Falken Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Slyšel jsem že když mám ve starém řidičáku A/50 tak už dneska mužu jezdit i na 125 Je to pravda? Já se to nějak nikde nemužu dočíst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Můžeš jezdit i na pětistovce,ale nesmí tě chytit..:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falken Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: vlada Můžeš jezdit i na pětistovce,ale nesmí tě chytit..:D:D Ha ha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohryy Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 petset je malo,kdyz uz,tak LITR.. Jinak mam takovej dojem,ze to plati porad jen na padesatku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Ohryy: LITR a hned at si koupi pomnicek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falken Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 http://motozurnal.centrum.cz/~havrani.kolin~/motoporadna/clanek.phtml?id=3020 Tady o tom píšou ale vůbec tomu nerozumim. Poradte když jste tak chytrý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Není to pravda mám ten dojem a jestli jo, tak jdu zítra po motarda http://www.yuki.cz/sm.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falken Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: Hadra Není to pravda mám ten dojem a jestli jo, tak jdu zítra po motarda http://www.yuki.cz/sm.htm Seš jasnovědec? jestli ne tak se k nim rycle dej protože to je přesně te důvod proč to zjištuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falken Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 To by mě teda zajímalo co dostanu za skupinu když bych si ho šel vyměnit. Mrkněte až dolu na ty tabulky. http://www.muhb.cz/vismo/dokumenty2.asp?u=3782&id_org=3782&id=391869 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Dík, teď jsem z toho úplně blbej:myslim Ale ten funbike stojí za to, už o něčem takovým přemýšlím asi rok. Málo to žere, jede to docela dobře a hlavně je to nový. Strhnout nálepky Yuki, dát na to polepy Metal mulisha, nebo Skin industries, tak to vypadá úplně jinak a je to super strojek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Yuki: dokud to bude jezdit, bude o ok co se tyce ridicaku - myslim, ze plati to, co jste dostali, kdyz vam dali RP. Jestli nekdo dostal A do 50ccm, tak muze jezdit na 50tce, ktera poleti klidne 200km/h, dneska uz jsou 50tky do 45km/h... atd, nejlepsi bude zavolat primo na DI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falken Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: Hadra Dík, teď jsem z toho úplně blbej:myslim Ale ten funbike stojí za to, už o něčem takovým přemýšlím asi rok. Málo to žere, jede to docela dobře a hlavně je to nový. Strhnout nálepky Yuki, dát na to polepy Metal mulisha, nebo Skin industries, tak to vypadá úplně jinak a je to super strojek. Ani mi nemluv ja už o tom dobu zjištuju co se da. Už jsem o tom kecal i s klukama z nějakýho motorkářskýho klubu ale psaly že nevědi jaky to je že s tim nemaji zkušenosti protože to tu je jen chvíli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: Falken http://motozurnal.centrum.cz/~havrani.kolin~/motoporadna/clanek.phtml?id=3020 Tady o tom píšou ale vůbec tomu nerozumim. Poradte když jste tak chytrý Dyk to tam je jasně napsaný: Výměna řidičáku a malé motocykly (22. 11. 2004 13:00) Mám vyměněný řidičský průkaz už se znakem EU, kde mám u motocyklu vyznačenu pouze skupiny A1 s harmoniozačním kódem 150. Dříve jsem mohl jezdit s motorkou pouze s obsahem do 50 ccm. Jaký motocykl můžu můžu řídit nyní co se týče obsahu a výkonu? Jiří Malchárek Podskupina A1 s harmonizačním kódem 150 umožňuje řídit malé motocykly nebo mopedy s objemem motoru do 50 ccm a maximální konstrukční rychlosti do 50 km/h. Můžete tedy řídit stejné motocykly jako před výměnou řidičského průkazu. Onen harmonizační kód tedy omezuje normální podskupinu A1, která umožňuje řídit motocykly do 125 ccm a maximálním výkonu 11 kW Autor: Petr Jansa Prostě máš tam ten kód 150 kterej znamená omezení do 50ccm, nechapu co je na tom nejasnyho:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: Falken Slyšel jsem že když mám ve starém řidičáku A/50 tak už dneska mužu jezdit i na 125 Je to pravda? Já se to nějak nikde nemužu dočíst. A když ti ho vyměněj, tak ti kolikrát tu 5O i seberou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 škoda....no ale ušetřím 60k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Pokuď máš malé áčko (50 ccm3) tak teď je to A1 do 125 ccm3 ale udělat si to můžeš od 16 let. Takže můžeš jezdit do objemu 125 ccm3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Původně zaslal: OK406 Pokuď máš malé áčko (50 ccm3) tak teď je to A1 do 125 ccm3 ale udělat si to můžeš od 16 let. Takže můžeš jezdit do objemu 125 ccm3. 125ccm můžeš řídit, akorát je to ještě omezený výkonem a to do 11kW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 No tak to by mi nevadilo, já nechci nic zabijáckého, ale něco, co je rychlejší než Simson a nestojí to moc. Čili ta Yukina je naprosto dle požadavků. No uvidím...rozmyslím....svezu se...rozmyslím....manželka rozhodne .....vznesu námitky......nechám si Simsona.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Původně zaslal: OK406 Pokuď máš malé áčko (50 ccm3) tak teď je to A1 do 125 ccm3 ale udělat si to můžeš od 16 let. Takže můžeš jezdit do objemu 125 ccm3. Ale to by si ho musel dělat teď, pokud ho dostal k osobnimu autu tak mu daji A1 s kodem 150, to je jen do 50ccm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falken Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Dělal jsem ho před deseti lety. To jsem teda zvědavej co dostanu. Asi si ho schválně půjdu vyměnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts