Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Příručka

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsem koupil 406ku 1.8 16V dotaženou z Francie. Takže bez knížky. Tak sháním český manuál k tomuto vozu (800,- ve firemní prodejně se mi zdá dost). Kdyby se našel nějaký dobrodinec co ji vlastní jestli by ji neoskenoval nebo neokopíroval.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

No, prirucka v cestine by byla, ale scanner jsem nejak pred pul rokem prodal... kdyby vas nekoho napadlo, jak to zaonacit....

Odesláno

Sepp má pravdu že už něco v el. podobě existuje, ale jestli jsi to už viděl tak je tam pár stránek neúplnejch nebo chybí úplně, a taky je tam pár věcí který jsem nebyl schopen přeložit. Pokud vlastníš manuál o stejném nebo podobném složení tak to zkus vzít přes digi fo?ák. Hlavní je čitelnost. Nebo pokud jsi z VČ a měl bys cestu přes Holice tak by jsme se mohli nějak domluvit. Tel. ne mě je tady vidět a mejl: dave_k@email.cz.:papa

• O 1 měsíc později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Nějaké odkazy na manuály na starý i nový model se povalují po foru, je to vše co se dalo najít na netu, je tam i ten co překládal Dave K z Polštiny

Jinak pokud někdo zapujčí český manuál jsem ochoten to na srazu v Kostelci nafotit;) Je to za chvilku;)

[upravil dne 5/9/07 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...