Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

OK406: Sis asi nevšimnul že se bavíme o ventilátoru topení a klimatizace, to je ten kterej vhání vzduch do kabiny vozu;) Takže obrázky hezký ale mimo téma trochu:D

tak mě napadá jestli se všichni bavime o ventilatoru topeni ja te jo :D

Odesláno

Tak abych to vysvětlil:auto mám doma od středy,tak stále zjišťuji co má fungovat a jak,jestli je to normální atd.Těch příspěvků bude možná časem víc.To víte přechod ze Š 105 na P 406..Jinak jak jsem psal je to nový model,klima manuál a větrák se spustí po nastartování.Někde jsem tu četl,že to chtěl někdo vypnout,tak mu někdo poradil ať proškrábne tištěnej spoj na potenciometru v krajní poloze.Já se spíš ptal ze zvědavosti zda je to normální nebo je někde vypínač který jsem přehlédl.Mmimochodem není někde ve voze úkryt kam se dávají náhradní žárovky.Abych je všechny nenakoupil a pak je někde našel??To asi ne že??

Odesláno

Takže z toho vyplývá že po otočení kličkem do polohy zapalovani (sviti hafo kontrolek) popř po nastartovani , se ventilátor TOPENI točí ikdyž je

manual klima : kolečko nebo čudlik na MIN

autoklima : tlačitko - do MIN (na display prazdne okenka)

plati pro old i new modely

Odesláno

Původně zaslal: OK406

Já u své 406 používám tuto schránku, kde mám lékárničku + žárovky(sadu pro 406):super

A je tam nějakej ventilátor??

rejpale:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: OK406

Já u své 406 používám tuto schránku, kde mám lékárničku + žárovky(sadu pro 406):super

A je tam nějakej ventilátor??

rejpale:D

No ty jsi ale rychlej:D:D:D jsem si musel rejpnout, no:D:D
Odesláno
Původně zaslal: JaKoB

Tak abych to vysvětlil:auto mám doma od středy,tak stále zjišťuji co má fungovat a jak,jestli je to normální atd.Těch příspěvků bude možná časem víc.To víte přechod ze Š 105 na P 406..Jinak jak jsem psal je to nový model,klima manuál a větrák se spustí po nastartování.Někde jsem tu četl,že to chtěl někdo vypnout,tak mu někdo poradil ať proškrábne tištěnej spoj na potenciometru v krajní poloze.Já se spíš ptal ze zvědavosti zda je to normální nebo je někde vypínač který jsem přehlédl.Mmimochodem není někde ve voze úkryt kam se dávají náhradní žárovky.Abych je všechny nenakoupil a pak je někde našel??To asi ne že??

Radek Hurvajz: Tady k to mu jsem to psal!!;) A je tam něco o ventilátoru??;)

Odesláno

Tak jsem se byl podívat,ale já tam žádnou schránku nemám.Prostor u zadního okna je vcelku bez schránky,jen s reproduktory.Tak jdu po neděli koupit žárovky.

• O 9 let později...
Odesláno

Ahoj všem...Mohl by mi prosím někdo poradit jak se k tomu ventilátoru dostanu???Případně pokud máte zkušenosti se závadami ocením jakoukoli radu....Má nový model r.v.2000 a dnes jsem zjistil že nefunguje (což mě velice potěšilo,s těmi zamrzlými okny :) ) ....Nefunguje "ofuk" čelního skla nejde přidat výkon a přitom se mi zdá že se lehce točí (podle sluchu)....Pojistky jsou v pořádku.....Předem děkuji za všechny reakce...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...