harry.dj Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 viete niekto o niekom kto vyraba cely vyfuk? [upravil dne 2.8.2007 harry.dj] Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 Původně zaslal: harry.dj viete niekto o niekom kto vyraba cely vyfuk? [upravil dne 2.8.2007 harry.dj] nevim jak v SR ale v ČR se druhovyroba neděla, jen origo .cenu znam jen posledniho dilu .7600,- českych. Citovat
daja535 Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 Má pravdu Pe.Tr, taky jsem už pokukoval po koncovém dílu a je k mání pouze originál a ten jsem nejlevněji našel za 6850,- kč. je to sice dost ale co se dá dělat.jadnou máme taková auta tak hold nic jiného nezbývá . cena prostředního dílu je velmi podobná s koncovým dílem. Ani mě nezarazilo že druhovýroba ještě nezareagovala na trh ,protože když se podíváte na cesty kolik 607 jezdí po čechách a třeba i německu tak se fakt nedivím . Daja535 Citovat
jozefsv Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 dajte si to vyrobit na objednavku.u nas su take firmy a urobia ti to aj z nerezu.to mas potom na dost dlho a urcite to je lacnejsie Citovat
P607Olda Odesláno 3. srpen 2007 Odesláno 3. srpen 2007 Ja jsem mel uplne zrezavele trubky, ale sam tlumic jeste v dobrem stavu, skoro jako novy. Bylo mi lito dat tolik penez, tak jsem premluvil svarece a za necelou hodinku mel hotove "umelecke dilo" - nahradil trubky pomoci nejake roury. A jede se dal. Citovat
tomko222 Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 mě taky zavařili trubky - tlumiči nic nebylo... trubky se ničím nenahrazovali - byli rezavé jenom u tlumiče, takže to veřešilo jenom slátaní a zatím problém není. No a to je už přesné rok. Citovat
drtime Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 cital som tu prispevok od jozefsv rad by som vedel kde sa da u vas ten vyfuk s nerezu vyrobit.zacina mi troska vrcat a uz by som ho rad vymenil dakujem Citovat
harry.dj Odesláno 1. březen 2008 Autor Odesláno 1. březen 2008 ja poznam jedneho človeka z modry čo to vyraba z nerezu a ziatila som počul len chvalu. Citovat
drtime Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 a co taka sranda vide u toho chlapika s mordy??myslim cely vyfuk Citovat
etienne Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Pozeral niekto ci ten vyfuk nemaju v Elite alebo Auto(v)kelly ? Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 A nebo zkusit dát dotaz na tuto firmu www.EXTRAVYFUK.cz . Nejen já mám od nich výfuk a zatím spokojenost. Třeba v nabídce jej nemají, ale po písemném dotazu by třeba věděli poradit. Citovat
tomko222 Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 mne to zavarili .... a zatiaľ to (už 2 roky) drží ... takže nieje o čom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.