Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Já bych radši měl na svojí 405 dvířka jo měl DeLorean DMC12 (návrat do budoucnosti).:D

Ty byly sice super, ale pokud by to měl každej, na parkovištích u marketů by byla jen polovina parkovacích míst :D:super

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Já bych radši měl na svojí 405 dvířka jo měl DeLorean DMC12 (návrat do budoucnosti).:D

Neco takoveho si bude davat jeden znamy na sveho votuzeneho fanosa..... :super:D

Odesláno

by mně zajímalo jak těžce se pak ty dveře otvírají... v lakovně měli 206tku a ženská měla problém dveře otevřít :nevim

[upravil dne 28/3/2007 @re]

Odesláno
Původně zaslal: @re

by mně zajímalo jak těžce se pak ty dveře otvírají... v lakovně měli 206tku a ženská měla problém dveře otevřít :nevim

Ja myslim ze se to da poresit silnejsima \"vzperama\" nebo jak se to jmenuje (to co drzi otevreny 5. dvere nebo treba predni kapotu)

Odesláno
Původně zaslal: @re

Vždyť tam píšou že tam jsou plynové pružiny 2500N. ;)

Odesláno

Já už jsem v Žatci na to koukal taky. Ale ostatní tuningové stránky jsou tak od 35000 nahoru. Je jenom otázka co je to za těch 16000, nebo kolik ostatní chtějí na tom máznout:P

• O 1 rok později...
Guest Lidri!!!
Odesláno

já jsem na to taky koukal na www.lambodoors.cz tam jsou na coupe za 15 900kč a je to zajímavá nabídka, chtěl bych vědět názor od někoho kdo to tam má! Myslím si, že ty dveře půjdů zlehka otvírat, ale není to tak, že se chytne za kliku a tveře vyjedou k nebesům, to ne, malinko jim musíš pomoci! ale např u coupe je to podle mě famozní doplňek, protože když přijede vůz jako coupe, tak už zaprvý zaujmeš vzhledem a když pak někde budeš vystupovat a dveře se ti otevřou jako u lamba, máš zajištěný publikum a pozornos a holky jsou tvoje a proto já do nich jdu a pak se podělím o zkušenoti, doufám, že kladný!

Odesláno

Věcná: Jak je to s montáží? Tady u těch VDS koukám že mají potom kousek dál psáno \"možno i s montáží\", cena 6 - 10 000. Což znamená že se vším všudy se to blíží stejně třicetitisícový hranici. Nemají ty LSD sady za 35 už náhodou montáž v ceně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...