Bohouš Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 ad 4x4 - do Prahy naprostá zbytečnost. Spíše je to pro fandu né pro běžné ježdění. Auto trochu papá a jen repas zadní nápravy přijde cenově na další slušnou 405ku. Jinak zase poháněné všechny nohy je také něco jiného. Na mokru, sněhu atd. naprostá paráda. A když se tomu dá co je třeba a ohleduplné chování, tak s tím není problém. Slušné Mi16x4 je však v jiné cenové kategorii........ Citovat
P607Olda Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Michaela Mefisto ještě mám otázečku objeila jsem Peugeot 405 2 litr má to nové čepy, nové tlumiče, nový vejfuk + nové zimní pneu. Rok výroby je 87, Chtěla jsem se zeptat jestli na mě jako pro začátečnici je to moc silné nebo jestli to doporučuješ nebo raději nějakou 1.9. Když mi napíšeš svůj e - mail tak ti pošlu fotky. Olda má pravdu, zajdi do Auto Vašenda - viz banner ať ti něco dohodí co servisují, spousta lidí je obměňuje a jezdit po bazarech je ztráta času a peněz. Rebik má pravdu, zajdi do Auto Vašenda:super:D Vážně, ideální je když ti to auto doporučí někdo, kdo se v něm (tom konkretním autě) už pár let vrtá, zná majitele, a nedovolil by si něco zamlčet nebo nedejbože zalhat. Citovat
Rebik Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Já už to nevlastním .... Nicméně před dvěma měsíci Vašenda vykupoval 406 1.6, udržovanou za 15 tKč, na rozježdění ideální. [upravil dne 27/8/2007 Rebik] Citovat
P607Olda Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Původně zaslal: Rebik Já už to nevlastním .... Nicméně před dvěma měsíci Vašenda vykupoval 406 1.6, udržovanou za 15 tKč, na rozježdění ideální. [upravil dne 27/8/2007 Rebik] Snad 405? Citovat
Maverick Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Michaela: Takže, já se dneska byl podívat na tu 4x4 - Je to kus šrotu a byla bys z toho akorát nešťastná. Karoserie sice nevipadá až tak nejhůř, ale vevnitř je komplet zničenej tapec na stropě a nedovírá střešní okno, takže tam asi pěkně zatejká. Krom toho tam měli ještě jednu 1.9D, ale ta má naprosto zničenej lak a taky nic moc. Chtěj za to 20t ale podle mýho je ta cena naprosto neadekvátní. Pak jsem byl ještě u tomayerky. Viděl jsem tam jen jednu 405 taková stříbrošedá. Byla to 1.9Diesel (tušim turbo ale nejsem si jistej) Vypadala celkem dobře. Sem tam pár škrábanců ale celkem to šlo. Chtěli za ní něco málo přes 30t. Jedinej zádrhel je v tom, že auto už má asi nejlepší léta za sebou, protože má nejeto bezmála 350000Km!!!, ale možná se pletu (nafta není moje parketa) a může bezproblémů ještě nějakej ten čásek sloužit, protože peugeot dělal vynikající dieselový motory. PS: Když si nic nevybereš a budeš mě hoooooodně přemlouvat, možná bych ti nechal tu svou 1.6:D Citovat
OK406 Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Tak ty by si dal do světa svoji 405 1.6 účastníka minisrazů v Týně nad Vltavou? Viz Galerie. A šel bys do této 405?? Ale r.v. není 1996. Top bude asi chyba, ne? Citovat
Maverick Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 No 1996 se mi taky trochu nezdá, protože podle AUTODATA se ten motor dělal od r.94 do r.95. Pravděpodobně to bylo v roce 96 prodaný. A mezi náma kvůli týhle krásce bych prodal i tu černou Bestii. Nějak mi dochází trpělivost a poslední dobou na to auto vůbec nemám čas. Tak kdybys měl zájem o kasičku....... Citovat
Maverick Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 A což takhle Tuhle 405 Je sice trošku dražší než byl limit, ale vypadá jako slušný auto bez investic:super EDIT: A dokonce má ty samý kola co mám na 1.6 já [upravil dne 27.8.07 Mefisto86] Citovat
C.J. Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: Michaela ...Chtěla jsem se zeptat jestli na mě jako pro začátečnici je to moc silné nebo jestli to doporučuješ nebo raději nějakou 1.9. ... Jak už tady bylo psáno, rozdíl mezi 1.9 a 2.0 není, dělaly se v různých výkonových varintách, zhruba od 80kW do 120kW. Moc to není, pro začatečníka ideální Mladá se s P405 a 1.9 88kW rozjížděla (nechtíc) na trojku a ta rychlost ji vlastně stačila, takže jezdila jak s automatem.. Určitě volit ale vyšší výbavu s posilovačem !!!! Myslím že modely SRi měly posilovač všechny.. Mladá třeba má problémy jezdit s Favoritem, bez posilovače, slabé brzdy, slabý motor. S P405 rozjezdy bez problémů ne kteroukoliv rychlsot, někdy si troufla i předjíždět.. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 No já tu slečnu nechci do ničeho tlačit:D,ale zatím co jsem tady viděl ty odkazy a co jsem proletěl internet se mi nejvíc líbilo to Míčko,je to po prvním majiteli(třeba je to důchodce)má míň najeto a je to rv1991...vypadá taky moc hezky a výbavu má mimo kůže a klimy snad plnou...Vím že vozy typu 205 GTI,309GTI 16,405MI16,nejsou zrovna nejideálnější pro studentstvo,:mrki kvůli spotřebě,ale když je lehká noha tak se dá taky v poho kolem 6,5l/100 jet,,horší je město... Citovat
Maverick Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Pája: obávám se, že tady nešlo ani tak o spotřebu jako o to, že to auto je moc silný. Na druhou stranu, když se člověk k tomu autu umí chovat a je zodpovědnej, tak ta síla zas tolik nevadí. Moje první auto bylo BX GTi a že bych měl nějaký problémy s tim udržet ho na silnici si nepamatuju. Citovat
Bohouš Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Pája - jj to je foceno před čištěním, teď už vypadá trošku jinak Možná bych mohl přihodit nějaké fotky, ale asi do jiného vlákna ať to tu nezasírám [upravil dne 28/8/2007 Bohouš] Citovat
Maverick Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Bouši a máš tu turbínu jen kvůli motoru, nebo hodláš dát dohromady celej auťák? Citovat
Guest Michaela Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Je to sice hezký autíčko ale cenově už mi přijde docela drahé fak něco kolem těch 25 000 ještě i těch 28 000 ale vejš už nejdu. Děkuju že mi hledáš autíčka pokračuj Citovat
Maverick Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 A což takhle zkusit auto od konkurence. Takovej citroen BX taky není špatný auto a za ty prachy co máš bys sehnala výstavní kousek. Tak a teď čekám kdo mě za tenhle typ něčim trefí:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.