Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám to já ale na John-a štěstí :) Když ho zrovna nemíjím v protisměru při cestě na Prahu 4 do práce tak za ním zastavím v Průhonicích u McDrive zrovna když odjíždí :D

Btw hezký zvuk toho SuperSprintu :)

Odesláno
Mám to já ale na John-a štěstí :) Když ho zrovna nemíjím v protisměru při cestě na Prahu 4 do práce tak za ním zastavím v Průhonicích u McDrive zrovna když odjíždí :D

Btw hezký zvuk toho SuperSprintu :)

Tak to je dobrý v tý tmě a jak jsem měl hlad jsem tě fakt neviděl :D

A díky SS je supr,jsem s ním spokojený moc.

Odesláno
Dnes som mal návštevu z klubu, kto ho spozná? :D
Janik6163 :P asi šiel k tebe aj cez Dražovce, máme tu teraz krásne kolóny, robia nám kanalizáciu a cestu naraz.

Ne,ne nešiel som cez dražovce.R1 zjazd Šoporňa smer Šaľa-Kolárovo-Strekov.:D:D:D

Odesláno

Jsem od čtvrtečního večera v Praze a kromě Mobyho, se kterým jsem se sešel na benzince, jsem dnes na Plzeňský kousek od zastávky Hlušičkova viděl stát červenou 106ku s bílou nálepkou pumy na pátých dveřích se samolepkou clubu a bílými koly. Není to Jimmy? :myslim

Odesláno

Tak dnes videna stribrna 407 sedan, vyjizdejici od Baumarktu na 13ku v Chomutove. Na zadi hromada samolepek a mimo jine i clubova. SPZ 5U8 3458 jestli se nepletu. Tak zdravim jeste jednou ;-)

Odesláno
Jimmy ještě jezdí? já myslel že to prohnal lisem :myslim

Je pravda, že zadní náprava nevypadala zrovna zdravě. Viděl jsem ho v sobotu po obědě a v neděli o půl třetí odpoledne stál pořád na tom samém místě. ;) Pokud to měl prohnat lisem, pořídil něco jinýho?

Odesláno

chtěl jsem zastavit na tom druhym odpočívadle a počkat si a mavnout, ale vezl jsem kolegyni z práce. Tak příště a aspoň vim ci pekne nablejskana 406tka to byla:)

Odesláno

No to by jsi se načekal, já jsem se potom otočil a jel jsem zpátky do Vysočan. A prej nablýskaná, ta potřebuje myčku jako sůl :D.... kam jsi koukal? Jo já zapomněl, že jsi vezl tu kolegyni ;) A co ty máš za 406ku, abych na tebe příště bliknul jestli tudy jezdíš častěji...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...