Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..ja vlastnim 306 hatchback,1,9 TD asi tri mesiace.Neviem Ti to povedat s presnostou na decilitre,ale po meste okolo 6l,a mimo mesta sa kludne zmestim aj do 5l - no nechodim po dialniciach.

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já mám město něco mezi 6,3-6,5l/100km a na dálky, když jedu jak s hnojem :D tak těch 5l/100km.

A ty víš, jak se jezdí s hnojem?:D:D:D:D:D

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak, přesně po roce, koukám že na den, mám opět nabídku na krásnou 1.9TD. Tudíž otázka zůstává, kolik vám to žere? Moc lidí se k tomu tématu nevyjádřilo a na sprintmonitoru je jen pár 306 TD, spíš pak HDI a průměrná spotřeba u některých TD je i přes 7litrů, což se mi zdá nějak hodně, ne?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Taky bych se asi měl vyjádřit, když ji mám před barákem...

Ale, světe div se, já to dodnes neměřil...projetý litry zůstanou stejný a lehkou nohu mám odjakživa... :D

:D:D:D no, dobrá poznámka nad zlato:D:D:D:D:D

Odesláno

Momentálně jezdím hodně dálky a kousek po městě, s lehkou nohou to mám kolem 5,0 l/100km.

Lehká noha znamená jak? :) Já když mám lehkou nohu na dálku, tak 80-90km/h, těžká 110 a vejš..

Hm, to je slušný:super

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Jaká je spotřeba u 306 hatchback 1,9TD 90PS? Váhám mezi klasickým atmosférákem a turbem. Díky!

Mam TD xsara spotřeba na dálku je do 5l, město i 7l.Mam i 306 bez turba a ta bere v průměru 5 město i dálka.TD je ve městě žravější.V turbu se svezeš ale na holým dieselu zase nic nezkazíš.
Odesláno
Původně zaslal: mio

Jaká je spotřeba u 306 hatchback 1,9TD 90PS? Váhám mezi klasickým atmosférákem a turbem. Díky!

Mam TD xsara spotřeba na dálku je do 5l, město i 7l.Mam i 306 bez turba a ta bere v průměru 5 město i dálka.TD je ve městě žravější.V turbu se svezeš ale na holým dieselu zase nic nezkazíš.

Aha, já to neupřesnil, nad dieselem už neuvažuju, mám nabídku pouze na TD, velice pěkná, najeto asi 170 z Itálie. D mám v 205 a to je věčnej motor:)

Dík:) Do 7 po městě bych tak počítal, když se na to nebude šlapat:super

Odesláno
Původně zaslal: BUTCHER306TD

mno na mym TD mam najeto asi 3 tisice a dlohodoba spotreba je tak 5,5l a to jezdim sviznejsi jizdou... tak pod 100km/hod malokdy... tocim tak kolem 2,5tis (nekdy i 5,5tis :-D)...

Cože????? jako 5 500 ot/min?????? Tak tomu říkám nakládačka pro naftu, auvajs.......:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Momentálně jezdím hodně dálky a kousek po městě, s lehkou nohou to mám kolem 5,0 l/100km.

Lehká noha znamená jak? :) Já když mám lehkou nohu na dálku, tak 80-90km/h, těžká 110 a vejš..

Hm, to je slušný:super

Lehká nožka je u mě to samé, rychlost max. 95km po okrskách , po městě max. 60km , žádné prudké rozjezdy a brždění.

Odesláno

mno na mym TD mam najeto asi 3 tisice a dlohodoba spotreba je tak 5,5l a to jezdim sviznejsi jizdou... tak pod 100km/hod malokdy... tocim tak kolem 2,5tis (nekdy i 5,5tis :-D)...

Mně se 5,5tis otáček asi nikdy nepodařilo...mám ho rád...

pak už je 6tis a rafička letí z budíku a válce z motoru a pak už jen kříííídla míííít....:D

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Mně se 5,5tis otáček asi nikdy nepodařilo...mám ho rád...

pak už je 6tis a rafička letí z budíku a válce z motoru a pak už jen kříííídla míííít....:D

Redbull jo:D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: mio

Aha, já to neupřesnil, nad dieselem už neuvažuju, mám nabídku pouze na TD, velice pěkná, najeto asi 170 z Itálie. D mám v 205 a to je věčnej motor:)

Dík:) Do 7 po městě bych tak počítal, když se na to nebude šlapat:super

Tak v Taliansku auta patria medzi najhorsie co sa jazdenych aut tyka. Ked som zhanal auto, bol som aj tam a to boli auta v horsom stave ako u nas. Servis poznaju iba naozaj dobry majitelia. Preklepni si hlavne prednu napravu + tlmice. Pokial si to auto nevidel uz od zaciatku ked sa predavalo tak to bude skoda, spinavy agregat je jasnym znakom talianov.

Odesláno

jarajarda : nojono, kdyz sme ho koupili tak se mu moc nechtelo... ale postupem doby se vypalily sace v kominu a jede dobre... jako je jasne, ze na nem nestojim porat na tvrdu.. ale vobcas se pavuciny vyfouknout musi...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...