Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem byl za spotrem na bazene a jak se vratim k autu tak jsemm zjistil ze mam praskle celni sklo vedle maji treninkove hriste fotbaliste tak bych za to moc nedal ze nekdo pretrelil a trefil se. To se ale uz nikdy nedozvim, spis by me zajimalo jestli s tím umí nekdě někdo něco udělat, nechce se mi kvuli nekomu kupovat čelni sklo

Nevite jestli to umě někde zalepit? slyšel sem o tom ale ještě jsem to nikdy neviděl jak to funguje a co tím vlastně jde zalepit a co ne. Mám to v blbym mistě, je pod tím zpětné zrcatko :nevim

Odesláno

Podle mě se opravy čelního skla týkají pouze drobných prasklinek (hvězdiček) od kamínků, jedná se o vylití této prasklinky pryskyřicí, prasklinka nesmí být v zorném poli řidiče. Pokud se jedná o větší poškození, asi Tě koupě nového skla nemine.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Podle mě se opravy čelního skla týkají pouze drobných prasklinek (hvězdiček) od kamínků, jedná se o vylití této prasklinky pryskyřicí, prasklinka nesmí být v zorném poli řidiče. Pokud se jedná o větší poškození, asi Tě koupě nového skla nemine.

No to je super, pokusim se to vyfotit ale neni to jak od kaminku je proste malej (velkej) pavoucek ale v zornem poli neni

Odesláno

Pokud nemáš připojištění čelního skla, tak by to šlo udělat na poškozování cizí věci a to, že by se to po 30 dnech odložilo(neznámí). A jak piší ostatní, tak pokud je to větší a nebo v zorném poli řidiče, tak to je na výměnu. PČR jsi nevolal?

Odesláno

tak mam foto, PČR sem nevolal protze presne toto resil kamos asi o 300metru vedle pred rokem a poslali ho nekam ze si to mohl udelat sam,tak z teto zkusenosti sem je nevolal, mozna sem mel :-(

davam foto

post-0-14109595355064_thumb.jpg

Odesláno

tak to je na výměnu.zařiď si připojištění čelniho skla a az pojedeš za nějakou liazkou se štěrkem nebo nebo jen nejakym osobakem , zastav ho a ze mu odletel kaminek od pneu do tveho skla.vím že je to hnus ale furt lepší jak 6 litru za sklo.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak to je na výměnu.zařiď si připojištění čelniho skla a az pojedeš za nějakou liazkou se štěrkem nebo nebo jen nejakym osobakem , zastav ho a ze mu odletel kaminek od pneu do tveho skla.vím že je to hnus ale furt lepší jak 6 litru za sklo.

ja zase nechci byt sfine ale zase platit se mi to nechce no, a to potrebuju pojisteni celniho skla? Prece to by se hradilo z jeho pojistky ne? to ani nepotrebuju pojisteni celniho skla.

Pojisteni mam u Kooperativy nevim jak to oni maji s tema podminkama jeste jsem se tim nehrabal

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tohle už se tu několikrát řešilo a nemá cenu to zkoušet. Většina řidičů na to nepřistoupí a hlavně já bych asi neměl odvahu zastavovat náklaďák se štěrkem :)

Odesláno

pokud máš připojištěné čelní sklo, tak nikoho zastavovat nemusíš..jestli ne, najdi si nějakýho známýho, co to vezme na sebe z povinnýho ručení (někdo, kdo nehraje na bonusy - třeba, že má leasing)

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

pokud máš připojištěné čelní sklo, tak nikoho zastavovat nemusíš..jestli ne, najdi si nějakýho známýho, co to vezme na sebe z povinnýho ručení (někdo, kdo nehraje na bonusy - třeba, že má leasing)

toto neni spatnej napad ted jeste sehant nekoho s lizackou, sam na sebe to asi nedam :-)

[upravil dne 2-3-2007 Escaper]

Odesláno

Už jsem to tu taky psal - ono ani leasingový auto není úplně výhra (pokud tedy jeho provozovatel není Neználek), protože př ukončení leasingu se samozřejmě i dořešují i veškerá vypořádání - pojišťovny nevyjímaje. Takže Ti pak může přijít dopis od pojišťovny, že jim dlužíš za malus tolik a tolik penízků

Odesláno

Já mám právě zkušenost opačnou - ano, byl jsem ten Neználek, kterej si myslel, že když má pevně stanovenou výši splátek, tak už nemusí nic řešit. No a ejhle, při uončené leasingu došlo k vypořádání, doplácel jsem cca 5000 za to, že se během leasingu povinné ručení zdražilo + xxx za malusy v 2 a 3 roce leasingu (připojištění čelního skla tehdy možné nebylo)

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

no dobře..tak ne leasing ale úvěr..já mám třeba tímto na 4 roky pevnou sazbu ručení i havarijka a s žádnýma bonusama/malusama se tam nekalkuluje:P

byl bys ochotnej do toho jit? pak se kdyztak vyridime to nebude problem ja mam taky uver s pevnejma podminkama s ti ze se mi po dobu splaceni nezmenijou

Odesláno

abych byl upřímnej, tak zrovna moc nechtělo..za posledního 1/4 roku jsem z povinnýho už někomu nechával platit zadní okno:aut a pak z havarijního sobě čumák na autě, tak by jim to taky už mohlo být podezřelý:roll

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

nebo nekoho kdo má povinny ručení čerstvě udělany s tím že se vyrovnáme za ztraceny bonusy??

Každopádně si myslím, že bys měl začít své aktivity ubírat poněkud jiným směrem a začít na nové sklo šetřit - to, co provozuješ ve svých posledních příspěvcích zavání pokusem o pojišťovací podvod

A VZHLEDEM K TOMU, ŽE TOTO FÓRUM JE VEŘEJNÉ a tudíž nevíš, kdo právě tento Tvůj příspěvek čte ANI NEMůŽEŠ OČEKÁVAT, ŽE BY SE TI TU NĚKDO NA PODOBNOU NABÍDKU OZVAL.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...