Pucmeloun Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Mám problémek se spolujezdcovým oknem - dolů jezdí docela v pohodě, ale nahoru je čím dál tím línější. Nemáte někdo tušení co s tím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubos.soj Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Mam ten samý problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Nesetkal jsem se s tim, ale zkusil bych rozebrat dvere a procistit mechanismus vysouvani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Už se to tu řešilo několikrát, já mám ten problem taky a má ho snad každá 406, promazání nepomohlo, bude to chtít komplet rozbrat motorek a převodovečku ty stahovačky, snad to pomuže, chystam se na to. třeba tady: [upravil dne 27/3/07 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirina Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Původně zaslal: Pucmeloun Mám problémek se spolujezdcovým oknem - dolů jezdí docela v pohodě, ale nahoru je čím dál tím línější. Nemáte někdo tušení co s tím? čau, nám to dělalo to, že sme měli ty ovl. lanka zamotaný na tom převodu u motorku, rozborka zborka pomohla:super ať se daří Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajk Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Taky jsem to řešil, viz http://www.karyam.wz.cz/okno.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Taky mi to chodí dost pomalu Koukám, že mě zase čeká pěknej kus práce ... Už vidím, že u toho strávím celej den ... Ale díky za návod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts