Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Náhodou Vendo my jsme ted auta měli půl dne před tvým barákem ve středu a to sis nevšiml že? .. Ti tam stáli dva klubáci :P:P .. Kytičky nepěstuju, dělam z nich zkoušku a bohužel z matiky taky :P:P

Odesláno

JO? a kde? vedle mě? jsem tendle tejden měll noční,tak jestli přes den,tak jsem si nevšiml,protože celej den s par přestávkama prochrápu:myslim:aut

a co to bylo za autáky,předpokládám,že jedna krabice a to druhý?:myslim

Odesláno

Mno jo Vendo :) .. vedle tebe a pak na tom parkovišti před barákem přímo :) stáli jsme tam skoro celé odpoledne :) .. Mno muj Parťák a 605 :) .. a stála 605, Parťák, Doblo, Berlingo a 306 :D:D .. 3 krabice vedle sebe :D .. ae jen dva klubáci

Odesláno

zhruba v 20:30 v Milovicích kolem mě prolétla černá 206 se znakem na levém boku(pravou stranu sem neviděl)

neměl tohle auto PeTr?

[upravil dne 30/3/14 20:24 od brixtr]

Odesláno

Ježiš... copa já vim? Neznám auta členů.. Teda.. pokud není něčím zvláštní... A ještě bych tak odhadl, že je někoho odsud... ale koho... Nevim, no...

Odesláno

Tenhle znak byl novej (aspoň mi to přišlo) a napravo pod oknem. Nalevo jsem si nešim... bo jsme už jeli... No nic.. neřeš... Majitel se neozval, nic se neděje... Jsme s kolegou dost pospíchali.. jeli jsme z Bln a já ještě musel něco zařídit.

Odesláno
zhruba v 20:30 v Milovicích kolem mě prolétla černá 206 se znakem na levém boku(pravou stranu sem neviděl)

neměl tohle auto PeTr?

[upravil dne 30/3/14 20:24 od brixtr]

Pe.Tr měl 207. A navic když ji prodal tak bazar ty nalepky sloupnul, ale ještě ji nabízejí, takže zatím není možno ji vidět na silnicích

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...