Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny, jsem novy clen tohoto clubu (i kdyz zatim ne ten \"opravdovy\"), cekam na novou 307cku. na tomto foru jsem jiz naslel mnoho dobrych informaci a hlavne ohledne tohoto auta, jelikoz jsem rozmyslel mezi vicero znackami. Tudiz se tesim az se budu moct podelit se vsemi o me nove zkusenosti s PEUGEOTem :roker

Odesláno
Původně zaslal: petr307

Zdravim vsechny, jsem novy clen tohoto clubu (i kdyz zatim ne ten \"opravdovy\"), cekam na novou 307cku. na tomto foru jsem jiz naslel mnoho dobrych informaci a hlavne ohledne tohoto auta, jelikoz jsem rozmyslel mezi vicero znackami. Tudiz se tesim az se budu moct podelit se vsemi o me nove zkusenosti s PEUGEOTem :roker

Z Unhoště to máš jen kousek do Prahy, kde se každý první čtvrtek v měsíci scházíme na Džbáně na parkovišti u autocampu a následně v restauraci Šárka. Doufám, že nás poctíš svou návštěvou - NEKOUŠEME

Odesláno

Super, Medvede na Dzban urcite dorazim, mam rad srazy vseho druhu :)

to kveton: Z Unhoste sice sem, ale skoro nikoho tam neznam :) bydlime tam s manzelkou asi rok teprve...

Odesláno

ach tak, nove bydleni, nove auto, to mas vcelku dobry! Jen jeste znam pokracovani a to v podobe novy zeny :D (kdyby me slysela ta moje), ale to ti samozrejme nepreju.

Tak at ti 307 slouzi a at se ti v Unhosti dobre bydli!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...