OK406 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Jak tak koukám a brouzdám se fórem, tak zjišťuji, že členové P-C pořádají minisrazy ve větších městech. Tak jsem koukal a zjistil, že je v P-C dost členů Z Českých Budějovic a okolí. Tak mě napadlo, že i mi by jsme mohli udělat malý mnisraz například na parkovišti naproti Výstavišti (Země Živitelky) na Dlouhé louce. Tak asi na hodinku se sejít a popovídat. Co vy Vy to?? Je pravda, že takový miniminisrazík pořádáme s Komisar + Ladman u mě v garáži a jedinou nevýhodou je čas!!!:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Jen by jsme se sjeli a popovídali a samozřejmě si prohlédli svoje miláčky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Před dávnými časy se jihočeské minisrazy pokoušel rozhýbat Bohumil, ale narážel na totální nezájem ze stran jihočechů - až když uspořádal weekendovku, setkal se s úspěchem (dopobručuju kontaktovat ho, určitě bude mít o srázek zájem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiZiPoK Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Nazdarek, ja se hlasim alespon je to dalsi duvod umyt auto WiZi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: WiZiPoK Nazdarek, ja se hlasim alespon je to dalsi duvod umyt auto WiZi Tak to je opravdu důvod umýt auto:super:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Jak jsem psal, sejít se na Dl.louce (u HS Peugeot), popovídat a prohlídnout si své miláčky a pochytit nějakou inspiraci. Žádné divočiny a podobné věci. Ta co Vy na to jihočeši?? Tak dejte nějaké návrhy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Pokud nebudu v praci, prijeduuuu. Hodte naky tri terminy a ja vam napisu, jestli mam denni, nocni nebo volno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Tak a navrhuj te nějaké termíny popř. co by jsme dělali;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Tak majáles a ani RZ nebudeme dělat :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Samozřejmě, že by se udělal minisraz až by tam bylo volno a klid. A nebo na parkovišti u nějakého obchoďáku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Tak to už by jsme byli v pěti. Časem se snad sejdeme. Přece se nezahanbíme před pražákama nebo moravákama!!:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Já jsem pro.Pokračovat by se mohlo na hraniční přechod Dolní Dvořiště. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 pokud chceš dělat minisraz v ČB, navrhuji poklidné centrum ČB se spoustou zahrádek a dalších multi-kulti vyžití. jinak přemýšlím o návštěvě Džbánu 10.5. - přece jenom, do Phy je to cca 2,5 hod. Cílem není vidět auta, ale sejít se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Až budete ve více a jiný, než-li květnový termín (mám celkem fofry a diář už mi začíná celkem přetýkat), rád se přijedu podívat a popřípadě to i spojit s nějakým pobytem v JČ ... přeci jenom členy z Jihu zase tak moc neznám ... Tak přeju hodně štěstíé při organizování a ať se vás hodně sejde ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Nyní se blíží období dovolených, takže bych to viděl ideální někdy po prázdninách.Ovšem pokud se mýlím tak mne můžete vyvést z omylu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeník Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Takže v září se sejdeme v Č. Budějovicích? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Musíte si stanovit nějaký datumy,udělat třeba anketu nebo tak něco a pak už to půjde.Kdybych to neměla tak daleko tak bych dojela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Záleží na každým z nás, jak mu to vyjde. Vždyť se nemůžeme sejít všichni najednou a to z jakýkoliv důvodů. Myslím si, že parkoviště před Živitelkou teď se to jmenuje Výstaviště je ideální a to už z důvodu, že to každý zná a ví kde to je a nebo, pokud by se ptal, kde to je, tak ho každý navede. Je to na Dlouhé louce, u HS Peugeot, nám z okolí dobře známé se svými přístupy k zákazníkům (např.Mares a další). Na termínu se můžeme domluvit. Jestli tedy Vás mohu poprosit, tak navrhněte nějaký termín. Může to být sobota, neděli i přes týden, pokud se domluvíme. A činnost si myslím na prvním setkání bude asi seznámení + pohovoříme o svých miláčcích, popřípadě, pokud to půjde, tak i nějaký slalom ale to záleží na okolnostech. Ale spíš si myslím, že se budeme seznamovat a okukovak svoje autíčka. Co Vy na to?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Tak přeju hodně štěstí.Ať se domluvíte a ve větším počtu sejdete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Děkuji a uvidíme, jestli se sejdeme. Jinak takový miniminisrazík děláme s Komisar i Ladman u mě v garáži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts