Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no zalezi na tom, co bude auto rikat na to, ze nemas k elmag. ventilu nic pripojeno...

Nekomu staci, aby do hadicky k elmag. ventilu dal sroubek a auto jezdi jak ma, nekomu zase zacne ECU vyhazovat chybu...

Pokud to tve ECU nebude vadit, tak staci zaslepit a cely teleso EGRu vyhodit... aspon tam bude vic mista :D...

No pravě že jsem ho uplně vyhodil :D a do hadičky vrazil šroub a zatim všecko faka :)

Odesláno
ted to nechapu.....je opravdu nutne rozriznout a zaslepit i tu hadicku vedouci do ventilu?nebo staci jen ta podlozka bez diry..dekuji:myslim

Ja sem do te hadičky vrazil šroub a je klid

Odesláno
ja tu hadicku zkusim jen necim priskrtit at nemusim rezat :aut

Tak ja ji nemusel řezat protože na konec te hadičky jsem dal šroub a egr ventil jsem nemusel zacpavat protože jsem ho vykuchal uplně takže je pryč :)

Odesláno

to : Michal.B nj to mas vlastne pravdu, ze se to tak da udelat. tak tohle bych mel teda vyresene ale to dalsi...nevim, nevim

sem se to dnes snazil cele sundat a povolim to jen na strane blize k ridici. na druhe strane se neda vubec dostat k tomu jednomu sroubku. vubec nevim jak ste to mohli sundat. je tam prd mista:myslim

nechci dopadnout jako stifler...ale uzasne sem se pobavil u toho co psal..super:super

ta podlozka ma fakt veliky otvor...sem tady nekde na foru videl, ze nekdo mel na aute uplne malou jak pětník

na strane ridice neni problem povolit i docela dost mista.predbezne jsem vytahl podlozku a obkreslil na papir dokud neudelam zaslepenou

post-24167-14109616642596_thumb.jpg

[upravil dne 06/05/10 17:38 sweetyboy]

Odesláno

sweetyboy: Díky, jsem rád, že jsem tě pobavil, resp. že tě pobavila moje nešikovnost. :D

Taky by mě zajímalo, jak jde oddělat ten šroub pod EGR, který je blíže k řidiči, je tam pod tou hadičkou hrozně málo místa. Ten druhej šroub šel dobře, ale tenhle je tam tak schovanej a je okolo tak málo místa, že se mi to prostě nepodařilo.

Odesláno

dobrmik: nejde, aspoň u mě nešel, tak jsem se na to vykašlal a nechal to tak, jak to bylo.

sweetyboy: Já tam žádnou podložku neměl, musel jsem si obkreslit konec tý trubky.

Odesláno

mne tez zatim nesel...sundam tam tu hadici a zkusim nastrikat nejakym sprejem. je to rezave a snad povoli.....

to stifler: tak to uz musel asi nekdo predtim rozdelaval. pochybuju ze by tam nic nebylo, kdyz jsem tam mel ja tamtu..

pridavam obrazky ventilu z el.manualu

MOTOR DW10ATED

post-24167-14109616670882_thumb.jpg

Demontovat ozdobný kryt .

Odpojit potrubí (1) .

Demontovat šrouby (2) .

Roztáhnout upevňovací pásek (3) .

Demontujte :

potrubí (4)

matice (5)

ventil egr (6)

Odložit tĕsnĕní .

[upravil dne 06/05/10 00:14 sweetyboy]

Odesláno

MOTOR DW10TD

1 - DEMONTÁŽ

Demontovat ozdobný kryt .

Oddálit držák elektromagnetického ventilu egr .

Odpojit potrubí (1) .

Oddálit sací potrubí (2) .

Demontujte :

šrouby (3)

šroub (4)

Roztáhnout upevňovací pásek (5) .

Demontujte :

matice (6)

potrubí (7)

ventil egr (8)

Odložit tĕsnĕní .

post-24167-14109616671308_thumb.jpg

[upravil dne 06/05/10 00:13 sweetyboy]

Odesláno
uz sem to tu kdesi daval, ale len pro predstavu, jak ten \"vymennik\" vyzera, co popisoval Ericce... (zluta sipka) Inac maju to len HDi od roku 2003 tusim...

A podotykam, ze okrem ohrivani vody za studeneho motoru to ma i vyznam opacny, a to: chladi vyfukove plyny ktere jdou cez EGR do sani...

[upravil dne 2/11/10 20:04 foxo]

[upravil dne 2/11/10 20:07 foxo]

to: Foxo já tam to ohřívání vody mám a mám r.v. 01 bude to mít nějaký vliv na ohřívání,když zaselpím jen sání?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Sakris kazdemu to funguje len mne diag. hned vyhodila antipollution fault :( ... chjooo... ale skusim to este raz :aut

vyčisti EGR ventil i s přívodem zaslep to na obou stranách jak jsem psal odpoj baterku na cca. 10 min a musí ti to fungovat :super

Odesláno

Qcko: nemáš ty náhodou podle roku výroby už motor s FAPem ? Tam se snad nějak měří i teplota vejfuku a možná při odpojení EGR je teplota ve vejfuku jiná a musí se to vypnout v ŘJ. :myslim nevim, odhaduju...

Odesláno

Ale jak by to ŘJ poznala, že je EGR nefunkční? Lambdu to nemá, ne?

Sory za :xvul radši jsem si založil vlákno pohádek o činnosti strojů v pokecu v sekci srandičky a tu kravinu přesunul tam...

[upravil dne 2/6/11 13:53 hugo.v.r.]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...