Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Mno, na Džbáně se domlouvá už docela dlouho, ale spíš dodomlouvá, protože čtvrtek už je docela pozdě....

jinak my jedeme nějak dopoledne, čili s námi nepočítejte.

jako aby ste tam do večera byly,jo? A jaká tramvaj tam jede?:D:D:D

Odesláno

Aka má totiž objednané vlastní permoníky, kteří běží před tramvají, staví koleje, natahují trolejové vedení a další mnohem početnější skupina po Vendulčině průjezdu uvádí krajinu do původního stavu - proto ten inzerovaný odjezd v dopoledních hodinách

P.S.

Myslím si, že bys měla vyjet už v noci, abys mohla eventuelně dojít pěšky, až Ti ČEZ vypne proud

Odesláno

moc me tesi, jak na me vsichni myslite....misto aby nekdo rek, ja te rad vezmu, mas odvoz?........no proste hruza! ja jdu schanet permoniky.....

Odesláno

moc me tesi, jak na me vsichni myslite....misto aby nekdo rek, ja te rad vezmu, mas odvoz?........no proste hruza! ja jdu schanet permoniky.....

O příspěvek výš jsi psala "My jedeme . . . . ", takže jsem předpokládal, že vše konkrétní je zařízeno

Jinak to vypadá, že na 90% Helča nejede, takže se na Džbáně kllidně můžeme na odvozu domluvit (ale tramvaj nemám, takže množství lidiček, co jsem ochoten vzít se limitně blíží počtu 1 Aka + E-shop)

P.S.

Nechceš mi na Šebetově dělat prodavačku???

[upravil dne 8/7/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

O příspěvek výš jsi psala "My jedeme . . . . ", takže jsem předpokládal, že vše konkrétní je zařízeno

Jinak to vypadá, že na 90% Helča nejede, takže se na Džbáně kllidně můžeme na odvozu domluvit (ale tramvaj nemám, takže množství lidiček, co jsem ochoten vzít se limitně blíží počtu 1 Aka + E-shop)

P.S.

Nechceš mi na Šebetově dělat prodavačku???

[upravil dne 8/7/2007 Medvěd]

ja mam sedadlo smrti taky volné:D

Odesláno

takze se mnou nepocitejte, musim udelat technickou pauzu v garazi v HavlBrode, a protoze nezvladam to co chlapici ve formuli 1, asi mi to nejakou chvili potrva... takze odjezd po pozdnim obede, pauza v Brodku a zrejme se pak pripojim k dalsim ve Zdare...

Odesláno

Mne si asi stopnete cestou po dálnici, chvíli se se mnou povlečete 90 a pak zmizíte v dáli ...

Moje auto nepřehlídnete.. jediná 205 na krajnici. (možná i na dálnicii)

Odesláno

Béďa: no kdybychom vyjeli v 16:30, tak na těch 18:30 - 19:00 ... máme mobily a můžeme si cinknout ...

Z Prahy teda počítám s Johnem, Vertexem, Pet.rem a Já -> 4 auta ... a těch 16:30 před Domanským teda pohoda?? Myslim, že stejně to ještě doladíme na DJbáně

PaulJane: novidiš, tak si dejte v Praze pauzu na zmrzlinu a je to ... ;) Anebo mi naopak drž v Šebe místo mezi modrejma 406tkama :D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Neon - Vertex + JÁÁÁÁÁ :mrk:mrk:mrk

Myslíš, že tam bude tolik místa na machinace s autama podle barev ???? Možná tak v pátek a potom v neděli odpoledne :myslim:papa

Jsi děláme srandu tak to tak neber,budu rád když někde zaparkuji......:papa:papa

Odesláno

Jak by to bylo efektivní, to opravdu netuším - ale EFEKTNÍ by to určitě bylo

návrh: podle plotu zleva - 2ková řada

pod hospodou 1ková řada

pod stany 3ková řada

a u bazénu 4ková řada

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...