Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Haló !!!! Brňáci a přátelé ..... Koukněte sem... :-) \"PRIGLSRAZ\" 27.2. 2007

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Původně zaslal: aka

a ja mam tip na prekvapko:D :Dale asi stejne nedojedu:(

jinak treba chce vyhrat tebe?:aut

No teda.... Tak to je drsný Vendulko..... To jsi mě dostala...:D:D:D

Vendulko,co bych s ním dělal??:myslim:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

a jak to mam ja vedet?:mrk:D:D

Odesláno

Původně zaslal: KoudaK

No tak když tě to napadlo...:D

a jak to mam ja vedet?:mrk:D:D

Odesláno

Abych ujasnil, co se stalo.....

Po stanovení termínu s vědomím, že restaurace je jako vždy otevřena, jsem se v sobotu dověděl, že pondělky a úterky mají zavřeno...... Ukecával jsem, aby to pro nás udělali a do práce přišli. Byl tam jen nějakej vedoucí a řekl, že se zeptá majitele, že si mám v pondělí zavolat. Pondělí volám \"o 406 - 405 T16\":D a nikdo mě jejich mobil nezvedal a až večer mě bylo řečeno, že nezajistili personál. Proto se budeme muset sejít v náhradní hospůdce. Dám tam ukazatel a kdyby Vám nestačil, tak moje číslo je 608 400 069, tak \"žhafte drát\" :D

A pro nedočkavce jako jsem já T16 ještě není seskládaná, proto dojedu svým uřvaným \"ředitelským vozidlem\" :myslim

Odesláno

Abych ujasnil, co se stalo.....

Po stanovení termínu s vědomím, že restaurace je jako vždy otevřena, jsem se v sobotu dověděl, že pondělky a úterky mají zavřeno...... Ukecával jsem, aby to pro nás udělali a do práce přišli. Byl tam jen nějakej vedoucí a řekl, že se zeptá majitele, že si mám v pondělí zavolat. Pondělí volám \"o 406 - 405 T16\":D a nikdo mě jejich mobil nezvedal a až večer mě bylo řečeno, že nezajistili personál. Proto se budeme muset sejít v náhradní hospůdce. Dám tam ukazatel a kdyby Vám nestačil, tak moje číslo je 608 400 069, tak \"žhafte drát\" :D

A pro nedočkavce jako jsem já T16 ještě není seskládaná, proto dojedu svým uřvaným \"ředitelským vozidlem\" :myslim

Ahoj Dodo,jestli to chápu správně,sraz dnes v 17:30h. bude,ale na jiným místě a budu si moci koupit přelepku na prodloužení členství.Jak jsem Ti psal budu muset už v 18h.odjet do práce,takže to bude rychlovka:aut Zatím:papa

Odesláno
Původně zaslal: Zdeny

Ahoj Dodo,jestli to chápu správně,sraz dnes v 17:30h. bude,ale na jiným místě a budu si moci koupit přelepku na prodloužení členství.Jak jsem Ti psal budu muset už v 18h.odjet do práce,takže to bude rychlovka:aut Zatím:papa

Nálepky budu mít s sebou. I příjmový doklady. Platí stejné parkoviště, ale jiná restauračka. Budu tam v 17,30. :papa

Odesláno

bohuzel se mi 45minut pred zacatkem srazu zmenily uplne plany a musel jsem jet do Zlina. Doufam ze mi to vyjde nekdy priste a ze se aspon s nekterymi z vas setkam v sobotu v olomouci:papa

Odesláno

bezva srázek..zase v trochu větším počtu..rád jsem viděl opět známé tváře, rád jsem poznal i tváře nové a doufám, že se vás co nejvíc dokodrcá do Holomóca;)

Odesláno

Bohužel tři podobné akce v jednom týdnu jsou na mne moc, takže jsem musel trošku pozměnit program - vypustil jsem Prigl, ale v Olomouci bych se měl ukázat.

:papa

Odesláno

Byl jsem zatím poprvé ale už jsem pochopil že tam patřím a bude se snažit ůčastnit co nejvíce společných akcí.Mrzí mne, že se nezůčastním olomouce jsem bohužel v práci.Též jsem byl překvapen velkou ůčastí žen, které tam určitě patří a vytváří milou atmosféru.Už se těším na další setkání s vámi.:super

Odesláno
Původně zaslal: Leška

Byl jsem zatím poprvé ale už jsem pochopil že tam patřím a bude se snažit ůčastnit co nejvíce společných akcí.Mrzí mne, že se nezůčastním olomouce jsem bohužel v práci.Též jsem byl překvapen velkou ůčastí žen, které tam určitě patří a vytváří milou atmosféru.Už se těším na další setkání s vámi.:super

Ahoj,byl jsem tam bohužel jen krátce,tak si nejsem jistej.Ty jsi ten Tonda se stříbrnou 206kou?Dík a měj se,doufám,že se uvidíme v Olomouci:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

Původně zaslal: Gotrek

- vypustil jsem Prigl...

:super

V čem se asi budou brňáci v létě koupat???:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: .mycTD

Původně zaslal: Gotrek

- vypustil jsem Prigl...

:super

V čem se asi budou brňáci v létě koupat???:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Tak tam už se pár let nekoupu...:bojimNerad bych strávil mládí na kožním:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...