Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: noradek

Neuškodíš,jen budeš mít hlouběji do peněženky.:D:D:D

No nevim já když jezdim s piškotem na 95 tak to žere po městě 12 - 13L s V-power racing tak 10 - 11L Teda jen v případě že odolám tomu pokušení ho s touhle náloží v nádrži prohnat:D
Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

No nevim já když jezdim s piškotem na 95 tak to žere po městě 12 - 13L s V-power racing tak 10 - 11L Teda jen v případě že odolám tomu pokušení ho s touhle náloží v nádrži prohnat:D

tak presne tenhle problem mam , kdyz dam racing tak se neudrzim a spotreba je stejna ale musim rict ze pri mnohem sportovnejsi jizde :D:D:D

Odesláno

tím benzínem si určitě neuškodíš,právě naopak.má v sobě aditiva na čištění atd.a spotřeba by měla bejt stejna nebo i nižší.taky ho občas vezmu a to je úplně jiný svezení

Odesláno

je zajímavé, že pokud natankuju do motorky (suzuki 650S - stříkačka) obyč benál (cca 12l) tak ujedu 180km a když natankuji shel V-pover racing tak ujedu 240km :D:D:D a to jezdím 85% na plnej plyn:P:P:P takže i ten zozdíl 4kč na litru se určite vyplatí:roker:roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Jak jsem tě poznal, tak ty máš pokušení pořád;):myslim:myslim:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Kamart

mužu ho natankovat do 205ky?aby to něco neudělalo s motorem.přece jen uz je to starsi kousek....

Můžeš jej klidně natankovat. Motoru to jen prospěje.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...