secouver Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Ahoj, nevíte kde se dají sehnat samolepky pininfarina? Našel jsem jen tohle http://www.autosamolepky.cz/index.php?akce=detail&produkt=autosamolepky&druh=Tuning&model=Pininfarina&code=200589&zobrazit=10&seradit=code&vyrobce= ale nechce se mi to objednávat přes net. Navíc moc nechápu výběr té barvy. Jestli tím myslí barvu pozadí, nebo barvu textu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: secouver Ahoj, nevíte kde se dají sehnat samolepky pininfarina? Našel jsem jen tohle http://www.autosamolepky.cz/index.php?akce=detail&produkt=autosamolepky&druh=Tuning&model=Pininfarina&code=200589&zobrazit=10&seradit=code&vyrobce= ale nechce se mi to objednávat přes net. Navíc moc nechápu výběr té barvy. Jestli tím myslí barvu pozadí, nebo barvu textu Určitě je to barva textu, pozadí to nemá žádný, bud je to řezaný, nebo na pruhledný folii, vysledek je jen písmo na karoserii nebo na skle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Nenašel sem ani font ani logotyp takže buď to objednat tam nebo si to vyrobit v ilustratoru/corelu a vzít do reklamky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 no ja bych radeji originalni logo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 v peugeotu chteji za logo s napisem pininfarina co je na boku coupe 1500kč !!!! HO.ADA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secouver Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 a Ty ho tam máš? že bych ho třeba odloupnul :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: secouver a Ty ho tam máš? že bych ho třeba odloupnul :D takové to cestovní logo.. kua mě ho někdo odloupnul, tak ho taky odloupnu. A za tejden se k tobě vrátí to tvoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secouver Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: vector Původně zaslal: secouver a Ty ho tam máš? že bych ho třeba odloupnul :D takové to cestovní logo.. kua mě ho někdo odloupnul, tak ho taky odloupnu. A za tejden se k tobě vrátí to tvoje. Teď jsi mě pobavil :-)) Já to bohužel ještě nepraktikoval, takže nemůžu posoudit zda se opravdu věci vrací, ale jednou jsem měl vážně chuť někomu odšroubovat anténu ...nakonec mi svědomí nedalo a jel jsem jí koupit [upravil dne 11.4.2007 secouver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Jo s anténama to tak je že si je lidi nedobrovolně půjčujou, taková tichá dohoda Já si ale bohužel elektrickou půjčit nemůžu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žažo Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Původně zaslal: Fusion Jo s anténama to tak je že si je lidi nedobrovolně půjčujou, taková tichá dohoda Já si ale bohužel elektrickou půjčit nemůžu. Kluci, máte špatný model já u lvíčka o antenu nemám strach, nejde sundat ani kleštěma, takže myju ručně. :aut Jenom nevím jestli to je zrovna výhoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Původně zaslal: Fusion Jo s anténama to tak je že si je lidi nedobrovolně půjčujou, taková tichá dohoda Já si ale bohužel elektrickou půjčit nemůžu. Copak anténa, ale půjčujou se zadní stěrače na 306 a to je cca 850korun a zkus na vrakáči sehnat nerozbitej co stírá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts