aka Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Netopka tez nedorazi.... ad Dundee..nekolik tydnu jsou asi tak dva..... Citovat
Mila_S Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Netopýrka na formu, chodí, ale ňák poslední dobou nediskutuje. Citovat
Ferry Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Tak dik za srazek, bylo to fajn, to stehno at uz bylo z cehokoliv bylo taky dobry a Johnovi dekuju za odvoz Citovat
Stanly Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 cau tak jakej byl srazek??ja prave zkoncil s malovanim:nevim Citovat
John Odesláno 7. září 2007 Autor Odesláno 7. září 2007 Tak chci poděkovat všem,kteří se zůčastnili tohoto minisrazu byli to supr,jídlo myslím,že taky.... a jinak další minisraz se bude konat 4.10.(čtvrtek) opět Na Korábě.... od 18hodin. To Ferry: nemáš za co ..... třeba někdy využiju zase odvozu já od tebe... Citovat
Bohouš Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Jo jo dalo se to Když jste všichni vypadli, mimochodem docela brzo, tak jsme si vzali zbytky hezky na stůl mezi nás (já, Vertex, Neon) a obrali kostičku dočista :D Děvčata (Dariska, Adéla) a nováček (sorry nepamatuji si nick) nás podporovali a likvidovali zeleninu Citovat
MJSytic Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Zdárec všem Včera to byla max pohodička Jsem rád, že jsem zase poznal další lidi z P-C. V říjnu se ukážu (ale mladou [Verysek] nechám asi doma:D) Jinak dodávám pár fotek ... [upravil dne 7.9.07 MJSytic] Citovat
Vertex Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Byl jsem tam poprvé a místečko super, jen škoda, že všichni nějak zmizeli. No a krmení nemělo chybu:super Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 kurnik, když to tak vidim, taky musim někdy dojet... Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 masičko bylo super , lidi taky , a ani zima nebyla:D za měsíc opět:papa:papa:papa Citovat
Kdo Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr masičko bylo super , lidi taky , a ani zima nebyla:D za měsíc opět:papa:papa:papa Moje slova Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Pe.Tr masičko bylo super , lidi taky , a ani zima nebyla:D za měsíc opět:papa:papa:papa Moje slova nene , moje slova:D:D:D Citovat
Fx Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 Fx tentokrát opět nebyl, ale příště to snad vyjde. Tou dobou jsem byl na cestě do Karlsruhe:papa Citovat
John Odesláno 9. září 2007 Autor Odesláno 9. září 2007 Hezký fotky.. jen koukám,že na jedný jsem já.. nějaký ošklivý bubák...... :aut:aut:aut:aut:aut:aut :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.