M.a.R.i Odesláno 10. květen 2007 Odesláno 10. květen 2007 Určitě bych se přijel podívat. Do ČB dojíždím skoro každý všední den do školy + prodávám v občerstvení,takže sem na všech akcích na výstavišti. Rád bych okouknul Vaše káry a popovídal si. Ale nejspíš přijedu busem,protože je auto zase nepojízdný Citovat
OK406 Odesláno 11. květen 2007 Autor Odesláno 11. květen 2007 Tak musí dát jiní termín. Tak to přesuneme na červen. Citovat
OK406 Odesláno 11. květen 2007 Autor Odesláno 11. květen 2007 Původně zaslal: komisar OK406 to rozjel a nakonec nic,vypadá to na srazíky v garáži:myslim Ale už dlouho nebyl:D:D:D je třeba zase něco podniknout. Mám plán ale až budou finance;) . Ale přijet můžeš. Možná, že by přijeli i jiní členové P-C. Nevím. Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Tak v červnu:myslim:myslim:myslim;) Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Původně zaslal: komisar v garáži to jo To máme kdykoliv sraz ale to je spíš taková pracovně-komornější verze srazu:D:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Původně zaslal: komisar nechci říkat ale moc tomu nedávám že se uskuteční, Tak to já ano !!!:myslim:myslim;) Citovat
zabicka Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 OK406: dej tri terminy a kazdej nahlasi jak je na tom casove, hm? Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Dobře, já nějaké termíny dám;);) Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Pánové - nechci Vám do toho kecat, ale . . . . 1) Určete si místo - konkrétní, s dostatečným placem na zaparkování aut, případný slalom nebo jiné další aktivity. Dobré bude, když v blízkosti bude i dobrá restaurace, kam se budete moci odebrat na pokec, až Vás poskakování kolem aut přestane bavit (ideální pokud má hospůdka i salonek, abyste nebyli příliš rušeni). 2) Určete si PEVNÝ datum - neustálé posouvání data zakládá akorát důvod k chaosu a nakonec to pak už nikoho ani nebaví sledovat. 3) Plánujte to už od počátku jako sraz, který by se měl pravidelně opakovat, lidem se to časem pěkně vryje do hlavy (tohle všechno funguje od počátku, kdy jsem začal pořádat pražské Džbány - a přiznávám, že když se přesunul Džbán z posledního čtvrtka v měsíci na čtvrtek první, bylo kolem toho dost keců). 4) Až budete mít jasno v prostoru a termínu, vytáhněte si ze seznamu členů lidičky ze vzdálenosti dejme tomu 50 km od místa konání a NA TVRDO SI DEJTE TU PRÁCI A KAŽDÉHO JEDNOTLIVĚ OSOBNĚ POZVĚTE (sice je to práce jak na kostele, ale jedině tak se dá docílit nějakého smysluplného výsledku) Držím palec:super:super:super:super:super:super:super Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Medvěd: Děkuji Ti za pomoc a rady. Já jsem myslel, že by se srazy mohli ještě uskutečňovat např. v Písku, Táboře apod.. Ale asi nejlepší budou České Budějovice. O místech vím ale už horší je to s tě,a hospůdkami. Ale to se nějak vyřeší. Citovat
M.a.R.i Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 to OK406: A jaký místa navrhuješ? Jako rozumný se mi jeví před výstavištěm, nebo s klukama z virtu a vwclubu míváme sraz v igy na parkovišti, nebo na parkovišti u mcdonaldu a nebo může být taky parkoviště u kauflandu (ale to by tam nesměli bejt puberťáci) Citovat
M.a.R.i Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 V tom igy je to dobrý, nefouká tam, neprší tam a je tam spousta míst kam se dá sednout. Ale zase tam není takový prostor, ale kdyby nám nepřálo počasí,tak je to super. Citovat
mares Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Jako ideální vychází místo srazu v Č.Budějovicích na parkovišti před výstavištěm.Nedaleko cca 150 m je HACIENDA MEXICANA což je restaurace kde vaří zajímavé pokrmy.http://www.mexicana.cz/restaurace/ceske-budejovice.asp Citovat
mares Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 V parkovišti problém nevidím, je třeba se domluvit na termínu. Citovat
OK406 Odesláno 13. květen 2007 Autor Odesláno 13. květen 2007 Takže navrhuji, aby se první sraz konal u mě v garáži, kde by jsme se potom společně dohodli, kde se to bude v Č.B. konat. Je pravda, že takové možnosti jako mají pražáci nemáme ale to snad vyřešíme. Pokud by si chtěl někdo vyzkoušet své auto, tak může jet na letiště, pokud tam nikdo nebude a to je málo kdy. Je to asi 1km od Týna n.Vlt. Já si ted z finančních důvodů nemohu dovolit někam jet. Je to blbý ale je to tak. Přiznávám. Jinak nebude s místem v ČB myslím problém. Parkoviště u obchoďáků. To IGY není špatné ale tam by se jen povídalo, aby nebyl nějaký problém. Citovat
mares Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Původně zaslal: OK406 Takže navrhuji, aby se první sraz konal u mě v garáži, kde by jsme se potom společně dohodli, kde se to bude v Č.B. konat. Je pravda, že takové možnosti jako mají pražáci nemáme ale to snad vyřešíme. Pokud by si chtěl někdo vyzkoušet své auto, tak může jet na letiště, pokud tam nikdo nebude a to je málo kdy. Je to asi 1km od Týna n.Vlt. Já si ted z finančních důvodů nemohu dovolit někam jet. Je to blbý ale je to tak. Přiznávám. Jinak nebude s místem v ČB myslím problém. Parkoviště u obchoďáků. To IGY není špatné ale tam by se jen povídalo, aby nebyl nějaký problém. Ideální myšlenka ten předsraz v garáži v Týně nad Vltavou. Nahoď datum a já vyrazím. Citovat
M.a.R.i Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 V igy nikdy problém nebyl, ale samozřejmě,že se tam nemůže jezdit smykem apod. . A to s tím výstavištěm se mi zdá mnohem lepší místo hned před bránou,než to placené parkoviště vedle peugeotu, tam by nás mohli vyhnat a byl by problém. Od středy pracuji na Hobby,tak se zeptám vrátnýho,jestli by byl nějakej problém,kdybychom se tam sešli. Citovat
nemec.cb Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 OK406 ještě tak vědět kde máš garáž kdy tam budeš a jsem na cestě.Na sraz v ČB bych přijel(když nebudu makat) odpoledne po 4hodině by to nebyl problém Citovat
Bohumil Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: OK406 Tak na parkování je tam místa až až!!! A tak jsem myslel, co kdyby se udělal malý sraz už tuto sobotu 12.5. na Dlouhé louce,v 15.00 hodin. Jak jsem psal?? Ale hodně záleží na počasí!!! Prosím Vaše návrhy?? Nechci tu působit jako kazič srazů, ale připadá mi to moc na hrrr. Co takhle někdy během první poloviny června? (2.; 9.; 15.6. ?) Šel by ještě domluvit nějaký krátký program, třeba v HS auto, nebo něco jiného dle možností. Původně zaslal: komisar tak se sejdeme snad napřesrok:paparychlý sraz nevede k ničemu,pokus byl dobrý ale dopadlo to jako pokus před 2ma lety:roker Pokus před dvěma lety byl nakonec úspěšný !!!!!!!!!!!!! Navrhuji první polovinu června třeba tady : Dolní Bukovsko http://www.mapy.cz/?query=restaurace%20near:%2049%C2%B011'40.54%22N,14%C2%B033'13.52%22E%20dist:%2012km&portWidth=590&portHeight=459¢erX=133359616¢erY=132773888&zoom=10&mapType=base#centerX=133428032@centerY=132687936@typ=ophoto@zoom=14@vizType=none@vizIds=none jsou tu hospody dvě, zaparkovat auta je taky kam, co vy na to ? nevím proč celý ten odkaz na mapu se rozdělil a nezmodral. Musíte ho označit celý a zkopírovat. [upravil dne 16/5/07 Bohumil] Citovat
OK406 Odesláno 16. květen 2007 Autor Odesláno 16. květen 2007 A co udělat minisraz v Týně nad Vltavou dne 2.června, kdy se koná tradiční závod ve sprintu cestovních motocyklů na 1/4 anglické míle. Hlavní závod je od 13.00hod. Pokud by jsme si dali sraz např. v 10.00hod. u mě v garáži a nebo na letišti cca 1 km od Týna n/Vlt. ve směru na Tábor, kousek od památníku Depot. Prosím o Vaše názory. Co se týká občerstvení, tak je možno si dojít do nějaké z mnoha restaurací. Jinak na místě je možno si udělat kávu. Záleží na účastnicích a taky počtu zúčastněních. A nebo by byla i možnost si opéct vuřta apod. na ohni. Tak prosím Vaše návrhy. Děkuji Jinak dne 26.5. (sobota)se koná v Týně nad Vltavou pod kostelem Jízda zručnosti osobních automobilů. Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit, tak prezentace je od 12.30 -13.00hod. pod kostelem na parkovišti. [upravil dne 16/5/07 OK406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.