Přejít na obsah

Petr..

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Petr..

  • Datum narození 1.1.1979

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Holice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Petr..'s Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zajímalo by mě ty projevy za jízdy. Mám asi stejný problém. Při jízdě do kopce se zatíženým motorem např. na čtyřku?
  2. Přihnout kontakty na objímce. Na čas to pomůže a pak se to ulomí. Pak vzít kabel na elektriku cyky 2.5mm. Udělat oblouček a zavléknout na původní místo kde byli ty kontakty. Jde to blbě ale jde. Pak to doladit, tak aby to šlo do světla. Jezdím tak už 12 let
  3. Petr..

    Alternátor 1,6i NFU r.v2004

    Řeším totéž. Jde to vrchem se tam dostat?
  4. Dia jen v telefonu. Ale většinou když jsem něco řešil u někoho s klasickou dia, tak říkali pokud nesvítí kontrolka tak to nic nenajde. Čekají mě teď rozvody, tak to pak nechám načíst a uvidíme.
  5. Kostry jsou očištěné v motorovém prostoru. Dia nic neukáže nesvítí kontrolka. Čidlo kliky čištění kontaktů. Zas si říkám, že by asi blblo i v jiných otáčkách -nevím. Ještě jsem měl takovou úvahu na to cukání potenciometr na plynovém pedálu. Kolem 2000ot to nejpoužívanější pásmo, tak jestli to nemůže být v tom. Nevím musel bych zkusit z vrakáče.
  6. Ahoj řeším toto cukání ale na benzínu. Peugeot 307 sw 1.6 nfu. Jemné pocukávání při jízdě kolem 2000ot. Klapka je čistá a volnoběh drží normálně. Ještě se občas stává, že lehce poblikává veškeré osvětlení auta. Najeto 213000km tak si myslím, že altík půjde pomalu do kopru. Při měření dává tak 14.4v jak kdy. Máte nějaké nápady co může dělat to cukání? Svíčky nové originál. Zapalovací rampa nová. Lambda výměna najeto na ní cca 30000km. Už mě to dost s..e
  7. Proč sundávat nápravnici? Vyndáš středový díl výfuku a mezi přírubu a tlumič navaříš vlnovec.Alespoň tak jsem to dělal já na své 307 sw.
  8. Petr..

    Naviják na rezervu

    Byla by foto brzdy navijáku? Svoji mám rozpadlou.
  9. Bosch byli dobrý a cena kolem stovky taky o.k .O briskách jsem slyšel,že jsou dobrý tak do felicie. Nevím osobní zkušenost nemám.
  10. Taky jsem dal NGK a motor kolem dvou tisíc pocukává. Zapalovací lišta taky NGK. Ale ani modrý Bosch z Ruska nic moc. Nejlepší byli zelený z Německa ale ty tu teď nikde nemaj.
  11. Petr..

    vrzání výfukového spoje

    Jaká byla délka vlnovce 150?
  12. Petr..

    Klepání ventilů 307

    Holice Milan Kilar. Je to mechanik PSA.
×
×
  • Vytvořit...