Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Minisraz České Budějovice

Recommended Posts

Jak tak koukám a brouzdám se fórem, tak zjišťuji, že členové P-C pořádají minisrazy ve větších městech. Tak jsem koukal a zjistil, že je v P-C dost členů Z Českých Budějovic a okolí. Tak mě napadlo, že i mi by jsme mohli udělat malý mnisraz například na parkovišti naproti Výstavišti (Země Živitelky) na Dlouhé louce. Tak asi na hodinku se sejít a popovídat. Co vy Vy to??:myslim Je pravda, že takový miniminisrazík pořádáme s Komisar + Ladman u mě v garáži a jedinou nevýhodou je čas!!!:myslim:super:super:super

Před dávnými časy se jihočeské minisrazy pokoušel rozhýbat Bohumil, ale narážel na totální nezájem ze stran jihočechů - až když uspořádal weekendovku, setkal se s úspěchem (dopobručuju kontaktovat ho, určitě bude mít o srázek zájem)

Jak jsem psal, sejít se na Dl.louce (u HS Peugeot), popovídat a prohlídnout si své miláčky a pochytit nějakou inspiraci. Žádné divočiny a podobné věci. Ta co Vy na to jihočeši?? Tak dejte nějaké návrhy??

pokud chceš dělat minisraz v ČB, navrhuji poklidné centrum ČB se spoustou zahrádek a dalších multi-kulti vyžití.

jinak přemýšlím o návštěvě Džbánu 10.5. - přece jenom, do Phy je to cca 2,5 hod.

Cílem není vidět auta, ale sejít se :)

Až budete ve více a jiný, než-li květnový termín (mám celkem fofry a diář už mi začíná celkem přetýkat), rád se přijedu podívat a popřípadě to i spojit s nějakým pobytem v JČ ... přeci jenom členy z Jihu zase tak moc neznám ... :papa

Tak přeju hodně štěstíé při organizování a ať se vás hodně sejde ...

Záleží na každým z nás, jak mu to vyjde. Vždyť se nemůžeme sejít všichni najednou a to z jakýkoliv důvodů. Myslím si, že parkoviště před Živitelkou teď se to jmenuje Výstaviště je ideální a to už z důvodu, že to každý zná a ví kde to je a nebo, pokud by se ptal, kde to je, tak ho každý navede. Je to na Dlouhé louce, u HS Peugeot, nám z okolí dobře známé se svými přístupy k zákazníkům (např.Mares a další). Na termínu se můžeme domluvit. Jestli tedy Vás mohu poprosit, tak navrhněte nějaký termín. Může to být sobota, neděli i přes týden, pokud se domluvíme. A činnost si myslím na prvním setkání bude asi seznámení + pohovoříme o svých miláčcích, popřípadě, pokud to půjde, tak i nějaký slalom ale to záleží na okolnostech. Ale spíš si myslím, že se budeme seznamovat a okukovak svoje autíčka. Co Vy na to??