Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a o této technologii, nerad bych si pořídil první mašinku co mi někdo nabídne. Koukal jsem že se pohybují od 1500,- do 10.000,- a nevím v čem je lepší koupit tu dražší. Nezajímáte se někdo o to?

Odesláno

Set-top-box už plně využívám na televizi přes rok a půl... jestli potřebuješ přístroj, tak doporučuji strong, stačí klidně i ten nejlevnější, do cca 2500 Kč, víc nemám zatím cenu do toho dávat. A plně tě uspokojí..

Odesláno

a co všechno umí, teda kromě příjmu signálu? Slyšel jsem, že se z toho dá udělat kompletní multimediální centrum, kdy jedním ovladačem ovládáš všechny DVD, satelity, tv, domácí kino a dokonce přes to prý lítá net, což se mi nějak nezdá

Odesláno

no to umí ty základní, zrovna jsem se zahloubal do stránek co poslal PETA a tam píšou, že umí nahrávat na hadr pořady, posílá je do PC a tak. Tohle mě zajímalo. Tyhle blbůstky mě docela baví a jelikož nemá DVD s rekordérem, tak bych něco podbnýho docela užil........ páč pokud dávají v TV konečně něco dobrýho, tan na druhym programu jde taky něco a pak měsíc nic

Odesláno

Jasně, tak to takhle ano, ale jak říkám, zatím bych to nějak moc neřešil, protože pokrytí není moc dobré a hlavně se budou měnit formáty, takže koupíš přijímač za 10 tis a pak místo přehrávaných formátů mpeg změní formát na xxxx a máš smůlu.

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

... jestli potřebuješ přístroj, tak doporučuji strong, ...

Nemám ověřeno, ale jedním koutkem ucha jsem zaslechl, že má veliký příkon (čti: "Hodně točí elektroměrem") :D

Původně zaslal: Jirkap

Jasně, tak to takhle ano, ale jak říkám, zatím bych to nějak moc neřešil, protože pokrytí není moc dobré a hlavně se budou měnit formáty, takže koupíš přijímač za 10 tis a pak místo přehrávaných formátů mpeg změní formát na xxxx a máš smůlu.

To má Jirka pravdu, teď se vysílá v MPEG2, ale bude se přecházet na MPEG4

Odesláno
Původně zaslal: deeper

hele ty máš v hlavě kompletní index českýho netu ne? Nebo spíš jsem já línej to hledat:nevim

A to ještě neznáš Kurta :D :D :D :D :D;) ;)

Odesláno

To má Jirka pravdu, teď se vysílá v MPEG2, ale bude se přecházet na MPEG4

no a je to, proto jsem tenhle dotaz nahodil, půlka lidí šíí s nákupem těch levnej krabiček a zbytek to neřeší, jsem spíš ten co to kupovat zatím nechce, ale zajímá ho to. Kolují o tom fámy a mě se zdály, nektěré docela nadsazené (třeba ta s tím netem)

Odesláno

max 2tis do toho dam, vic nema smysl. jak pisete, j emozne ze se bude prechazet na mpeg4, kvuli moznosti vetsiho poctu kanalu a to pak tu vladu duchodci a ti co nemaj na rozhazovani ukamenujou :P

Odesláno

Nemám ověřeno, ale jedním koutkem ucha jsem zaslechl, že má veliký příkon (čti: "Hodně točí elektroměrem") :D

Hodně točí eletroměrem? :D

Nemá to velký odběr...

Odesláno

teď jsem koukal na diskuzi o digitálním vysílání a přechod na MPEG-4 je plánován za 5let a neví se zda tento formát nebude už v té době překonán jiným lepším, někde prej už zkouší i MPEG-6, to sem si zase vybral téma:grr do toho tam ješě hážou pojmy, kódovaného signálu, pak samozřejmě to lítá ve dvou pásmech, no prostě mazec. Asi tu telku odhlásim úplně a budu jezdit na kole:potlesk

Odesláno

Jak píšou ostatní nemá cenu do toho v tuto chvíli dávat peníze. Ještě se to může desetkrát změnit než se zajede nějakej standart. Já bych koupil něco do 2tis, spíš bych se kouknul, aby to mělo přehledný ovládání a dobrou citlivost. Jo a pokud bydlíš v paneláku a máte společnou anténu tak ti to na ní nebude fungovat, budeš si muset připíchnout nějakou pokojovku, případně něco dát na okno.

Odesláno

tak vysilani v MPEG-4 uz bezi. vysilaji krasny barevny monoskop :)

realne nasazeni MPEG-4 za leta a kdo vi jestli, s tim jak strasne rychle padaji ceny elektroniky (a tehle krabicek zvlaste) bych vubec neresil jestli ho umi nebo ne.

zalezi jak moc se na tu bednu hodlas divat, a jak moc chces opravdu neco ukladat. pro zaznam se totiz da pouzit i karta do PC s dekoderem, cena kolem dvojky...

Odesláno

mam doma STB asi rok a pul a vcelku spokojenost, hodne uzivatelskych info najdes zde

ted bych nic drahyho nekupoval, protoze je obdobi, kdy si to lidi budou muset koupit a tak budou ceny vysponovany

Odesláno
Původně zaslal: buml

mam doma STB asi rok a pul a vcelku spokojenost, hodne uzivatelskych info najdes zde

ted bych nic drahyho nekupoval, protoze je obdobi, kdy si to lidi budou muset koupit a tak budou ceny vysponovany

Kupovat to nechci, spíš mě to zajímalo. Navíc bydlím právě v tom paneláku a vůbec netuším, jak to u nás chtějí řešit. Budu muset někdy zajít na tu jejich sešlost :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...