Michal.B Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 no zalezi na tom, co bude auto rikat na to, ze nemas k elmag. ventilu nic pripojeno... Nekomu staci, aby do hadicky k elmag. ventilu dal sroubek a auto jezdi jak ma, nekomu zase zacne ECU vyhazovat chybu... Pokud to tve ECU nebude vadit, tak staci zaslepit a cely teleso EGRu vyhodit... aspon tam bude vic mista ... No pravě že jsem ho uplně vyhodil a do hadičky vrazil šroub a zatim všecko faka Citovat
sweetyboy Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 ted to nechapu.....je opravdu nutne rozriznout a zaslepit i tu hadicku vedouci do ventilu?nebo staci jen ta podlozka bez diry..dekuji:myslim Citovat
Michal.B Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 ted to nechapu.....je opravdu nutne rozriznout a zaslepit i tu hadicku vedouci do ventilu?nebo staci jen ta podlozka bez diry..dekuji:myslim Ja sem do te hadičky vrazil šroub a je klid Citovat
sweetyboy Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 ja tu hadicku zkusim jen necim priskrtit at nemusim rezat Citovat
Michal.B Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 ja tu hadicku zkusim jen necim priskrtit at nemusim rezat Tak ja ji nemusel řezat protože na konec te hadičky jsem dal šroub a egr ventil jsem nemusel zacpavat protože jsem ho vykuchal uplně takže je pryč Citovat
sweetyboy Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 to : Michal.B nj to mas vlastne pravdu, ze se to tak da udelat. tak tohle bych mel teda vyresene ale to dalsi...nevim, nevim sem se to dnes snazil cele sundat a povolim to jen na strane blize k ridici. na druhe strane se neda vubec dostat k tomu jednomu sroubku. vubec nevim jak ste to mohli sundat. je tam prd mista:myslim nechci dopadnout jako stifler...ale uzasne sem se pobavil u toho co psal..super:super ta podlozka ma fakt veliky otvor...sem tady nekde na foru videl, ze nekdo mel na aute uplne malou jak pětník na strane ridice neni problem povolit i docela dost mista.predbezne jsem vytahl podlozku a obkreslil na papir dokud neudelam zaslepenou [upravil dne 06/05/10 17:38 sweetyboy] Citovat
Stifler Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 sweetyboy: Díky, jsem rád, že jsem tě pobavil, resp. že tě pobavila moje nešikovnost. Taky by mě zajímalo, jak jde oddělat ten šroub pod EGR, který je blíže k řidiči, je tam pod tou hadičkou hrozně málo místa. Ten druhej šroub šel dobře, ale tenhle je tam tak schovanej a je okolo tak málo místa, že se mi to prostě nepodařilo. Citovat
dobrmik Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 ten šroub jde oddělat uplně v klidu:aut:aut Citovat
Stifler Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 dobrmik: nejde, aspoň u mě nešel, tak jsem se na to vykašlal a nechal to tak, jak to bylo. sweetyboy: Já tam žádnou podložku neměl, musel jsem si obkreslit konec tý trubky. Citovat
sweetyboy Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 mne tez zatim nesel...sundam tam tu hadici a zkusim nastrikat nejakym sprejem. je to rezave a snad povoli..... to stifler: tak to uz musel asi nekdo predtim rozdelaval. pochybuju ze by tam nic nebylo, kdyz jsem tam mel ja tamtu.. pridavam obrazky ventilu z el.manualu MOTOR DW10ATED Demontovat ozdobný kryt . Odpojit potrubí (1) . Demontovat šrouby (2) . Roztáhnout upevňovací pásek (3) . Demontujte : potrubí (4) matice (5) ventil egr (6) Odložit tĕsnĕní . [upravil dne 06/05/10 00:14 sweetyboy] Citovat
sweetyboy Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 MOTOR DW10TD 1 - DEMONTÁŽ Demontovat ozdobný kryt . Oddálit držák elektromagnetického ventilu egr . Odpojit potrubí (1) . Oddálit sací potrubí (2) . Demontujte : šrouby (3) šroub (4) Roztáhnout upevňovací pásek (5) . Demontujte : matice (6) potrubí (7) ventil egr (8) Odložit tĕsnĕní . [upravil dne 06/05/10 00:13 sweetyboy] Citovat
sweetyboy Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 MOTOR DW10ATED [upravil dne 06/05/10 00:03 sweetyboy] Citovat
Wilgott Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 uz sem to tu kdesi daval, ale len pro predstavu, jak ten \"vymennik\" vyzera, co popisoval Ericce... (zluta sipka) Inac maju to len HDi od roku 2003 tusim... A podotykam, ze okrem ohrivani vody za studeneho motoru to ma i vyznam opacny, a to: chladi vyfukove plyny ktere jdou cez EGR do sani... [upravil dne 2/11/10 20:04 foxo] [upravil dne 2/11/10 20:07 foxo] to: Foxo já tam to ohřívání vody mám a mám r.v. 01 bude to mít nějaký vliv na ohřívání,když zaselpím jen sání? Citovat
Stuchy Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 je lepší způsob ... místo plechových těsnění na přírubách s dírou dát plné a je hotovo sedí to a ecu nic nevyhazuje Citovat
Durii Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Ja som to robil dnes a dal som len plnu podlozku blizsie pri egr ventil a odpojil a zapchal hadicku od egr .. tu druhu stranu som nehal tak Citovat
Qcko Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Sakris kazdemu to funguje len mne diag. hned vyhodila antipollution fault ... chjooo... ale skusim to este raz Citovat
Stuchy Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Sakris kazdemu to funguje len mne diag. hned vyhodila antipollution fault ... chjooo... ale skusim to este raz vyčisti EGR ventil i s přívodem zaslep to na obou stranách jak jsem psal odpoj baterku na cca. 10 min a musí ti to fungovat Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Qcko: nemáš ty náhodou podle roku výroby už motor s FAPem ? Tam se snad nějak měří i teplota vejfuku a možná při odpojení EGR je teplota ve vejfuku jiná a musí se to vypnout v ŘJ. nevim, odhaduju... Citovat
Vítek1 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 ja mam dojem ze novejsi zaslepit nejdou jak fap tak bez Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Ale jak by to ŘJ poznala, že je EGR nefunkční? Lambdu to nemá, ne? Sory za radši jsem si založil vlákno pohádek o činnosti strojů v pokecu v sekci srandičky a tu kravinu přesunul tam... [upravil dne 2/6/11 13:53 hugo.v.r.] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.