Pepito Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Jinak setkani to bylo super , az na PEPITO ,ktery jel druhe kolo o neco lepsi nez ja Omlouvám se za to první místo Příště už to tak jednoduché určitě nebude,ale bez boje to nevzdám Citovat
Leo Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Já měl čaj, který jsem platil a snad si ho i na tom lístečku škrtnul (za ochotu jsem mu nedal ani o korunu navíc ). Ve slalomu je pro mne úspěch, že jsem nebyl s nejdelším autem poslední :potlesk. Citovat
Escaper Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Jo a zjistil sem, jak tam byli s nama ti \"tuningari\", ze mivaji kazdou prvni sobotu v mesici sraz na tom placku, tak priste neplanovat olomoucky srazy na prvni sobotu v mesici, obcas co tam predvadeli byla hruza az sem se bal ze to nekdo odnese. Citovat
KIRRA Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ A taky vysledek fotbalku.... Jinak nejake fotky jeste mozna prihodim az prijedu domu. Jinak jsem si z Olomouce privezl dokonce i srdicko na bocnim skle u ridice, akorat jsem si nevsiml kdy se tam objevilo, tak netusim kdo ho mohl udelat.. Ad. placeni: Ja a Dan jsme platili vsechno hned, takze od nas na listku fakt nic nezustalo. No výsledek fotbalku si necháme pro sebe že???, bo příště bude odveta... A uvidíme jak to dopadne příště... btw o srdičku nic nevím, no a nevím, asi se ti tam objevilo až po - protože po tom řádění na parkovišti, nevím nevím, jestli by tam bylo vidět... btw placeni - my poslední odchazející jsme se tak nějak složili, tak jen raději příště každy lístek raději zvlášť...a je to bez komplikací... Citovat
Pata Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 fotbalek, jo? :nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: Pata fotbalek, jo? :nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :D:D takovych uz tu bylo.... Citovat
KIRRA Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: Pata fotbalek, jo? :nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :D:D JAK PÁNOVÉ??? :o:o, i opačné pohlaví si zahrálo... I když ten výsledek podle toho vypadal, ale trénink to jistí [upravil dne 9/3/07 KIRRA] Citovat
Pata Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: Pata fotbalek, jo? :nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :D:D JAK PÁNOVÉ??? :o:o, i opačné pohlaví si zahrálo... I když ten výsledek podle toho vypadal, ale trénink to jistí [upravil dne 9/3/07 KIRRA] Ja pisu o vyprasku panu... s zenami gentlemansky remizuju Citovat
Pata Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata fotbalek, jo? :nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :D:D takovych uz tu bylo.... Tak se nekdy ukaz, uvidime, jak tuhy mas korinek :D:D Citovat
barenst Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Co si pamatuji tak misena dvojce prohravala docela vysoko. Citovat
zoby Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 srazek byl moc fajn. potřeboval bych vedět kdo to byl s tou 405, ten co si pak urval ten nárazník????? Citovat
Marda106 Odesláno 16. březen 2007 Odesláno 16. březen 2007 zoby byl to syn od kolegy miho otce z prace...... procpak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.