Zipík Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Jistě všichni poznáte mé autíčko.Dnes ráno jsem bohužel zjistil,že není na mnou zaparkovaném místě:(Tak jak jsem měl Prahu rád po dnešním dnu ji jen proklínám:(Žádám Vás o jakékoliv informace o mém autě volejte mě nebo policii české republiky.Podle mně je už nejspíš někde v dílně a rozebírá se ale naděje umíra poslední.....Poznávací znamení mého auta můj avatar a další věci zde:Na zadním skle v pravo dole byla modrá samolepka francouzsky psaná z roku 1999 a plyšový lvíček.Ve předu u PP světla neseděl nárazník a chyběla hlíníková lišta.Tak mě ten výlet na Křivoklát vyšel hodně draze:(Děkuji všem za jakýkoliv příspěvek. [upravil dne 4.5.07 Zipík] [upravil dne 5.5.07 Zipík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Že si děláš p*del, viď??? Těžko uvěřit, pokud je to pravda, pak i těžko cokoli psát . . . . . Kde jsi jí měl zaparkovanou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 Bohužel nedělám:(Na Nitranský... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 To je teda smutný. Snad se najde. :( Jen pro zajímavost. Měl jsi to alespoň nějak zabezpečený? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 No to snad ne.... Zipíku... to je mi moc líto a doufám,že se tvoje 406 najde.... :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 No bohužel ne....:(Možná by to pomohlo a taky možná ne....Ale prosím žádné rady o tom,že jsem to měl zabezpečit..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 uz sem to rikala Darisce, moc me to mrzi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Taky mě to mrzí :( :( . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Mě to nemrzí, mě to přímo s.e.r.e (sorry za vulgaritu, ale neovládl jsem se). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 Původně zaslal: Trundik Mě to nemrzí, mě to přímo s.e.r.e (sorry za vulgaritu, ale neovládl jsem se). Nejsi sám koho to s.e.r.e.Pracky bych mu urazil:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Tak to je smutnéé,snad se najde.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 To je mi moc lito. Jestli ji nekde uvidim, dam ti vedet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Api Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Držím palce aby se našlo... i když tomu moc nevěřím :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Teda tak to koukám.... je mi to líto.... kdybych někde viděl, dám echo... ale víš jak to je... do 2 hodin auto není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr307 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Zipiku, memu kamaradovi ukrdaly jiz 3x v Praze fiatka a pokazdy se mu vratil, cca po tydnu. Drzim palce!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: petr307 Zipiku, memu kamaradovi ukrdaly jiz 3x v Praze fiatka a pokazdy se mu vratil, cca po tydnu. Drzim palce!!! Tak to by bylo super;)Ale slysel jsem ,ze zmizelo vic francouzskych aut tak uvidime....Piškotek můj:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr307 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: petr307 Zipiku, memu kamaradovi ukrdaly jiz 3x v Praze fiatka a pokazdy se mu vratil, cca po tydnu. Drzim palce!!! to je jako 3x a dost pak mu zůstalo napořád pak ho prodal znamemu a ten za tyden rozsekal o strom....spletite jsou cesty osudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Zipiku doufam ze se najde a bude v poradku. Drzim palce a budu koukat ale myslim ze sem to nikdo nepoveze:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 :o tak to je mi teda lito..tebe i tvyho auti..co pojistka, byla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 no doufam,ze se ti brzo vrati!! ja to rikam pozor na "svedy"!! a ted bylo ve zpravach,ze z 206 kradou airbagy,taky dobry:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts