Jump to content
  • Current Donation Goals

řidičák

Falken

Recommended Posts

Dík, teď jsem z toho úplně blbej:myslim

Ale ten funbike stojí za to, už o něčem takovým přemýšlím asi rok. Málo to žere, jede to docela dobře a hlavně je to nový. Strhnout nálepky Yuki, dát na to polepy Metal mulisha, nebo Skin industries, tak to vypadá úplně jinak a je to super strojek.

Yuki: dokud to bude jezdit, bude o ok :super

co se tyce ridicaku - myslim, ze plati to, co jste dostali, kdyz vam dali RP.

Jestli nekdo dostal A do 50ccm, tak muze jezdit na 50tce, ktera poleti klidne 200km/h, dneska uz jsou 50tky do 45km/h... atd, nejlepsi bude zavolat primo na DI :super

Původně zaslal: Hadra

Dík, teď jsem z toho úplně blbej:myslim

Ale ten funbike stojí za to, už o něčem takovým přemýšlím asi rok. Málo to žere, jede to docela dobře a hlavně je to nový. Strhnout nálepky Yuki, dát na to polepy Metal mulisha, nebo Skin industries, tak to vypadá úplně jinak a je to super strojek.

Ani mi nemluv ja už o tom dobu zjištuju co se da. Už jsem o tom kecal i s klukama z nějakýho motorkářskýho klubu ale psaly že nevědi jaky to je že s tim nemaji zkušenosti protože to tu je jen chvíli.

Původně zaslal: Falken

http://motozurnal.centrum.cz/~havrani.kolin~/motoporadna/clanek.phtml?id=3020

Tady o tom píšou ale vůbec tomu nerozumim. Poradte když jste tak chytrý:myslim

Dyk to tam je jasně napsaný:

Výměna řidičáku a malé motocykly

(22. 11. 2004 13:00)

Mám vyměněný řidičský průkaz už se znakem EU, kde mám u motocyklu vyznačenu pouze skupiny A1 s harmoniozačním kódem 150. Dříve jsem mohl jezdit s motorkou pouze s obsahem do 50 ccm. Jaký motocykl můžu můžu řídit nyní co se týče obsahu a výkonu?

Jiří Malchárek

Podskupina A1 s harmonizačním kódem 150 umožňuje řídit malé motocykly nebo mopedy s objemem motoru do 50 ccm a maximální konstrukční rychlosti do 50 km/h. Můžete tedy řídit stejné motocykly jako před výměnou řidičského průkazu. Onen harmonizační kód tedy omezuje normální podskupinu A1, která umožňuje řídit motocykly do 125 ccm a maximálním výkonu 11 kW

Autor: Petr Jansa

Prostě máš tam ten kód 150 kterej znamená omezení do 50ccm, nechapu co je na tom nejasnyho:myslim

Původně zaslal: Falken

Slyšel jsem že když mám ve starém řidičáku A/50 tak už dneska mužu jezdit i na 125 Je to pravda? Já se to nějak nikde nemužu dočíst.

A když ti ho vyměněj, tak ti kolikrát tu 5O i seberou.

Původně zaslal: OK406

Pokuď máš malé áčko (50 ccm3) tak teď je to A1 do 125 ccm3 ale udělat si to můžeš od 16 let. Takže můžeš jezdit do objemu 125 ccm3. ;)

125ccm můžeš řídit, akorát je to ještě omezený výkonem a to do 11kW. :papa

No tak to by mi nevadilo, já nechci nic zabijáckého, ale něco, co je rychlejší než Simson a nestojí to moc. Čili ta Yukina je naprosto dle požadavků. No uvidím...rozmyslím....svezu se...rozmyslím....manželka rozhodne :).....vznesu námitky......nechám si Simsona....

Původně zaslal: OK406

Pokuď máš malé áčko (50 ccm3) tak teď je to A1 do 125 ccm3 ale udělat si to můžeš od 16 let. Takže můžeš jezdit do objemu 125 ccm3. ;)

Ale to by si ho musel dělat teď, pokud ho dostal k osobnimu autu tak mu daji A1 s kodem 150, to je jen do 50ccm