Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

hey hombré bylo to OK, jen spojka v quatru to nějak nevydržela a je KO :roker:roker

Ty, já se divím, že vydržela tak dlouho.....:aut .Pár efektů, co jsi předváděl fakt stálo za to. No jo. 4x4 jen tak nehrábne. Vše to odnáší spojka..... Znám. Taky jsem měnil na T16. I s ovládáním. Jen materiál vyšel na 22 000,-:(:(. U tebe to ale myslím tak bolestný nebude. Nemusíš měnit to ovládání.....:)

Odesláno

Diky Vertexovi a vsem co meli co docineni s organizaci tutoho sraziku. Bylo to opravdu povedene. Diky i za cenu utechy za krasny posledni (mozna ani to ne, spis disqalifikovany :D) misto v orientacnim zavode. :D:D

EDIT: tahle mala prihoda nas srazila ze zcela jiste prvni pozice na uplne posledni :mrk:D:D:roker

[upravil dne 12.2.2007 Blizzard]

post-0-14109595271196_thumb.jpg

Odesláno

Ahoy :papa

Takže abych tady opět citoval všechny moje příspěvky, jaké píšu po každém ukončeném srazu je myslím zbytečné, takže prostě v kostece píši velké díky VERTEXovi a ostatním organizačním článkům za SUPER sraz:potlesk:potlesk

Díky a ahoy:papa

Odesláno

Ještě bych rád poděkoval a zmínil paní Olgu Müllerovou, daňovou a účetní poradkyni, která věnovala klubu sponzorský dar ve výši 6 000,- Kč, ze kterého byla cca půlka využita a půlka zbyla pro další potřeby Peugeot clubu. Díky :super

[upravil dne 13/2/07 Vertex]

Odesláno

Samozřejmě i já, coby předseda klubu, této paní děkuji

a sypu si popel na hlavu, že až po Tvém připomenutí

[upravil dne 13/2/2007 Medvěd]

Odesláno

Sice později, ale taky chci Vertíkovi a všem ostatním poděkovat, ale to je snad tradice z minulého klouzání, tak i letos jsem to pěkně schytala a mám rýmu jako trám a kašlu, ale za ten sraz to určitě stálo.:potlesk:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...