Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Objevil jsem inzerát na 406 Phase II 1.8 s 90 koni - oni i do nového modelu dávali 8ventil? Nebo to je nějaký bastl? Prodejce mi potvrdil 90 koní dle TP...

Odesláno

spis bych to videl na predelanej predek :D at ti prodejce napise VIN auta a zjistime to na public.servicebox.peugeot.com co je to za auto a co vsechno melo ve vybave ;) rekne ti to i cislo motoru a prevodovky kterou tam namontovali na lince

Odesláno

Ferry: Interiér je také komplet nový model... VIN nemám, nicméně podle těchto znaků bych to viděl leda na výměnu motoru.

Béďa: A měl být v novém modelu?

Odesláno

tak mozna i jo, v seznamu motoru pisou 406 1.8i XU7JB (LFX) 1997 - 2001, Magnetti Marelli 1AP20, 90HP @ 5000

schvalne at ti to VIN napise, muzem se mrknout co tam bylo do toho auta dany na vyrobni lince ;)

[upravil dne 24/7/07 Ferry]

Odesláno

Ladman: Vše má něco do sebe, já jsem si původně myslel, že to je překlep nebo tak něco. Každopádně s tímhle motorem kombík padá, sháním auto pro rodiče kamaráda, 406 phase 1 s 1.8 16V jsem měl, ale v sedanu. Můj názor je, že by měli chtít radši naftu nebo silnější benzin, ale rozhodli se takto, tak se podřizuju. Na to auto asi kašlu.

2Ferry: Znova do Hamburku kvůli tomuhle asi volat nebudu, dejme tomu, že to tak má být... Holt příště se zadaří líp, sháním 16V

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

sííím, já ho mám :)

a jak to jezdi ;) ? BTW koukam ze mas v podpisu napsano GO motoru, proboha kolik to melo najeto a co se tomu motoru stalo, ze potreboval GO ?
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

sííím, já ho mám :)

a jak to jezdi ;) ? BTW koukam ze mas v podpisu napsano GO motoru, proboha kolik to melo najeto a co se tomu motoru stalo, ze potreboval GO ?

pokud me pamet neklame tak mu prasknul rozvodak..

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Kdepak? zadřel se, z ničeho nic a nikdo neví proč. ;)

ba, ba. Radek ná pravdu. oleje bylo dost, rozvoďák nepřeskočil jenom prostě přestal při 150km/h mazat... přitom v oleji žádný pucky ani nečistoty nebyly a mzací kanálky ucpaný taky nebyly...

měl najeto (údajně - dovoz z NDR) 90 000 a stalo se mi to měsíc po koupi v 91 000 km.

no a jak to jezdí? ale jde to. na závody to není. cca stejně jako 306 1,4

[upravil dne 25.7.2007 Blizzard]

[upravil dne 25.7.2007 Blizzard]

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Kdepak? zadřel se, z ničeho nic a nikdo neví proč. ;)

ba, ba. Radek ná pravdu. oleje bylo dost, rozvoďák nepřeskočil jenom prostě přestal při 150km/h mazat... přitom v oleji žádný pucky ani nečistoty nebyly a mzací kanálky ucpaný taky nebyly...

měl najeto (údajně - dovoz z NDR) 90 000 a stalo se mi to měsíc po koupi v 91 000 km.

no a jak to jezdí? ale jde to. na závody to není. cca stejně jako 306 1,4

neco podobneho, pokud vim, se stalo s byvalou 406 MilyS, ten ji prodal a mesic po tom ji dotycny zadrel na dalnici, videl jsem ten motor rozebranej a nebyl to hezky pohled, zlomena ojnice. Ale ten jeho motor mel nalitano daleko vic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...