ajsik Odesláno 23. červenec 2003 Odesláno 23. červenec 2003 http://www.volny.cz/ajsik/saxo/saxo_vtd.html :D:D:D [Editován dne 23/7/03 ajsik] Citovat
BOSSCZ Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Saxo? To je asi novej model peugeota ne?:D:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 1. říjen 2006 Odesláno 1. říjen 2006 Původně zaslal: Crack Mě to nejde otevřít:( Vždyť je to 3 roky starej příspěvek! Citovat
Fusion Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI ten wodkaz nefucká Spadls z Marzu? Citovat
Hadra Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI ten wodkaz nefucká odkdy odkazy fuckují..? btw:xvul kde se člověk naučí tenhle debilní slang..? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Původně zaslal: orgacek ten odkaz nefunguje \"Vždyť je to 3 roky starej příspěvek! \" Copak nečteš, nebo nevidíš. Citovat
Crack Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack Mě to nejde otevřít:( Vždyť je to 3 roky starej příspěvek! na to já nekoukám jak je to starý,mě to tady svítí jako novej přízpěvek!Proč teda někdo oživuje 3roky starý téma:bojim!? Citovat
Pata Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack Mě to nejde otevřít:( Vždyť je to 3 roky starej příspěvek! na to já nekoukám jak je to starý,mě to tady svítí jako novej přízpěvek!Proč teda někdo oživuje 3roky starý téma:bojim!? :myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.