejakyho 23tiho? byli tam zavody, silene moc alfy romeo,, ale taky jedna stribrna 106ka S16, se kterou sem zazavodil a ktera me docela vyklepla nebyl to nekdo tady z P-C? Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 s cim jsi jel a kolik ti to vazi? Citovat
Guest bostich Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Úlovek z Chorvatska. 14.8.Vodice odpoledne stejnej model a barva, tak jsem to postavil hned vedle:) Celkem náhoda.Zatím jsem stejnýho viděl jenom jednou a to v ČR Tak kdopak byl na dovče? Citovat
Stifler Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Dneska okolo 17:00 hodin jsem v Nové Pace zahlédl v protisměru od kruhového objezdu u Lidlu dolů z kopce do centra krásnou modrou metalízu 406 sedan s pražskýma RZ. Když jsem nad světlem u řidiče zahlédl samolepku Peugeot-Clubu, tak mi blejsklo v hlavě, že to není nikdo jiný než Scratch a taky že byl. Zahlédl jsem ho za volantem, tak mávám a mávám a on nic... Koukal zrovna na druhou stranu - to je drzost. Takže až pojede příště na chaloupku do Ústí u Staré Paky, tak ho budu muset asi dojet osobně pokárat. Edit: Dneska je už vlastně včera - už je po půlnoci. [upravil dne 10/9/10 od Stifler] Citovat
peugeot09 Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 To já zase před dvěma dny (ve středu) zahlédl jednoho 406 Break s menší samolepkou klubu na zádi, stalo se tak v jednom nejmenovaném městě v JČ, kde jsem se náhodně ocitnul. Zelená metalíza a zvláštním poznávacím znakem bylo modré víčko na palivové nádrži (ten krycí plech). Podznačníky s adresou nějaké firmy z Milevska a ještě vzadu nějaký nápis \"Marc .....Ninova\" nebo tak nějak, psáno elegantním písmem. Tak mě napadá, jestli to třeba nebyla kobliha69. [upravil dne 10/9/10 od peugeot09] Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Stifler: zahledla te manzelka :-). rikala mi krasna 406 v luciferu a ty cumis do zrcatka :DDDD, tak jsem ji rekl, luciferka tady, to musi byt Stifler :-). Bud v klidu, hned za novou pakou me vyndali policajti, nevim proc,a si meli problem se sirkou zadnich kol, ale nakonec me nechali, ale pomalu se zacinam bat nandat xenony a folie na predni okna . Kazodpaden kdyby stali o kousek driv, tak byh te pohledem urcite neminul PS: chvili na to na me blikala seda 406 s xenonama abych si rozsvitil, a pak me kluci od svestek drapli :-) Jinak na chalupe budu ted 25 az asi 29. zari, radi uvitame navstevu od Stifleru ci dalsich clenu z okoli, tim vyhlasuji minisrazek??? Citovat
Medvěd Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Jinak na chalupe budu ted 25 az asi 29. zari, radi uvitame navstevu od Stifleru ci dalsich clenu z okoli, tim vyhlasuji minisrazek??? A jéje, co potřebuješ pokácet, zbourat apod.? Srázek na chalupě se přece dělá hlavně proto, aby se něco udělalo :D:D:D [upravil dne 12/9/2010 od Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 tohle je srazek jen tak, delat krom toho, co by se melo se snad nebude, dneska adelka pracovala jako sest chlapu, tak prisit dny volna jsou zadarmo, krom sekani travy apod., ale budovat se nebude, na to bude pristi vikend, kdy prijede stavbyvedouci a horolezci na ty smrky , to zas bude masakr... PS: roztopime gril a udelame poradny maso, mlask Citovat
Stifler Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Scratch: Mam volno 25. a 26. pak jsem už v práci (v pondělí denní do 16:00 a v úterý čtyřiadvacítka), takže o víkendu? Pokud bych tu chaloupku našel, tak rád dorazím a když nás bude víc, tím líp. Třeba MatrixChose to má taky blízko, Georgegg taky za rohem a já nevim, kdo ještě...i Minimaxa to má do 20 km od baráku, tak by mohl dorazit. A rada na závěr: Koukej před sebe nebo dostaneš od ženy za uši. :D [upravil dne 13/9/10 od Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Scratch: V Nové Pace jezdí ještě jedna Luciferka new model - benzín, tak se nenech ošálit, že když uvidíš Luciferku, že jsem to já. Tahle stává u Penny v Pace a má na SPZ: JCH xx-XX Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 chtel jsem ti to rict na lednici, ale kdyz neprijedes, tak rikam ted, jsi v ten termin vitan :-) Citovat
OK406 Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Dneska stojím v ČB na křižovatce na Dlouhé louce u ZŽ a odbočuji vlevo a vedle mě připluje stříbrná 406 a pražskou spz a podložkami Peugeot clubu a vní sedí Švejk. Bohužel mě neviděl, jelikož pečlivě sledoval semafóry. Tak jsme se spojili alespoň telefonicky. Citovat
švejk Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 nj jsem asi slepej, ale neni divu po trech dnech na vode, dnu firemniho vecirku a temer zadnem spanku ja byl rad, ze jsem dojel.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.