Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: aka Mno, na Džbáně se domlouvá už docela dlouho, ale spíš dodomlouvá, protože čtvrtek už je docela pozdě.... jinak my jedeme nějak dopoledne, čili s námi nepočítejte. jako aby ste tam do večera byly,jo? A jaká tramvaj tam jede?:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Aka má totiž objednané vlastní permoníky, kteří běží před tramvají, staví koleje, natahují trolejové vedení a další mnohem početnější skupina po Vendulčině průjezdu uvádí krajinu do původního stavu - proto ten inzerovaný odjezd v dopoledních hodinách P.S. Myslím si, že bys měla vyjet už v noci, abys mohla eventuelně dojít pěšky, až Ti ČEZ vypne proud Citovat
aka Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 moc me tesi, jak na me vsichni myslite....misto aby nekdo rek, ja te rad vezmu, mas odvoz?........no proste hruza! ja jdu schanet permoniky..... Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: aka moc me tesi, jak na me vsichni myslite....misto aby nekdo rek, ja te rad vezmu, mas odvoz?........no proste hruza! ja jdu schanet permoniky..... O příspěvek výš jsi psala "My jedeme . . . . ", takže jsem předpokládal, že vše konkrétní je zařízeno Jinak to vypadá, že na 90% Helča nejede, takže se na Džbáně kllidně můžeme na odvozu domluvit (ale tramvaj nemám, takže množství lidiček, co jsem ochoten vzít se limitně blíží počtu 1 Aka + E-shop) P.S. Nechceš mi na Šebetově dělat prodavačku??? [upravil dne 8/7/2007 Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: aka moc me tesi, jak na me vsichni myslite....misto aby nekdo rek, ja te rad vezmu, mas odvoz?........no proste hruza! ja jdu schanet permoniky..... O příspěvek výš jsi psala "My jedeme . . . . ", takže jsem předpokládal, že vše konkrétní je zařízeno Jinak to vypadá, že na 90% Helča nejede, takže se na Džbáně kllidně můžeme na odvozu domluvit (ale tramvaj nemám, takže množství lidiček, co jsem ochoten vzít se limitně blíží počtu 1 Aka + E-shop) P.S. Nechceš mi na Šebetově dělat prodavačku??? [upravil dne 8/7/2007 Medvěd] ja mam sedadlo smrti taky volné Citovat
aka Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 odvoz snad mam, jestli tam tech zenskejch nebude moc.... jinak prodavacku klidne delat budu, pokud se mi to nebude krejt s poradatelstvim. Citovat
Vvitty Odesláno 8. červenec 2007 Autor Odesláno 8. červenec 2007 takze se mnou nepocitejte, musim udelat technickou pauzu v garazi v HavlBrode, a protoze nezvladam to co chlapici ve formuli 1, asi mi to nejakou chvili potrva... takze odjezd po pozdnim obede, pauza v Brodku a zrejme se pak pripojim k dalsim ve Zdare... Citovat
Bohouš Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 My s Vertexem se připojíme hnedka u Neona před barákem - to je totiž to první místo srazu :mrk - pokud to teda Vertexovi časově vyjde :roker Citovat
John Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Pokud vše dopadne jak má tak se připojím taky hned u Domanskýho nebo rovnou u Neona u baráku..... :aut Citovat
vix Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Mne si asi stopnete cestou po dálnici, chvíli se se mnou povlečete 90 a pak zmizíte v dáli ... Moje auto nepřehlídnete.. jediná 205 na krajnici. (možná i na dálnicii) Citovat
Béďa Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 v kolik tedy orientacne se srazime ve Zdare??.. Citovat
paul jane Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 2 neon : nechci mluvit za vsechny plznenaky pac nevim kdo vsechno s plzne jede , ale ja a Blizzard jedem uz rano Citovat
Neon Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Béďa: no kdybychom vyjeli v 16:30, tak na těch 18:30 - 19:00 ... máme mobily a můžeme si cinknout ... Z Prahy teda počítám s Johnem, Vertexem, Pet.rem a Já -> 4 auta ... a těch 16:30 před Domanským teda pohoda?? Myslim, že stejně to ještě doladíme na DJbáně PaulJane: novidiš, tak si dejte v Praze pauzu na zmrzlinu a je to ... Anebo mi naopak drž v Šebe místo mezi modrejma 406tkama Citovat
paul jane Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 2Neon: kdyz by jste jeli o neco drive tak mozna i jo ale jedu s celou rodinkou tak musim brat ohled na malyho. Ale misto ti podrzime Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr JA MAM TAKY MODROU 406 :-) A já taky.......:D Citovat
Bohouš Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Neon - Vertex + JÁÁÁÁÁ :mrk:mrk Myslíš, že tam bude tolik místa na machinace s autama podle barev ???? Možná tak v pátek a potom v neděli odpoledne Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Původně zaslal: Bohouš Neon - Vertex + JÁÁÁÁÁ :mrk:mrk Myslíš, že tam bude tolik místa na machinace s autama podle barev ???? Možná tak v pátek a potom v neděli odpoledne Jsi děláme srandu tak to tak neber,budu rád když někde zaparkuji......:papa Citovat
Bohouš Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 PŘEMA - já to neberu nijak jenom zrovna v Šebetově prostě není moc místa, neříkám, že srovnat lvy podle typu a barvy by nebylo efektivní Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Jak by to bylo efektivní, to opravdu netuším - ale EFEKTNÍ by to určitě bylo návrh: podle plotu zleva - 2ková řada pod hospodou 1ková řada pod stany 3ková řada a u bazénu 4ková řada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.