Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marcel: tvuj vyrok jsem vzal jako uražku druheho člena, prostě bylo to na někoho, kdežto ty přispěvky v odkazech co jsi dal nejsou sice uplně slušné ale ty vyroky neukazují na nikoho, nikoho přímo neuráží.

Něco jiného je napsst všeobecně slovo kterým si ulevím, neříkám že to sem patří a minimálně to vytečkovávám pokud to vidím a člena upozorním, dokonce i Ozzyho nebo Stibta, nebo napsat uražlivý text miřený příma na nějakeho člena.

Ja to tak vzal, a u tebe kterej už delší dobu tančíš na hraně to prostě byl poslední impuls k tomu abych tě praštil no. Ber to tak jak pišu a nic jinýho v tom nehledej, kolikrát jsem zvažoval že za ty kecy by jsi si zasloužil banan až k tomu došlo protože mě došla trpělivost.

A k ostatním, pokud se u někoho stupňuje pomalu nárok na BAN tak prosim nehodnoťte jenom ten jeden poslední prohřešek, prostě se to i sčítá, a když dostane BAN jeden, druhej, tak ho nasledně logicky musi dostat i třetí nebo další a další

[upravil dne 6/9/13 20:37 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku mááám silný pocit že v tomto prípade si to prepískol som zvedaví ako budeš ďalej nakladať so zverenou funkciou a či budeš aj k ostatným taký spravodlivý

Odesláno

mozes byt konkretnejsi, co bolo u mna na hrane?

mne sa len zda ze si tu pestujes svoje ego...

kurt ani dalsi pred tebou taki neboli.

bud prosimta konkretnejsi s tym \"taneckem na hrane\"

tohle vlakon je o rozprave a chcem aby aj ostatni poznali ozajstny dovod preco tak stedro rozdavas ban, kto si to zdaleka nezasluzi...

navyse tu su nejake pravidla na davanie banov, vid moj link kurta.

edit: kaper, tiez si pozriem ako bude RH nadalej nakladat zo svojou \"funkciou\"

edit2: pokial chces vyjadri sa, ja uz k tomu nemam co napisat... svoje som si povedal. viac k tomu nemam co povedat.

[upravil dne 6/9/13 20:47 od Marcel00]

Odesláno

www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=128147&goto=search&pid=1754303

No ono je toho povicero, samý uražky, ste trapný, mlčte už, vykřikuješ tu jak bába na trhu, do všeho reješ kolikrát zbytečně, prostě je to tak jak pišu.

[upravil dne 6/9/13 20:49 od Radek Hurvajz]

Odesláno

hm, iba som sa snazil zastavit SK clenov aby nepodnecovali k dalsiemu burcovaniu tych par burcovacov...

to si mal zastavit tie hadky sam. na hanbu sveta to tam bolo.

myslel som ze vytiahnes na mna nieco lepsie...

tak vela stastia.

Odesláno
Radek, \"vy*** sa už na to\", nikohoho neosočuje. Keby napíše Kaprovy \"se*** na teba\" tak vtedy by to bolo osočovanie.
Tak hele, nechapu proč do toho kecáš, Marcel chtěl vědět proč, normalně jsem mu odpověděl, ale tohle jsi silně přepískl

Pardon, neviděl jsem uvozovky, jsou malý:mad:

[upravil dne 6/9/13 21:06 od Radek Hurvajz]

Odesláno

A vydiš to, tady to maš, kdyby jsi to takhle napsal mě tak mě to uráží, tudiž automaticky beru že když to psal Marcel je to stejný, a ne tak jak to pišeš že to není osočování

hm, iba som sa snazil zastavit SK clenov aby nepodnecovali k dalsiemu burcovaniu tych par burcovacov...

to si mal zastavit tie hadky sam. na hanbu sveta to tam bolo.

myslel som ze vytiahnes na mna nieco lepsie...

tak vela stastia.

A ty víš něco lepšího co bych mohl vytáhnout?? Ja to vzal namatkou, protože v poslední době jsi nebyl zrovna uplně bez prohřešků, nemam na teba zapotřebí cokoliv vytahovat, ale když už jsi myslel že něco lepšího tak tu asi někde něco bude ne?:D

[upravil dne 6/9/13 21:13 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Teraz som si zas ja po sebe prečítal ten svoj príspevok a fakt to vypadá ako keby to necitujem. Chybička se vloudila :mad: A

Ale je to vysvetlené, tak sa nič nedeje. Ak nejde o život, tak o nič nejde.

[upravil dne 6/9/13 21:16 od marko306]

Odesláno

No a všimaš si reakcí na to, jo? Takže tady to fungovalo jak červená na bejka a v připadě když to napsal Marcel tak to jako bylo jiný??

Prostě pro příště je jediná možnost, snažit se psát slušně, pak to nemuže vyznít jakkoliv jinak

[upravil dne 6/9/13 21:15 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...