janča205 Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Tak s tím souhlasím.Aspoň nebudou všichni jenom sedět v autech a trošku se u toho projdou! Citovat
aka Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Neonku, jenze vy ste to vzali kompletne pochodove :Dauto jste nepotrebovali vubec!!! Citovat
jarajarda Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Cha, navigaci už nikdy, posledně sem ji s kámošem použil u Náchoda, protože jsme nevěděli kde jsme a dopadlo to tak že sme profrčeli jednu kontrolu:D To se teda radši ztratit.. Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2007 Autor Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Medvěd Můžeš mi vysvětlit, co dělám na první fotce s pravou rukou??? Ač jsem to prokazatelně já, nechápu, co tam jako vyvádím Tak mírná reakce? Tak to je dobrý. (Pro ostatní: Méďa mi původně vyhrožoval slovy "Poznáš hněv předsedy" ) Citovat
Escaper Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Peta: treba si to Meda zapise a hnev poznas casem i s uroky Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: jarajarda Cha, navigaci už nikdy, posledně sem ji s kámošem použil u Náchoda, protože jsme nevěděli kde jsme a dopadlo to tak že sme profrčeli jednu kontrolu:D To se teda radši ztratit.. Si nenašel Polsko, viď? Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Medvěd Tento orienťák je naplánován tak, že ke kontrolám bude NUTNÝ přesun cca 200 m - 1 km pěšky. ajaj ,to abych si vzal nějakeho sprintera-navigatora:D Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2007 Autor Odesláno 5. srpen 2007 Ale pánové a dámy Zanechte dohadů a vymýšlení, jako kdyby jste neznali našeho předsedu. Zase vymyslel speciálnosti, které lze těžko dopředu odhadnout a vybavit se na ně Takže zachovejte klid, nešiřte paniku a hlavně - TĚŠTE SE, máte na co !!! Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2007 Autor Odesláno 5. srpen 2007 Tak ještě pár fotek z trasy. Víc jich bohužel zveřejnit nemohu, protože jinak by si všímavější sestavili plán trasy ještě doma Citovat
Marlin Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 juu, asi dojedu jako posledni, ale fotak bude plny fotek :mrk Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2007 Autor Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Marlin juu, asi dojedu jako posledni, ale fotak bude plny fotek :mrk Mam i netradicni pohled na Snezku, ale kvalita je vic nez spatna Citovat
Marlin Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 mozna bude i lepsi... kdyz mi pak do mapky oznacis bod, odkud to vyfotit.... Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2007 Autor Odesláno 5. srpen 2007 Bylo hodne spatne svetlo a me veeeelmi stare zrcadlovce to nedelalo dobre (filtry nemaje...) Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Marlin mozna bude i lepsi... kdyz mi pak do mapky oznacis bod, odkud to vyfotit.... Hodně, ale opravdu Hóóóóóóódně průhlednej pokus o švindl, Marline Takhle se snažit zneužít Péťovu lásku k obrázkům a archaické technice - 3x fuj Citovat
aka Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 ale ne Marlin to chce prec jako namet na nedelni odpoledne Citovat
Marlin Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marlin mozna bude i lepsi... kdyz mi pak do mapky oznacis bod, odkud to vyfotit.... Hodně, ale opravdu Hóóóóóóódně průhlednej pokus o švindl, Marline Takhle se snažit zneužít Péťovu lásku k obrázkům a archaické technice - 3x fuj ja se nechci nic pokouset zneuzivat. Jenom holt asi budu hodne fotit jak na to koukam. Protoze Hana je trosku placata a moc se tam neda vykoumat, tak ma trosku fotici deficit Citovat
Marlin Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: aka ale ne Marlin to chce prec jako namet na nedelni odpoledne na nedelni odpoledne bych vedel o necem uplne jinem :D Citovat
KoudaK Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Medvěd Jak si bystré oko budoucího účastníka 20. pežotího srazu mohlo povšimnout, letos hrozí i to, že budete nuceni v průběhu orienťáku své mazlíky opustit a jít i několik desítek (nebo i stovek) metrů PĚŠKY, abyste dosáhli splnění úkolu u kontrolního bodu BOJTE SE, BANDO LÍNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to vypadá jak kdyby se někdo chtěl zbavit slabších jedinců.. :D:D taková krásná příroda a já budu bez fotáku... [upravil dne 5/8/2007 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.