petko309 Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 ako dlho mozem jazdit autom ked mi svieti kontrolka K Citovat
Neon Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Co nejdřív si zajeď na diagnostiku ... nejezdit takřka vůbec - nevíš, co může být za poruchu a můžeš cokoli oddělat ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: petko309 ako dlho mozem jazdit autom ked mi svieti kontrolka K No asi tak dlouho dokud něco neodejde. Měl bys asi zjistit příčinu, nejspíš diagnostika by napověděla;) EDIT: Sakra Neon je rychlejší než smrt:o [upravil dne 9/6/07 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 se sviticim K mužeš i dojezdit:( , na diagnostiku určitě zajeď ,ale předem zpytuj svědomí, kdy jsem naposled měnil pal. filtr ,tankuji kvalitni palivo,... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz [EDIT: Sakra Neon je rychlejší než smrt:o [upravil dne 9/6/07 Radek Hurvajz] hm pišu jak policajt, proto jsem nezveřejnil muj vysledek testu psani na pc. Citovat
bagr Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Až ti pažout poví "stačilo" tak to poznáš... [upravil dne 9/6/07 bagr] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 Kontrolka K? To bude asi Kaput:D No na diagnostiku raději sjeď i když nevím, jesli ti pomůže. Každopádně si můžeš zkusit tlak na podávacím čerpadle, a vyměnit palivový filtr. To by měla ta kontrolka taky zachytit, tak je to možná jedna z těch věcí! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.