Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

pěkný jen umýt zbytek auta :D já jej mám taky ,ale zatím ne na autě,protože je to drobet poškrábaný od poslední krádeže starýho znaku a chromový to nezakryje ,tak tam je stále ten postarší

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pěkný jen umýt zbytek auta :D já jej mám taky ,ale zatím ne na autě,protože je to drobet poškrábaný od poslední krádeže starýho znaku a chromový to nezakryje ,tak tam je stále ten postarší

Ja som ho tiež nosil v aute asi tri mesiace kým som sa rozhodol a odhodlal ho konečne vymeniť.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Burisek

hergot a já mám sedana...... ten lvíček je luxusní !!

si najdi jak to hezky vyřešil u sedana Hurvajz nebo Kukikuk

Nebo já:D:aut

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Jelikož starý znak jde čím dál víc \"do kopru\" (už se z něj sloupává i fólie), rozhodl jsem se ho taky vyměnit za ten luxusní nový. Akorát mi není jasné, jestli jsou na tom novém páčky, jak tu někdo psal že je musel před montáží ulomit, anebo oboustranná lepenka. Taky bych chtěl vědět, čím jste zaslepovali ty původní díry po starém znaku.

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

Jelikož starý znak jde čím dál víc \"do kopru\" (už se z něj sloupává i fólie), rozhodl jsem se ho taky vyměnit za ten luxusní nový. Akorát mi není jasné, jestli jsou na tom novém páčky, jak tu někdo psal že je musel před montáží ulomit, anebo oboustranná lepenka. Taky bych chtěl vědět, čím jste zaslepovali ty původní díry po starém znaku.

Ano, na novom su, ale nie po bokoch, ale jedna hore a jedna dole, takže ja som ich odrezal ostrým nožíkom co najviac pri tej lepiacej paske.

Ta oboustranna lepiaca paska tam uz je a je na celom levikovi, cize aj na pacickach, aj na chvoste proste vsade.

Je dost tazke ba priam nemozne tym novym znakom tie stare diery prekryt na 100%, ak ano tak ti zas nesedi levik na stred auta a pod.

Niekto to prelepil tenkou, pevnou lep. paskou a trocha prestrekol, alebo zakytovat a trocha streknut a potom nalepit.

Ako Ti bude lepsie.

Pripadne tam skus dat znak napr. z 607, ten je este vacsi ako ten co mam ja z poslednych 406, takze ten by teoreticky tie dierky mozno zakryl. Len ci to nebude moc velke, fakt neviem.

Kazdopadne ak mi ho raz urvu, tak ja skusim ten z 607.

Guest servisman
Odesláno

já loni koupil za 140+DPH tento je to asi na 307 ,ale ještě jsem jej nenalepil.Jinak je rovný bez čudlíků lepí se ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

já loni koupil za 140+DPH tento je to asi na 307 ,ale ještě jsem jej nenalepil.Jinak je rovný bez čudlíků lepí se ;)

Das mi prosim te adresu kde jsi to koupil?Ten muj znak se zacina nejak odlupovat.Diky.

Odesláno
Původně zaslal: brslen

Das mi prosim te adresu kde jsi to koupil?Ten muj znak se zacina nejak odlupovat.Diky.

preci v peugeotu ne ;) ? mas tam dokonce i na pytlicku uvedene objednaci cislo 7810H6

Guest servisman
Odesláno

přesně tak Ferry to napsal za mne koupil přímo u prodejce PEUGEOT

Odesláno

2 honza406: cena je super oproti ceně za znak na 406, ale zkoušel si, jestli to tam bude sedět? Pokud je ten znak úplně rovný, tak asi ne. Mám pocit, že by tam měl být mírný rádius jako na karoserii. A ten znak je stejně velký jako znak na 406-ku? Zakryje vůbec ty díry?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...