Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes rano, kratce po zaplaceni passatovi ksem potkal ve smeru na Dobris zelenou 106 se zatmavenymi skly a samolepkou na zadnim okne. troubil jsem, maval jsem, ale sedel v octavii, tak to ridic asi nepobral.... nocmene jsem frcel dal, protoze me passat lehce pozdrzel.....

Odesláno

tak asi pred 20 minutami jsem potkal mezi rajskou zahradou a hloubetinem (smer hloubetin) dlasiho zelwneho klubaka s 206 a tuning zadnima lampama a www napisem na zadnim okne. Trosku jsem opet spechal tentokrat na vysetreni a taky jsem troubil a maval ale vyrozumel jsem, ze jsem debil...... no tak prijemne nakupy pane.......

Odesláno

Scratch : koukám že jsi sponzor dopravní policie:D, já nedávno taky mával a troubil na pána v zelené 306 combi se samolepkou na zadním víku, ale pán jen kroutil hlavou a říkal si co ten debil chce

Odesláno

tak do tretice dnes jsem v HoPo potkal Marcel505, jel v desti a bez svetel, tak proto me asi nevidel :D

Odesláno

Dneska po cestě do práce jsem potkal klubáka v Postřižíně, odbočka na Odolku 407 SW, doména klubu na zadním skle, asi žlutostříbrná metalíza a hodně paprskový kola tak 17\" nebo 18\" .... probliknul jsem ale bez reakce :D:roll

Odesláno

Dnes ráno při venčení naší feňoury jsem si povšiml stříbrné 406 old model s klubovou samčou na kapotě.... Chomutov, sídliště Březenecká, parkoviště ve Stavbařské ulici....

Odesláno

Včera při cestě z Truck Festu v Hradci Králové jsem na Benzině u Třebechovic pod Orebem potkal toto krásné cabrio s interiérem ve světle hnědé kůži, stejný interiér má Andreww. ;)

Je to někoho z clubu? :myslim

post-39796-14109633380002_thumb.jpg

Odesláno

Včera dopoledne jsem v centru Ostravy na parkovišti za divadlem A. Dvořáka viděl 306ku cabrio od 2ReQ :). Jen nevím jestli je stále majitelem, protože zde měl nedavno inzerát na prodej.

Odesláno

Ve čt 12.9. jsem v práci u Evropský u nájezdů na okruh potkal bílou 406, bohužel, než jsem jí stačil dojet, zmizela :-D Měla středočeskou RZ, tak se ptám, jestli to není nekdo odtud :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...