Jump to content
  • Current Donation Goals

Krádež auta Pražáci pozor a nejen lidičky z Prahy!!!

Zipík

Recommended Posts

Jistě všichni poznáte mé autíčko.Dnes ráno jsem bohužel zjistil,že není na mnou zaparkovaném místě:(Tak jak jsem měl Prahu rád po dnešním dnu ji jen proklínám:(Žádám Vás o jakékoliv informace o mém autě volejte mě nebo policii české republiky.Podle mně je už nejspíš někde v dílně a rozebírá se ale naděje umíra poslední.....Poznávací znamení mého auta můj avatar a další věci zde:Na zadním skle v pravo dole byla modrá samolepka francouzsky psaná z roku 1999 a plyšový lvíček.Ve předu u PP světla neseděl nárazník a chyběla hlíníková lišta.Tak mě ten výlet na Křivoklát vyšel hodně draze:(Děkuji všem za jakýkoliv příspěvek.

[upravil dne 4.5.07 Zipík]

[upravil dne 5.5.07 Zipík]

Původně zaslal: petr307

Zipiku, memu kamaradovi ukrdaly jiz 3x v Praze fiatka a pokazdy se mu vratil, cca po tydnu. Drzim palce!!!:)

Tak to by bylo super;)Ale slysel jsem ,ze zmizelo vic francouzskych aut tak uvidime....Piškotek můj:(

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: petr307

Zipiku, memu kamaradovi ukrdaly jiz 3x v Praze fiatka a pokazdy se mu vratil, cca po tydnu. Drzim palce!!!:)

to je jako 3x a dost pak mu zůstalo napořád

pak ho prodal znamemu a ten za tyden rozsekal o strom....spletite jsou cesty osudu :bojim