budvar Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 No to se mě jednou taky stalo, pan soused nad naší bytem má taky bílou 405 i když stejný zdaleko nejsou, ale jednou nestáli vedle sebe a blíž ke dveřím od baráku byl ten jeho a já sem nějak spěchal, ani sem nepřemýšlel moc a až když sem se podíval skrz okýnko dovnitř došlo mě, že ten ručník na sedačce není můj Citovat
Fx Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 To máte, kluci, ještě dobrý. Když jsem ještě měl vínové BMW E30, tak se jednou moje máti suverénně dobývala do vínového Jaguára stojícího o řadu vedle - spletla si uličku, viděla vínový auto, čtyři kulatá světla a chrom... A lup ho... Pak mi nešťastná volala, že se asi pokazil zámek - přijel jsem druhým autem a když jsem viděl, u čeho stojí, málem mě zvedali ze země Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Ja som kedysi robil okolo autodoplnkov. Prišiel zákazník vybral si rádio, repráky, položil kľúče a šiel na kávu so slovami \"je to zelený favorit pred dverami. Zobral som veci a šiel k autu že ho zaveziem mechanikovi na montáž. Normálne som odomkol, sadol do auta, naštartoval a v tom pozerám že tam už takérádio má. Tak som sa vybral za zákazníkom že prečo ho chce meniť. S nechápavým pohľadom šiel so mnou k autu a vtedy vysvitlo že jeho auto stojí kúsok ďalej. Dve rovnaké autá a kľúče pasovali do oboch. Zákazník si hneď objednal i výmenu komplet zámkov. Citovat
k3ep3r1 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 ja som dnes stretol v trnave peknu 206 modru s ciernou kapotou moc som ju nevidel pretoze som akurat odbacal , mozno nejaky clen tak zdravim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Myslim ze v trnave, krom tebe zadna jiny clen s 206 kou neni, nebo se mylim ? Citovat
KingSpade Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 dneska jsem potkal v Ostravě žlutou 406 Coupe v tuningu...nezná ji někdo?? a nebo nejel v ní někdo kolem Tesca v Hrabové?? Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Tak nevím jestli si děláš srandu - že o tomhle počinu jako nevíš. Stalo se před dvěma týdny na srazu v Šebetově, probíralo se to v několika vláknech - spáchali to sasmozřejmě členové tohoto klubu, kteří byli na sraze v Šebetově přítomni. Citovat
švejk Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 mimochodem, ja zas potkaval zelenou p406 break (novy model) pred barakem CVUT v ulici Pod Juliskou s spz 2C3 xxxx s barevnou samolepkou klubu na 5tejch dverich ale to uz je hezkejch par mesicu zpatky Citovat
švejk Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 jo, nevim.. mam tedka spousty problemu a na foru byl az ted po mesici :-| tak dohanim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Jo jo to je fotecka. Ja sem ten cerveni sedan v pismenu \"G\" Juchuu , sem slavnej :D Citovat
budvar Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: švejk fotka.. prinejmensim zajimava :) http://kecy.roumen.cz/peugeot_club.jpg ha, roumen funguje - mám radost měl sem dojem, že by o tom měl vědět \"celej svět\" a flákl sem to tam včera a vidím, že to zafungovalo Citovat
k3ep3r1 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 lubk0 no asi nie ani ja som si tu zatial ziadneho nevsimol\'\'\' a ta fotka velice vydarene Citovat
švejk Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 tak mam takovy pocit, ze jsem dneska v Pribrami kousek od Agipu potkal Bostiche ale nevim to jiste... stara 406 - mezimodel s novymi zrcatky a chromovanymi listami. Jinou jsem na pribramsku takovou nevidel, takze predpokladam, ze to byl on. Prizna se?? (pokud koukal, moje auto neslo prehlidnout, protoze mam momentalne ve predu cervenej naraznik, kterej na stribrnym aute sviti az za horizont ) Citovat
309GT Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Já jsem dneska potkal kolem 18:30 tmavou nebo černou 306 po FL ale tuším bez čirého překrytí v serpentýnách mezi Chlístovem a Okrouhlicí,na zadním čelu měla samolepku Peugeot-clubu,ale čísla jsem si nevšiml.Jel jsem s 309,tak že jsem tak trochu nepřehlédnutelnej:D Citovat
Haryk Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: švejk fotka.. prinejmensim zajimava :) paráda jste frejeři :potlesk:super:super:super:super Bez citace obrázku! Díky, Béďa. [upravil dne 2/8/2009 Béďa] Citovat
kobra Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 fotka.. prinejmensim zajimava :) paráda jste frejeři :potlesk:super:super:super:super ..... a jsou i tací co na to zobrazení dodali 3 auta ..... No a spáchal to nějakej poloprofesionál s hornoplošníkem z letiště Stichovice - LKSB (Loc: 49°29\'9.763\"N, 17°3\'19.842\"E) poblíž Mostkovic - okr. Prostějov dne 18.7.2009 kolem poledního. Za tuto akci patří především poděkování: Budvarovi http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=9960 a Džáňovi http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=5530 Bez citace obrázku! Díky, Béďa. [upravil dne 2/8/2009 Béďa] Citovat
Guest bostich Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Švejku, přiznávám se! Je možný, že jsem to byl já.Jezdím tam často, ale tebe jsem si nevšiml.Příště budu koukat:) [upravil dne 2.8.2009 bostich] Citovat
budvar Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Všechny fotky z letadla najdete v tomhle vláknu... Původně zaslal: kobra ..... a jsou i tací co na to zobrazení dodali 3 auta ..... No a spáchal to nějakej poloprofesionál |TO BYL @RE| s hornoplošníkem z letiště Stichovice - LKSB (Loc: 49°29\'9.763\"N, 17°3\'19.842\"E) poblíž Mostkovic - okr. Prostějov dne 18.7.2009 kolem poledního. Za tuto akci patří především poděkování: Budvarovi http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=9960 a Džáňovi http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=5530 Díky, díky - no především je to práce všech, je vidět, že PEUGEOT-CLUB ukázal, že je opravdu klubem, nikoli pouze kroužkem majitelů auta se lvem na čumáku V mým okolí když fantazíruju o podobných akcích, tak sem většinou za pako a v klubu sem mezi svýma Je to super, že dokážeme něco takovýho dát dohromady [upravil dne 2/8/09 budvar] Citovat
Stifler Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Dne 21. října 2009 jsem u Makra na Černym Mostě potkal jednoho kolegu z Peugeot-Clubu, měl samolepku na kufru a na zadním okně. Kdopak to je? Omlouvám se za kvalitu fotky, ale bylo už navečer a foceno mobilem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.