Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PetrGTi6

Původně zaslal: Pe.Tr

Vítám nové členy:potlesk Já se snažim aby mě z eu vyhodili a nevím jak na to. Nemáte někdo číslo na Žanetku?:D:D:D

napiš ji na forum parkrat něco hezkeho na jeji osobu a maš to zařizeny , jen bacha na bouchače.

BTW. Petr ted jezdí? Jak to že bez tebe?:D

No právě, že se bojim těch bouchačů.Jau jau. Jojo,zkouší to bez navigatora;)

když tak se zepta na benzince ne?:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

...asi neví co maj 406 breaky v povinny vybavě že Přemo:D

me se tam povinna vybava nevejde:(:D

[upravil dne 28-8-2007 Escaper]

Naší povinnou výbavou je heslo: Jeden za všechny a všichni proti ní!:D

Odesláno

...asi neví co maj 406 breaky v povinny vybavě že Přemo:D

me se tam povinna vybava nevejde:(:D

[upravil dne 28-8-2007 Escaper]

Naší povinnou výbavou je heslo: Jeden za všechny a všichni proti ní!:D

Tak tuhle si urcite nezapomenu vzit :D

Odesláno

Ach jo, a už máte nachystané nožíky vreckové ???

Vždyť se vzpamatujte !!!

Přece se nebudete hádat jako ti "kašpaři ve vládě" ?????

Na srazy přece jezdíte kvůli "Pažoutům".

Pokud ne, tak mě nemrzí, že jsem zatím na žádným nebyl.

Pokud se pletu - tož soráč.

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Vždyť se vzpamatujte !!!

To se opravdu pleteš;) Neměj strach, tohle je jen legrace.Sice na srazu nebudu, ale jak znám ostatní, tak bude všechno úplně v pohodě. A že jsi nikde nebyl tak to tě opravdu mrzet může:roker

Odesláno

Ja myslim ze jsou tady vsichni bystreho rozumu ale kdyz by se ukazala nekde jedna osoba ktera by chtela vsem kazit sraz tak verim ze by byla napred ne vsi slusnosti pozadana o opusteni a pokud by byla ta osoba inteligentni tak by opravdu sraz opustila...

Odesláno

Presne tak hurvajzi, muzeme se tady dohadovat jak chceme ale stejne to nakonec bude jinak.

tak tak , ale rozjelo se t tu pěkně:D

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Vždyť se vzpamatujte !!!

Samozřejmě, že nemáme... alespoň já určo ne... tady už jde spíše o velkou ironii a zesměšňování dané osoby...

Na srazy se jezdí odpočinout, seznámit se s novými lidmi, a užít si to... :super

Odesláno

Ahoj tak jsem už konečně zaregistrovanej, a snad už bude pokoj, z eu jsem odesel a na dobro a vracet se tam nehodlam, tedka jeste zaplatit clenstvi a hura do novych boju s nasimi pazoutiky:cool: což o to, zítra za vyhrožovaní jsem už domluvenej s policii, mam to zkopirovany a mam neco v ruce, nenecham se od ni pomlouvat. na konec zaneta je takova ze vam buli buliky na nos a pak kdyz jde do tuhyho tak uteče a raději vyrazeji její bouchači.Takže pokud tam jak říkam nebudete na mě koukat skrz prsty budu jedině rad, njn třeba nakonec přijedou ty bouchači sní a dají mi to pořádně do těla, jejda budu mit dovolenou v nemocnici njn aspon se poradne prospim.:cool: co na to říct, žanetta nevý že vyhrožování je trestní přestupek, a pak to bude třeba i trestní čin. ještě by mě mohla poničit auto, a měl bych i dokonce novy lak...:super i když si myslím že u žanetty to jsou jenom keccy, i když niákdo o ni moc nevý, nejvíc mě vadilo jak pomlouvala mího kamaráda na comu, to už jsem nemohl vydržet, sakra raději budu končit nemohu to tam už vydržet, jsem zvědavej jaky tam budou jejich dalsi srazy. třeba tam budou jenom ty s nosem nahoru. jinak lidi děkuju za to že na mě snad zkrz prsty koukat nebudete. zanetta - u mě skončila - :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Ondrys

Ahoj tak jsem už konečně zaregistrovanej, a snad už bude pokoj, z eu jsem odesel a na dobro a vracet se tam nehodlam, tedka jeste zaplatit clenstvi a hura do novych boju s nasimi pazoutiky:cool: což o to, zítra za vyhrožovaní jsem už domluvenej s policii, mam to zkopirovany a mam neco v ruce, nenecham se od ni pomlouvat. na konec zaneta je takova ze vam buli buliky na nos a pak kdyz jde do tuhyho tak uteče a raději vyrazeji její bouchači.Takže pokud tam jak říkam nebudete na mě koukat skrz prsty budu jedině rad, njn třeba nakonec přijedou ty bouchači sní a dají mi to pořádně do těla, jejda budu mit dovolenou v nemocnici njn aspon se poradne prospim.:cool: co na to říct, žanetta nevý že vyhrožování je trestní přestupek, a pak to bude třeba i trestní čin. ještě by mě mohla poničit auto, a měl bych i dokonce novy lak...:super i když si myslím že u žanetty to jsou jenom keccy, i když niákdo o ni moc nevý, nejvíc mě vadilo jak pomlouvala mího kamaráda na comu, to už jsem nemohl vydržet, sakra raději budu končit nemohu to tam už vydržet, jsem zvědavej jaky tam budou jejich dalsi srazy. třeba tam budou jenom ty s nosem nahoru. jinak lidi děkuju za to že na mě snad zkrz prsty koukat nebudete. zanetta - u mě skončila - :xvul

Vítej mezi lidma :papa

Odesláno

Ondrys: bouchaci muzou tak stekat za plotem, tohle je nase akce a zadny takovy sceny tam nebudem tolerovat.. podivat, pokecat, seznamit ANO ale nejaky vyrizovani uctu nebo tak neco NE!!:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...