Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Alexander

ahojte mam elektonicki problem s 306 1,4 combi beenzin prestal mi fungovat pl pocitac ale vsetko je okhttp://www.peugeot-club.com/kniha/img/myslim.gif

:myslim

Nejseš poněkud mimo misku?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já mám takovej dojem že sem na Ebay nebo někde viděl falešnej BOV pro neturba :roll

Ale asi to je spíš jen na zvukovej efekt než na nějaký zlepšení výkonu... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Alexander

kto mi poradi elektronikov na306 Peuegot

poradit poradi ale skorej si uprav alespon kontakt na teba icq? mail? alebo aspon morzeovku stale sa da pomoct

a určite to z BOV ventilom nema nič spoločne ?

[upravil dne 4/8/07 Go-Zila-Go]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Fusion

Já mám takovej dojem že sem na Ebay nebo někde viděl falešnej BOV pro neturba :roll

Ale asi to je spíš jen na zvukovej efekt než na nějaký zlepšení výkonu... :myslim

To je jasny ze to je jen pro efekt :super o ten me prave de:super , ale nikde se to asi nesezene pro neturbo takze asi mam smulu :D:nevim

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

no bylo by to super kdyby to šlo namontovat i na neturbo hned bych byl zájemce :super

Pokud by to nebylo drahý, tak bych do toho šel taky i jen kvůli zvuk. efektu... :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

no bylo by to super kdyby to šlo namontovat i na neturbo hned bych byl zájemce :super

Pokud by to nebylo drahý, tak bych do toho šel taky i jen kvůli zvuk. efektu... :super

Přesně.. fakt ste mi nasadili brouka do hlavy všichni!!:super

Odesláno
Původně zaslal: wena99

bych řek že na neturba BOV neni:bojim tam žádnej stlačenej vzduch neni ne jako u turba? tak tam nemá co dělat ten zvuk efekt

Neříkej mi že český ručičky si s tímhle neporadí..:myslim

Odesláno

Ebay je toho plnej namatkou vybiram odkaz ZDE nevim presne kam se to montuje, ale pisou ze to trva jen minutu :D je to ciste jen kvuli imitaci toho zvuku. zadnej praktickej prinos to nema

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Ebay je toho plnej namatkou vybiram odkaz ZDE nevim presne kam se to montuje, ale pisou ze to trva jen minutu :D je to ciste jen kvuli imitaci toho zvuku. zadnej praktickej prinos to nema

počkej takže to existuje?? i na neturbo?? a minutu trvá co?? Nejsem v němčině dobrej..:myslim

Odesláno

počkej takže to existuje?? i na neturbo?? a minutu trvá co?? Nejsem v němčině dobrej..:myslim

No jo existuje.. ty jo teĎ kde to sehnat v ČR..

Odesláno

minutu trva namontovani toho bazmeku, je to v podstate pistalka, ktera vydava podobnej zvuk jako skutecnej BOV ventil u turbo motoru. Ukolem toho bazmeku je vydavat jen ten zvuk, cili zadnej narust vykonu motoru se nekona, je to ciste jen pro zvukovej efekt a pro machrovani ( musim rict muj nazor ze na 406tce 1.8 16V to bude smesny :D )

Odesláno

minutu trva namontovani toho bazmeku, je to v podstate pistalka, ktera vydava podobnej zvuk jako skutecnej BOV ventil u turbo motoru. Ukolem toho bazmeku je vydavat jen ten zvuk, cili zadnej narust vykonu motoru se nekona, je to ciste jen pro zvukovej efekt a pro machrovani ( musim rict muj nazor ze na 406tce 1.8 16V to bude smesny :D )

no jako já nevim proč směšný.. zase na druhou stranu když na tom autě je laďák, sportovní filtr a tak tak si myslim že to za zkoušku stojí..

Odesláno

pac to sice bude hvizdat jako BOV ale to auto pojede furt stejne jako 406ka 1.8 16V a priznejme si, i kdyz se da rozdejchat na slusnou rychlost, zavodak to neni, tak proc by melo delat zvukove efekty jako zavodak :D

Je to proste kravinka stylu modre LED diody v tryskach ostrikovacu, popr. LED diody v koncovce vyfuku, ktere v noci osvetluji vyfukove plyny a vypada to jak kdyz slehaj z vyfuku plameny :D403.JPG

BTW sportovni filtr mam, ten ma aspon nejakej prinos, to priznavam ;)960_16.jpg

Odesláno

plně souhlasim že je to pouze blbinka,ale přiznejme si že ten zvuk bude zajímavější než standartní sériovka a každej se nad tim trošku pozastaví :super

Jen nevim kde to u nás sehnat...

Odesláno
Původně zaslal: PŘEMA

Třeba...Tady

tohle nejsou imitace, tohle jsou skutecne funkcni blow-off ventily pro auta co maji turbo, imitace se prodavaji v cenovych relacich 10 Euro a ne 50 az 200 Euro :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...