simas Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 http://www.auto-cms.cz/auto.php?showCar=1 Citovat
Jirkap Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 O co? o ten web nebo o to, že je to zkušební stránka Citovat
Kurt Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Tomu nerozumím - auto se koupit nedá, fotky už jsem viděl a sami autoři stránek píší, že jde o ukázku redakčního systému (pochopitelně i s pravopisnými chybami, jak jinak): \"Ukázka našeho redakčního systému pro provozování online autobazaru. Všechny uvedená auta jsou pouze pro ukázku, žádné z nich nelze koupit.\" Takže nějak nevím, proč jsi to sem dával? Citovat
Ferin007 Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Asi proto, že 908 koupit nelze ani na funkčním webu, ne? Jako fór dobrý! Citovat
Oliver Riedel Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Asi tak to většina z nás bere:-)) Citovat
Kurt Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Jo, vypadá to, že jsem ten dobrej fór nepochopil. Snad příště... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Původně zaslal: Kurt Jo, vypadá to, že jsem ten dobrej fór nepochopil. Snad příště... Stačí číst - je to jen DEMO Dobrý den, v našem redakčním systému auto-cms.cz bychom Vám rádi ukázali jak je možno prezentovat vozy, které hodláte prodat. Nový Peugeot 908 RC je zatím ve vývoji, proto ho uvádímo v našem demo autobazaru. Snadno a rychle můžete popsat vše co se týče vozu. K tomu dodělat popis, parametry a jiné informace, které zákazníka zajímají. Navíc lze k vozům dodat fotky a třeba i video, které umocní zájem zákazníka. Citovat
Kurt Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Jo, vypadá to, že jsem ten dobrej fór nepochopil. Snad příště... Stačí číst - je to jen DEMO No tak jsi to konečně taky objevil? Blahopřeju! To, že jde jen o ukázku, jsem psal již před 4 hodinami. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Jo, vypadá to, že jsem ten dobrej fór nepochopil. Snad příště... Stačí číst - je to jen DEMO No tak jsi to konečně taky objevil? Blahopřeju! To, že jde jen o ukázku, jsem psal již před 4 hodinami. Jééé, já tu tvoji odpověď nejak přehlédl, viděl jsem až tu další. No co stane se no:D:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jééé, já tu tvoji odpověď nejak přehlédl, viděl jsem až tu další. No co stane se no:D:D:D:D ....a hrozně rychle se množí... Citovat
aka Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 vsak proto jsi admin, ne? ze vsechno objevis tak rychle:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz Jééé, já tu tvoji odpověď nejak přehlédl, viděl jsem až tu další. No co stane se no:D:D:D:D ....a hrozně rychle se množí... Co se množí????? Nějak nechápu, jsem asi dneska tupoun:D:aut:aut Citovat
Mí Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 ....a hrozně rychle se množí... Co se množí????? Nějak nechápu, jsem asi dneska tupoun:D:aut:aut a jsou \"nejhorší ze všeho ...\" Citovat
Kurt Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Původně zaslal: Mí a jsou \"nejhorší ze všeho ...\" A navíc: \"Ty potvory vám vlezou všude!\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Mí a jsou \"nejhorší ze všeho ...\" A navíc: \"Ty potvory vám vlezou všude!\" Tak ted teda už opravdu nevím o čem je řeč Citovat
Marlin Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Mí a jsou \"nejhorší ze všeho ...\" A navíc: \"Ty potvory vám vlezou všude!\" kurnik, to znam, ale nevim odkud Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.