Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže abych se vyjádřil vidím že není zájem a já už nemám zájem chodit na jiný počítač.Doma je doma stále jsem tam byl .Z domova se přihlašovat nemohu tak Vám Děkuji za pozornost a i Dixi končí s radami,když se vedení takto rozhodlo

Odesláno

Vedení o tom hlasovalo už dříve.... prostě pravidla platí pro každého... a komisaře jsem osobně upozorňoval, že pokud se to bude opakovat, bude jeho přístup zablokován... ano pomohl dříve lidem, ale v poslední době svým jednáním spíše uškodil celému fóru a už nikomu nepomohl..

Takže jsem stále proti!!

Odesláno

A jak mohl pomoci, když má zablokovanou IP adresu?? A není pravda, že nepomohl! Pomáhal, kdo mu napsal buď na mobil, email apod. Ale hlavně pomohl nám v jeho okolí.

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: dixi

takže jak komisar tak dixi ukončil členství

To už tady bylo taky několikrát... opravdu mě to už začíná....

TO JirkaP: Je mi úplně jasný, že ti to leze na mozek. Mě by to asi taky štvalo. Jen si myslím, že je to jako s pokutou. Spácháš přestupek proti pravidlům a dostaneš trest. Zaplatíš pokutu seberou ti body a třeba i řidičák. Si vedený jako neřidič. Prostě nesmíš vyjet s autem na silnici. Uplyne doba trestu a papíry ti vrátí.. Ano nemáš body přišel si o peníze a jsi potrestaný. Schvalně kolikrát člověk dostane od policie pouze napomenutí. Já ho taky dostal min 2x. Myslím si, že to za uvážení stojí a ty jako SuperAdmin tohle řešit musíš je to práce vedení. Vedení rozhodlo a já navrhuju odvolat se k "vyšší" instanci jako to je v zákonech. Nezbavujme se lidí kteří jsou nám i přes hrubou chybu užiteční!!! :bojim

Schvalně kdo tu umí zapojit PP na jednotku SAGEM?? Myslím, že tohle je konkrétní a názorný příklad toho co člověk s nickem Komisar (Dixi) dokáže. Btw.: Umí toho daleko víc...

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Tak jelikož jsem se ještě k tomuto nevyjádřil napravím to nyní. Jak už psal výše OK406 Komisar je kapacita ve svém oboru a myslím si, že může svou radou být prospěšný jak nám (standart) uživatelům tak i vedení klubu. Své znalosti ochotně prosazoval a udělal obrovskou chybu. Chybu, kterou udělal lze hodnotit jako nepřípustnou, avšak pokud má zájem to napravit bylo by dobré mu umožnit (alespoň na čas na zkoušku) přístup a tím potvrdit jeho kvality. Příspěvky lze mazat do 60minut což je výborný tah vedení P-C k zamezení takových situací a následných diskuzí. Komisare se zastávám z několika důvodu a především z toho, že potrestaní úživatelé jsou většinou z důvodu hrubého urážení ostatních či psaní nesmyslných a agresivních příspěvků. Můžeme nemítnou, že pravidla jsou daná. Ale co teď když ono mazaní příspěvku je znemožněno?? Ptám se jen já?? Myslím, že zdaleka ne. Elektrikář machr - to je Komisar. Myslím, že tu není nikdo "nebo jen minimum" schopných lidí jako je on.

Chyby lze napravovat pokud dostneme šanci a já si myslím, že takovýto člověk si šanci zaslouží!!

Vedení P-C respektuji a chválím a uctívám, ale prosím obnovte tomuto člověku, který je prospěšný i vám, přístup alespoň na přechodnou dobu.

S pozdravem Stalmik

Takže vážení.

1. dotyčný "komisař" NENÍ žádnou kapacitou, co se aut týče, je tak maximálně horlivým nadšencem, který nadto ještě trpí potřebou se vyjadřovat pokud možno ke všemu, takže jeho "rady" vykazovaly poměrně velké procento chybovosti - což byl i momi jiné důvod pro to, že se do něj někteří lidí nevybíravě trefovali. Co se týče "kapacit" zde na fóru, je zde řada lidí podstatně znalejších, ale především o dost soudnějších. A na rozdíl od drtivé většiny vás zaslepených fanoušků mám kvalifikaci toto posoudit, takže případné ublížené výkřiky dobře zvažte.

2. neudělal "chybu". Resp., možná jednou, také byl poté na ní upozorněn. Jenže poté, co byl upozorněn, přesto několikrát zcela úmyslně poškozov al fórum - opakovaně přes upozornění, že bude vyloučen. Pokud se někdo chová takhle, je mi líto - varován byl dokonce víckrát, než bylo nutné, přesto jej to nepoučilo. Člověk, co sem leze především poškozovat fórum, tu prostě nemá co dělat. Tečka.

3. pokud má zájem to napravit, umožnit mu dočasný přístup??? Tuto možnost dostal už 3x. Je to snad málo????

4. znemožnění mazání příspěvků není žádný "výborný tah", ale řešení z nouze, výrazně omezující a buzerující všechny ostatní členy - prostě kvůli jednomu *** několik tisíc lidí přišlo o funkčnost ve fóru, umožňující třeba editaci nebo smazání neaktuálního inzerátu, nebo editaci názvu již vyřešeného dotazu pro přehlednost. Už jen kvůli tomu jsem já osobně pro to, povolit opět plnou editaci příspěvků, a už jen tohle omezení několik tisíc ostatních členů je pro mě důvodem v žádném případě neměnit názor na zablokování přístupu někoho, kdo OPAKOVANĚ škodí.

5. kolik lidí se ptá a zastává? Zas tak moc vás není - skupinka zaujatých, co jej znáte "osobně", a rvete se za něj hlava nehlava, neschopni posoudit situaci nezávisle a z obou stran. Ano, jste hodně vidět, plníte to tu úspěšně požadavky na návrat, takže to vypadá, že jsou tu "všichni" pro návrat - ale jen protože té zbylé většině, které to přineslo spíš škodu než užitek, je to šumák a nic sem psát nebudou. Chyby lze napravovat, pokud člověk dostane šanci - tenhle člověk dostal šancí víc než dost, a POKAŽDÉ je zneužil k poškozování fóra. Takže, já jsem zcela zásadně proti dávání dalších a dalších šancí, i kdyby to byl sebevětší machr (jako že není - viz výše), protože škody způsobené fóru jsou mnohonásobně vyšší než přínos, který jsem kdy přinesl (a následně stejně zničil).

S pozdravem Oddie

Odesláno

Nedá mi to, než abych reagoval. Takže k tomu, aby mohl někdo něco dělat, není nutná kvalifikace. A to že se někdo někoho zastane a nebo napíše svůj názor, neznamená, že je jeho kamarád či se zná osobně. Není nás většina ale je nás pár a jen jsme napsali to, co si myslíme a tím jsme snad neporušili žádné stanovy P-C. Pokud ano, tak nevědomky a né úmyslně. Je pravda, že pomohl většině osobně bez jakýkoliv finančních nároků. Co se týká toho, že je ,,machr" tak si myslím že ohledně zapojení pp, jak píše stalník ano. Ale i jiných drobných maličkostí. Pokud se mýlím, tak mě prosím opravte. Na druhou stranu, dostat ,,doživotní" blokaci IP je trochu moc. I za vraždu člověka není doživotní trest v některých případech.

Já jsem psal jen svůj osobní názor ale i názor některých dalších členů se kterými jsme tuto věc probírali. Ano, není nás moc, ale na druhou stranu známe Komisar. Ale pro jsou ji ti, co jen nikdy v životě neviděli a neznají jej. Pouze ze stránek fóra. Mě některé příspěvky připadají, že ten, kdo se staví na jednu stranu a je pro, tak je špatný a musí se nějak potrestat či odstranit. Jako by byl špína na fóru. Až tak vyznívají některé příspěvky. Věřím, že jsme rozumní lidé a nebudeme jeden druhého napadat a urážet. To není ani záměr příspěvku. Je to pro dobro P-C = fóra. Zanechme zášti a zlosti a jednejme ku prospěchu věci. Jde nám o jednu věc a to ze značka vozidel Peugeot.Děkuji všem za podporu

Odesláno

to OK406: tak ti nevim ty napises navrh- 15:07 a v zapeti-15:38 dotycny trochu podrazdene reaguje, aby v 16:28 nam dal najevo,ze o nas nestoji. Trochu trpelivosti by mu neskodilo. Pekne se ti podekoval za snahu. Jestli ho znas tak si s nim priste nejdriv promluv jestli o to skutecne stoji,abys tady nebyl za v....

Jsem pro snizeni,ale ne driv jak po 6 mesicich nebo roce.

Odesláno
Původně zaslal: p406b

to OK406: tak ti nevim ty napises navrh- 15:07 a v zapeti-15:38 dotycny trochu podrazdene reaguje, aby v 16:28 nam dal najevo,ze o nas nestoji. Trochu trpelivosti by mu neskodilo. Pekne se ti podekoval za snahu. Jestli ho znas tak si s nim priste nejdriv promluv jestli o to skutecne stoji,abys tady nebyl za v....

Jsem pro snizeni,ale ne driv jak po 6 mesicich nebo roce.

TO p406b: Co se týče podrážděného jednání.. Myslím, že kdyby se něco podobného stalo tobě (byť přes varování) a pak tě tady linčovali takovou dobu nereagoval bys jinak. Tím, že se tu někdy až hrubě uráží nějaký člověk (i když slušnou formou) na chuti zapojit se znovu s plným nasazením nepřidává.. Já bych na to nervy taky neměl na nějaké věčné poslouchání toho co jsem proved a že jsem hloupý a nenapravitelný a já nevím co všechno..

Odesláno

Teď snad ještě k rozsáhlému příspěvku:

Musím říci, že mě to trošku pobavilo místy. Nevím kde jsi vzal, že bojujeme za člověka kterej jak to vyznělo je náš kamarád nebo, že ho osobně známe. Já na Komisaře nemám ICQ, mail, telefon, adresu,... prostě nic. A nejsem zdaleka jediný. Jediné co vím je, že to byl právě on kdo přišel na způsob a systém jak u ŘJ Sagem udělat PP. Ano teď si jistě opět říkáte to je jen jeden čin kterej udělal správně. Ale projděte fórum a chybných odpovědí je tu více než dost od x-lidí. Ano člověk není neomylný a svou radou někdy přidělá možná trochu práce, ale nejsme tu proto aby jsem drželi pusinky a ruce od klávesnice a mlčeli.

Poškození fóra:

Schvaluji potrestání ovšem ne v takovém rozsahu viz výše. Jde o to, že fórum do jisté míry poškodil, ale koho se to vlastně dotklo? Stalo se fórum nepoužitelným ba dokonce nesmyslným co se obsahu týče?? Ano, ale opět jen málo. Podle toho jak jsem projížděl zpětně témata kde hojně reagoval Komisar jsem úplně neporozuměl jen pár věcem, které už jiní upřesnili. Fórum smysl dává. a koukal a pročítal je se mnou kamarád a také tomu rozuměl.

Vzdělání a podobně:

Ty máš vzdělání na všechno co děláš? To nemá nikdo. A to, že je machr za tím si stojím. X z nás nebo vás není zdaleka tak zdatný a obětavý jako právě Komisar.

Tresty obecně:

Nebudu to moc rozvádět. Spousta lidí si svoje činy i přes opakované napomenutí uvědomí až když přijde trest. Pak jsou dvě skupiny:

a) dostanou trest a kašlou na to

b) dostanou trest a rádi by věc napravili

"Buzerace" za nemožnost smazat příspěvky:

Tomuhle jsem se opravdu smál. Co je to za problém? Myslíte si, že fórum je nepřehledné? Já myslím, že je vymyšlené dobře. Je pravda, že o editaci by se mohlo polemizovat, ale proboha proč mít možnost mazat příspěvky? To byla chyba nastavení fóra a každý měl možnost pokud by se rozhodl příspěvky do jednoho smazat. To byla svobodná volba. O napomínání tu už řeč byla. Chcete aby fórum bylo přehledné a na druhou stranu by jste velice rádi mazali taky :bojim to je postavené opravdu na hlavu tahle část!!! Určitě by to nebylo vtakovém rozsahu, ale to podání mě opravdu dostalo...

Závěrem (na pár minut než zase bude reakce :D):

Lze se na to podívat ze strany uživatele a administrátora. Podívejte se kolik příspěvků nebo kolika příspěvky jste přispěli vy (někteří SuperAdmini) a kolik a příspěvky běžný uživatel. Komisař jich měl opravdu moc a nejen jsou tu čísla okolo 3000 příspěvků atd.. Tím nikoho neurážím!! Jen si myslím, že by se o zamezení přístupu určitých členů, kteří poruší melo hlasovat v "referendu" pomocí ankety. To je spíš návrh ode mě, protože si myslím, že k tomuhle by měli možnost se vyjádřit všichni do jednoho. Ať nováček tak SuperAdmin. Jsme tu jedna velká rodina "Lvíčků" takproč se nevyjádřit všichni??

Odesláno

ze te trochu nadzvedli, se nediv je to ozehavy tema. ale jses snad soudnej a pro dnesek toho uz bylo dost ne? jak psal MEDVED ,az zitra- takze po pulnoci čus.:papa:D:D:D

v zemi kde zitra probrali co vcera nebo .... -no rikals to ne predsedo:aut:D

[upravil dne 30/8/07 p406b]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

4. znemožnění mazání příspěvků není žádný "výborný tah", ale řešení z nouze, výrazně omezující a buzerující všechny ostatní členy - prostě kvůli jednomu *** několik tisíc lidí přišlo o funkčnost ve fóru, umožňující třeba editaci nebo smazání neaktuálního inzerátu, nebo editaci názvu již vyřešeného dotazu pro přehlednost. Už jen kvůli tomu jsem já osobně pro to, povolit opět plnou editaci příspěvků, a už jen tohle omezení několik tisíc ostatních členů je pro mě důvodem v žádném případě neměnit názor na zablokování přístupu někoho, kdo OPAKOVANĚ škodí.

Možná blbej nápad, ale tak mě kdyžtak hned nekamenujte :)

Vidím tu 5 skupin - Super Admin, Admin, Super Mod, Mod a Členové. Hádám že každý skupině je možno asi celkem detailně nastavit co smí a co už ne. Aby se vlk nažral a koza zůstala celá - nešlo by rozdělit členy na dvě skupiny? Jedna skupina osvědčených uživatelů, druhá nováčků a bordelářů. Za zásluhy by měli lidi povoleno mazání jako dřív, jak někdo začne dělat neplechu, šup s ním do méně privilegovaný skupiny.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Vidím tu 5 skupin - Super Admin, Admin, Super Mod, Mod a Členové. Hádám že každý skupině je možno asi celkem detailně nastavit co smí a co už ne. Aby se vlk nažral a koza zůstala celá - nešlo by rozdělit členy na dvě skupiny? Jedna skupina osvědčených uživatelů, druhá nováčků a bordelářů. Za zásluhy by měli lidi povoleno mazání jako dřív, jak někdo začne dělat neplechu, šup s ním do méně privilegovaný skupiny.

si robis srandu vsak?

kto by to vsetko cital a riesil?

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: MirasCC

si robis srandu vsak?

kto by to vsetko cital a riesil?

Spíš kdo by zaručil, že těm osvěčeným nerupne v kouli
Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: stalmik

Téma Komisar bylo zamknuto. Co dodat. Snad jen sme se dozvěděli pravou tvář všech zúčastněných..

hlavne tu tvou..;)

To nebyl útok.. Není to pravda? Nekdo řeší v klidu jiný uráží třetí si bere jen to co se mu hodí.. Je to krásnej příklad rozdílných osobností :D Ale jako útok to vážně nebylo bráno ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...