Pucmeloun Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Mám problémek se spolujezdcovým oknem - dolů jezdí docela v pohodě, ale nahoru je čím dál tím línější. Nemáte někdo tušení co s tím? Citovat
f3Rd@ Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Nesetkal jsem se s tim, ale zkusil bych rozebrat dvere a procistit mechanismus vysouvani... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Už se to tu řešilo několikrát, já mám ten problem taky a má ho snad každá 406, promazání nepomohlo, bude to chtít komplet rozbrat motorek a převodovečku ty stahovačky, snad to pomuže, chystam se na to. třeba tady: [upravil dne 27/3/07 Radek Hurvajz] Citovat
jirina Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Původně zaslal: Pucmeloun Mám problémek se spolujezdcovým oknem - dolů jezdí docela v pohodě, ale nahoru je čím dál tím línější. Nemáte někdo tušení co s tím? čau, nám to dělalo to, že sme měli ty ovl. lanka zamotaný na tom převodu u motorku, rozborka zborka pomohla:super ať se daří Citovat
kajk Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Taky jsem to řešil, viz http://www.karyam.wz.cz/okno.htm Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Taky mi to chodí dost pomalu Koukám, že mě zase čeká pěknej kus práce ... Už vidím, že u toho strávím celej den ... Ale díky za návod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.