KoudaK Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: aka a ja mam tip na prekvapko:D :Dale asi stejne nedojedu:( jinak treba chce vyhrat tebe? No teda.... Tak to je drsný Vendulko..... To jsi mě dostala...:D:D Vendulko,co bych s ním dělal?? Citovat
aka Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: aka a ja mam tip na prekvapko:D :Dale asi stejne nedojedu:( jinak treba chce vyhrat tebe? No teda.... Tak to je drsný Vendulko..... To jsi mě dostala...:D:D Vendulko,co bych s ním dělal?? a jak to mam ja vedet?:D Citovat
KoudaK Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: aka a ja mam tip na prekvapko:D :Dale asi stejne nedojedu:( jinak treba chce vyhrat tebe? No teda.... Tak to je drsný Vendulko..... To jsi mě dostala...:D:D Vendulko,co bych s ním dělal?? No tak když tě to napadlo... a jak to mam ja vedet?:D Citovat
zoby Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 já přijedu na parkoviště a do hospody přijdu. škoda že jsem se nekouknul dřív, členství už jsem zaplatil převodem... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 26. únor 2007 Autor Odesláno 26. únor 2007 Velice se omlouvam,ale \"prekvapeni\" musim presunout na dalsi Prigl sraz. S vedenim lokalu,kde se schazime neni moc domluva,proto ta zmena. Snad mi bude odpusteno,ze me diplomaticke schopnosti zklamaly. :( Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2007 Autor Odesláno 27. únor 2007 Abych ujasnil, co se stalo..... Po stanovení termínu s vědomím, že restaurace je jako vždy otevřena, jsem se v sobotu dověděl, že pondělky a úterky mají zavřeno...... Ukecával jsem, aby to pro nás udělali a do práce přišli. Byl tam jen nějakej vedoucí a řekl, že se zeptá majitele, že si mám v pondělí zavolat. Pondělí volám \"o 406 - 405 T16\":D a nikdo mě jejich mobil nezvedal a až večer mě bylo řečeno, že nezajistili personál. Proto se budeme muset sejít v náhradní hospůdce. Dám tam ukazatel a kdyby Vám nestačil, tak moje číslo je 608 400 069, tak \"žhafte drát\" A pro nedočkavce jako jsem já T16 ještě není seskládaná, proto dojedu svým uřvaným \"ředitelským vozidlem\" Citovat
Zdeny Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Abych ujasnil, co se stalo..... Po stanovení termínu s vědomím, že restaurace je jako vždy otevřena, jsem se v sobotu dověděl, že pondělky a úterky mají zavřeno...... Ukecával jsem, aby to pro nás udělali a do práce přišli. Byl tam jen nějakej vedoucí a řekl, že se zeptá majitele, že si mám v pondělí zavolat. Pondělí volám \"o 406 - 405 T16\":D a nikdo mě jejich mobil nezvedal a až večer mě bylo řečeno, že nezajistili personál. Proto se budeme muset sejít v náhradní hospůdce. Dám tam ukazatel a kdyby Vám nestačil, tak moje číslo je 608 400 069, tak \"žhafte drát\" A pro nedočkavce jako jsem já T16 ještě není seskládaná, proto dojedu svým uřvaným \"ředitelským vozidlem\" Ahoj Dodo,jestli to chápu správně,sraz dnes v 17:30h. bude,ale na jiným místě a budu si moci koupit přelepku na prodloužení členství.Jak jsem Ti psal budu muset už v 18h.odjet do práce,takže to bude rychlovka:aut Zatím:papa Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2007 Autor Odesláno 27. únor 2007 Původně zaslal: Zdeny Ahoj Dodo,jestli to chápu správně,sraz dnes v 17:30h. bude,ale na jiným místě a budu si moci koupit přelepku na prodloužení členství.Jak jsem Ti psal budu muset už v 18h.odjet do práce,takže to bude rychlovka:aut Zatím:papa Nálepky budu mít s sebou. I příjmový doklady. Platí stejné parkoviště, ale jiná restauračka. Budu tam v 17,30. Citovat
janča205 Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 I bez překvápka tam dorazím.Už se moc těším!! Citovat
simas Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 bohuzel se mi 45minut pred zacatkem srazu zmenily uplne plany a musel jsem jet do Zlina. Doufam ze mi to vyjde nekdy priste a ze se aspon s nekterymi z vas setkam v sobotu v olomouci:papa Citovat
janča205 Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Jako vždy to bylo super a jestli to půjde dobře tak se uvidíme v sobotu v Olomouci. Citovat
Tommy306 Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 bezva srázek..zase v trochu větším počtu..rád jsem viděl opět známé tváře, rád jsem poznal i tváře nové a doufám, že se vás co nejvíc dokodrcá do Holomóca;) Citovat
janča205 Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 To se ještě uvidí,ale budeme se snažit! Citovat
Gotrek Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Bohužel tři podobné akce v jednom týdnu jsou na mne moc, takže jsem musel trošku pozměnit program - vypustil jsem Prigl, ale v Olomouci bych se měl ukázat. Citovat
.mycTD Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Původně zaslal: Gotrek - vypustil jsem Prigl... Citovat
Leška Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Byl jsem zatím poprvé ale už jsem pochopil že tam patřím a bude se snažit ůčastnit co nejvíce společných akcí.Mrzí mne, že se nezůčastním olomouce jsem bohužel v práci.Též jsem byl překvapen velkou ůčastí žen, které tam určitě patří a vytváří milou atmosféru.Už se těším na další setkání s vámi. Citovat
Zdeny Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Původně zaslal: Leška Byl jsem zatím poprvé ale už jsem pochopil že tam patřím a bude se snažit ůčastnit co nejvíce společných akcí.Mrzí mne, že se nezůčastním olomouce jsem bohužel v práci.Též jsem byl překvapen velkou ůčastí žen, které tam určitě patří a vytváří milou atmosféru.Už se těším na další setkání s vámi. Ahoj,byl jsem tam bohužel jen krátce,tak si nejsem jistej.Ty jsi ten Tonda se stříbrnou 206kou?Dík a měj se,doufám,že se uvidíme v Olomouci:super:papa Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Gotrek - vypustil jsem Prigl... V čem se asi budou brňáci v létě koupat???:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Zdeny Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Gotrek - vypustil jsem Prigl... V čem se asi budou brňáci v létě koupat???:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Tak tam už se pár let nekoupu...:bojimNerad bych strávil mládí na kožním:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.