Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lubo1978

ja som ho uz raz menil. je to ako lisovana drotenka. bolo to dobre asi dva dni. nezarucim ze to pomoze aj tebe ale mne to pomohlo

No poptám se v servisu jestli nemají nějakej starej na pujčení jako mustr a bude se asi soustružit, protože pořád to mazat taky není to pravý ořechový, ono to chvíli smrdí a kouří a mám strach abych neshořel

[upravil dne 11/10/07 Radek Hurvajz]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ještě poznámka k vrzání výfukového spoje. Také jsem se domníval, že mi to začalo vrzat, všechny symptomy, vrznutí při přidání nebo ubrání plynu, po zahřátí bez vrzání.

Vyřešeno výměnou spojkové sady (spojka nebyla dotažená). Více o výměně zde:

Odesláno

Moje zkušenost po nějaké době. Po přidání podložek z nějakého lisovaného hliníku uvnitř s asbestem nebo čímsi to už ani nevrzne, podložky se přidali nad pružinu k přirubě. Podložky byli origo Peugeot a stáli cca 80kč

• O 1 měsíc později...
Odesláno

cauko

Radek Hurvajz : tak mne to zacina vrzat znova. ten kruzok z bronzu nepomohol. prosim ta ake si tam daval tie

hlinikove podlozky s asbestem? nemas nejaku fotecku alebo vyrobne cislo? dik

Odesláno

cauko

Radek Hurvajz : tak mne to zacina vrzat znova. ten kruzok z bronzu nepomohol. prosim ta ake si tam daval tie

hlinikove podlozky s asbestem? nemas nejaku fotecku alebo vyrobne cislo? dik

Jsou to origo podložky objednané z Peugeotu, na čislo se mrknu

Objednací číslo by mělo být toto - 0000171228, ale je to podle serviceboxu a je to na 406, myslím si že by mohli pomoct i obyčejné silnější podložky z hliníku, servisák je nedal tam co jsou nakreslený na serviceboxu ale dal ja až nad pružinu a to z duvodu zkušenosti s tím. Jinak dodneška ani vrz:)

[upravil dne 30/12/07 Radek Hurvajz]

• O 1 rok později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky mi to vrzání nedalo spát, tak jsem koupil origo sadu těsnění + pérka a šrouby o.č. 179774 cena 444 kč. Kroužek má na jedné straně grafitovou vrstvu a na druhé něco jako azbest. Zatím už týden ticho:papa

Odesláno

mne nepomohlo nic a to som toho skusal naozaj dost. riesil som to takto a mam pokoj. ten spoj je samozrejme na pevno.

Zdravim, a to stačí? Pak už to nevrže? Jak je to možné? To je to až tak pohyblivé?:myslim

[upravil dne 14.10.2009 Cliwe]

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem to nevydržel a koupil jsem nové těsnění. Je stejného průměru ale je vyšší.(Asi mi prodali jiné). Vadí to?

307cc 1.6 2004

[upravil dne 20.5.2010 Cliwe]

Odesláno

Nový kroužek:skoro jednou tak vyšší než původní

tecdocdocphp.jpg

A tady původní. Dostat ho dolů byl nadlický výkon.Trochu jsem ho potrhal.

obraz1244.jpg

Vnikla větší mezera ale těsní to v pohodě

obraz1240.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ajaj. Tak to občas zase vrzne. Hlavně do kopce. Když jsem měnil ten kroužek tak jsem zároveň prostříkával silenbloky motoru silik.olejem. Tak by to mohli být ty silenbloky:myslim

• O 8 let později...
Odesláno (upraveno)
V 14. 10. 2009 at 21:15, lubo1978 napsal:

mne nepomohlo nic a to som toho skusal naozaj dost. riesil som to takto a mam pokoj. ten spoj je samozrejme na pevno.

Jaká byla délka vlnovce 150?

Upraveno uživatelem brixtr
Odstraněné obrázky z citace
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...