Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aka - jsem po ránu nějakej pomalejší a tak když jsem viděl ve Vvittyho citaci tvůj nick Hieroglyfika, tak jsem reagoval a teprve potom mě došlo, že to jen upravil Vvitty, tak jsem to smazal, abych nebyl za blbce :mrk:D

Odesláno

aha:D:D:D sem ti to pokazila, co?:mad: si pripadam trochu jako magor sama, kdyz tam pak ty citace prepisuju zpatky:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Hieroglyfika

aha:D:D:D sem ti to pokazila, co?:mad: si pripadam trochu jako magor sama, kdyz tam pak ty citace prepisuju zpatky:D:D

neboj Vendulko, oni si lidi zvyknou a pak zmenime i ten nick na foru uplne :D

vypada to, ze dorazim autem ;)

Odesláno

Aka: me znaji tak maximalne rodice a jeste par sousedu ... :aut

Vvitty: no nekecej ... kola tveho vozu nebyla na DJbáně pěkně dlouho ... ty tam ještě trefíš?? :D

Dodo a spol: jak to jinak s váma vypadá?? Dorazí moravská delegace?:mrk

Odesláno

Vvitty: Hmm - tak jo, že jsi to ty ... ;) A kdybys náhodou na dálku z Karlína neslyšel, tak je to ten směr, odkud se bude \"dýmit\" ... :aut

Odesláno

vvitty, na to si to nezvyknou, toho ja s enebojim, na to je to moc komplikovane:D:D

neonku. dymit netreba...jsi jedinej, kdo kdyz ke me jede, stihnu dojit pred dum nez dojede, protoze davas zvukovy signal dlooouho predem :D:D

Odesláno

AKO, jsem prostě férovej kluk, kterej nechodí (nejezdí) bez ohlášení ... ale dá o sobě zavčasu vědět, aby navštěvovaná osoba měla čas se náležitě připravit a nebyla zaskočena ...:D

Pravda - nedávno se mi akorát stalo, že ke mně přišel soused se slovy \"Pane Udržal slyšel jsem vás přijíždět, tak jsem věděl, že budete doma .... ..... ......\" Samo, že jsem to nebral jako narážku ... ;)

Odesláno

Slyšel jsem Vás přijíždět :D:D:D:D:D:D:D

To jsi mu měl odpovědět, že má štěstí, že Tě zastihnul, jelikož jdeš za pár minut zas žhavit, abys mohl ráno na čas vyjet :D:D:D

Jinak po vzoru Neona hlásím, že pravděpodobně také dorazím

Odesláno
Původně zaslal: Neon

AKO, jsem prostě férovej kluk, kterej nechodí (nejezdí) bez ohlášení ... ale dá o sobě zavčasu vědět, aby navštěvovaná osoba měla čas se náležitě připravit a nebyla zaskočena ...:D

Pravda - nedávno se mi akorát stalo, že ke mně přišel soused se slovy \"Pane Udržal slyšel jsem vás přijíždět, tak jsem věděl, že budete doma .... ..... ......\" Samo, že jsem to nebral jako narážku ... ;)

tak Ty to delas schvalne?:mrk

Odesláno

Aka: yo - presne tak

oddie: budes ji davat pryc, nebo ji nechas manezlce??

ps.: mám ted 25 tisic volnejch :mrk:mrk

ps2.: spis to beru jako prcu, protoze vim, ze ji radeji dojezdis (popr. nekdo z rodiny)

Odesláno

Zatím dle všech předpokladů vše vychází a s pravděpodobností 95% dorazím i s Monikou :super;) (a Neon doufám přiveze dnes zapůjčené :D)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...