Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ešte jedna vec :) Na fóre sú ľudia spokojný aj s tyčkami značky Moog :roker Ktoré by ste mi podľa Vašich skúseností teda odporučili? Moog, alebo Meyle HD? Nejde o cenu, ide mi hlavne o Vaše skúsenosti... V cene je zanedbateľný rozdiel, asi 2,- € :myslim

Odesláno

je tu snad tisíckrát z praxe potvrzeno, že MeyleHD (Heavy Duty--těžký provoz) vydrží nejvíce--mají hlavy kloubu větší, čímž je větší styčná plocha...,snad mají i kvalitnější výstelku kloubu

Odesláno

Tak predni tycky Meyle HD jsem daval ve 208500km a ted mam na tacho 336000, stale jsou na aute a stale ticho

Odesláno

Tak potom nie je o čom :) Je rozhodnuté... :P

Btw. tiež si zapisujem na rovnakú stránku všetko ohľadom auta, ale pozerám, že musí ešte veľa vody pretiecť, aby som mal vyplnených toľko strán ako Ty :super

[Edited on 15/8/12 13:39 by matejgigi]

Odesláno

V Žiline vo Frame na Bratislavskej mi povedali, že jeden dodávateľ ich má, na druhý deň mali byť, ale neboli... Že to bola chyba na strane dodávateľa, ktorý mal uvedené dva kusy, ale na sklade neboli... :( Zháňam ich intenzívnejšie, pretože som ich chcel budúci týždeň vymeniť... :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...