Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Zdravím konferenci a hned se ptám. Kdežepak jsou umístěny boční airbagy. Je to v autě P 406 2,0 hdi sedan model 00. :myslim

z boku přednich sedadel , musi tam byt v kolečku(ovalu ) napis airbag

Odesláno

Takže, pokud jsem to pochopil, boční airbagy by měly být umístěné v plastovém krytu sedáku předních sedadel:myslim

sedaku ne ,v opěradle vždy ze strany dveří

Odesláno

nie je lahke zistit, ci je to podvod alebo original a dokonca funkcny...

musis najst riadiacu jednotku , na podlahe pri prahu vedla kazdej śedacky (vodic aj spolujazdec), potom v operadle prednych sedadiel airbag a nakoniec zistit, ci je to naozaj funkcne, diagnostika ti nepovie nic, odpory na kabloch ju oklamu :myslim

Odesláno

Zdravím, já mám taky 2000, HDI Break, samozřejmě nový model a mám boční airbagy v tom plastovém krytu u sedáku předních sedadel, jako u starého modelu:xvul.

Odesláno
Původně zaslal: Adrajs

Zdravím, já mám taky 2000, HDI Break, samozřejmě nový model a mám boční airbagy v tom plastovém krytu u sedáku předních sedadel, jako u starého modelu:xvul.

Tak já mám to samé taky je mám v tom plastovém krytu u sedáku sedaček......:papa:papa

Odesláno

Mám je z boku v opěradle zhruba v první třetině zezhora, sedačky v kůži, ale nijak vyboulený nejsou. Jen ten oválek s nápisem AirBag...:papa

Měla by se ti na max. 6 sekund rozsvítit kontrolka bočních airbagů při startování na přístrojovce:papa

Odesláno

Kontrolka bagů se rozsvítí na chvíli, ale v plastovém krytu vedle sedáku nic nemám. Tak kde jsou ty slavné bagy.:(

To Přema : včera jsem tam byl:grr

[upravil dne 26.6.2007 kobr]

Odesláno

Kontrolka bagů se rozsvítí na chvíli, ale v plastovém krytu vedle sedáku nic nemám. Tak kde jsou ty slavné bagy.:(

Tak to jsem z toho jelen:myslim:myslim já tam mám nálepku na tom plastovém krytu že tam jsou airbagy tak nevím musím se tak mrknout... a ozvu se....

Odesláno

joj, tak ja je mam psane v technicaku, ale na sedadlech zadny plast nemam, ani jsem si nevsiml zadneho napisu a kontrolka taky nesviti. Jak je to mozne ze to je v technicaku??

A kdyz jsem to kupoval, tak sechlubili jak to ma 4 bagy... ale kdyz mi blbnul konektor pod sedackou tak mi svitila kontorlka bagu, pak kdyz jsem drat propojil na tvrdo, tak zase v poho a v tom boku sedacky co je u dveri je citit, ze tam je neco tvrdeho, kdezto ta bocnice co je uprostred (u stredoveho tunelu), tak tu skoro promacknu na skrz -nic v ni neni. :myslim

[upravil dne 26/6/07 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: PŘEMA

Tak to jsem z toho jelen:myslim:myslim já tam mám nálepku na tom plastovém krytu že tam jsou airbagy tak nevím musím se tak mrknout... a ozvu se....

Tak jak jsem slíbil ozývám se.Tak jsem ten plast sundal a nic tam není tak jak psal kobr tak to by mě zajímalo kde ty blbé bagy jsou......jsem z toho trochu na nervy.Ale díval jsem se přes VINko jakou mám přesně výbavu a píší že tam boční bagy jsou tak fakt nevím:myslim:myslim

Odesláno

No radši to nikam nepouštěj, asi nevyletí, jestli tam má prázdnou díru bez pytlů:myslim Takže hezky decentně zapojený přes odpor a BSI nic netuší:myslim Že by autí už bylo bouraný?:myslim Co ve volantu, koukals?:papa

Odesláno
Původně zaslal: Alek

No radši to nikam nepouštěj, asi nevyletí, jestli tam má prázdnou díru bez pytlů:myslim Takže hezky decentně zapojený přes odpor a BSI nic netuší:myslim Že by autí už bylo bouraný?:myslim Co ve volantu, koukals?:papa

Jo volant a palubka je ok volant jsem měnil za lepší neošoupaný a palubka je ok je to nový model takže ten airbag není ohraničený v palubce,divné že píší že tam je ale v přístrojovce se rožne jen přední airbagy ale kontrolka na boční ne.Tak fakt nevím.A myslím jsi že to bouraný nebylo...:myslim:myslim:myslim

Odesláno

tak jsem se dival a mam tam i nalepku bocniho bagu...

to ze to kvuli konektoru pod sedackou blblo me utvrzuje v tom, ze tam ty pytle jsou.. akorat tu kontrolku tam teda nemam. :myslim

Odesláno

Díky, díky palubní počítač byl dodělávaný, tak jsem si myslel, že bude podvod i v airbagu.

dá se to zjistit podle VIN karoserie (v Peugeotu) jestli tam byli od výroby, více méně se dá zjistit spousta věcí podle VIN (jestli byli lakované lišty,mlhovky,el zrcátkla,barva interiéru atd) a pokud těch drobností nebude sedět víc dá se usuzovat že je to nějaká poskládaná bouřka nebo hodně vybydlený vůz čágo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...