Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak setkani to bylo super , az na PEPITO ,ktery jel druhe kolo o neco lepsi nez ja :(

Omlouvám se za to první místo :mad: Příště už to tak jednoduché určitě nebude,ale bez boje to nevzdám :D

Odesláno

Já měl čaj, který jsem platil a snad si ho i na tom lístečku škrtnul (za ochotu jsem mu nedal ani o korunu navíc :grr). Ve slalomu je pro mne úspěch, že jsem nebyl s nejdelším autem poslední :D:potlesk.

Odesláno

Jo a zjistil sem, jak tam byli s nama ti \"tuningari\", ze mivaji kazdou prvni sobotu v mesici sraz na tom placku, tak priste neplanovat olomoucky srazy na prvni sobotu v mesici, obcas co tam predvadeli byla hruza az sem se bal ze to nekdo odnese.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

A taky vysledek fotbalku.... ;) Jinak nejake fotky jeste mozna prihodim az prijedu domu.

Jinak jsem si z Olomouce privezl dokonce i srdicko na bocnim skle u ridice, akorat jsem si nevsiml kdy se tam objevilo, tak netusim kdo ho mohl udelat.. :myslim

Ad. placeni: Ja a Dan jsme platili vsechno hned, takze od nas na listku fakt nic nezustalo.

No výsledek fotbalku si necháme pro sebe že???:myslim, bo příště bude odveta...

A uvidíme jak to dopadne příště...

btw o srdičku nic nevím, no a nevím, asi se ti tam objevilo až po - protože po tom řádění na parkovišti, nevím nevím, jestli by tam bylo vidět...:aut

btw placeni - my poslední odchazející jsme se tak nějak složili, tak jen raději příště každy lístek raději zvlášť...a je to bez komplikací...

Odesláno
Původně zaslal: Pata

fotbalek, jo? :nevim:nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :mrk:D:D:D

JAK PÁNOVÉ??? :o:o:o, i opačné pohlaví si zahrálo...

I když ten výsledek podle toho vypadal, ale trénink to jistí :super

:aut

[upravil dne 9/3/07 KIRRA]

Odesláno
Původně zaslal: KIRRA

fotbalek, jo? :nevim:nevim:nevim Tohle musime zavest na Olesnou, dostanete vyprask, panove :mrk:D:D:D

JAK PÁNOVÉ??? :o:o:o, i opačné pohlaví si zahrálo...

I když ten výsledek podle toho vypadal, ale trénink to jistí :super

:aut

[upravil dne 9/3/07 KIRRA]

Ja pisu o vyprasku panu... s zenami gentlemansky remizuju :mrk:super

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

takovych uz tu bylo.... ;)

Tak se nekdy ukaz, uvidime, jak tuhy mas korinek :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...