Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 no, takove to polopruhledne bile okolo kuchyne neni sadrokarton, ale hranice zdi... z te druhe serie uz je to snad i patrnejsi, kdyz je ta zed velka a tlusta a jsem rad, ze mi stavebni urad povolil tu devadesat sirokou a dva metry vyskou diru.... opravdu bych tam nestavel zed jen tak, aby to bylo schovane ne, zatim umyvacku nadobi nemam, at uz je odpoved na vendy otazku jakakoliv ale tady bude (teda, minimalne to zarizeni ). Citovat
jozefsv Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty no, takove to polopruhledne bile okolo kuchyne neni sadrokarton, ale hranice zdi... z te druhe serie uz je to snad i patrnejsi, kdyz je ta zed velka a tlusta a jsem rad, ze mi stavebni urad povolil tu devadesat sirokou a dva metry vyskou diru.... opravdu bych tam nestavel zed jen tak, aby to bylo schovane ne, zatim umyvacku nadobi nemam, at uz je odpoved na vendy otazku jakakoliv ale tady bude (teda, minimalne to zarizeni ). tak ty si ma vlastne niektorymi obrazkami zavadzal?to sa nepatri:D Citovat
Garfield Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Tééda, tady k tomuhle tématu žije 1) Petovi: Píšeš sice hezky, že varná deska \"má být níž, aby bylo lépe vidět do vyšších hrnců\" - ale nepíšeš, co je to \"níž\", takže těžko o tom mluvit. Já jsem to hodil do výšky 92 cm (ty jak vidím máš 90 cm neboli to samé). Při téhle výšce i do nejvyšších hrnců vidím dobře, ale největší problém při provozu je ohýbání v kříži. Nevím, jak často stojíš u vaření delší dobu, ale kdybych si měl vybrat, dám přednost neohnutým zádům před jistotou dohédnutí na dno nejvyššího hrnce 2) Petovi 2: Ad \"trouby bych se nevzdával\" - já jsem se jí nevzdal, mám horkovzdušku o objemu 27 litrů (ona trojkombinace), můžeš se podívat na můj příspěvek. Veškeré běžné pečení zvládne včetně vánočního pečiva. Vzdal jsem se jen trouby koncepce našich babiček, kdy bylo nemyslitelné neupéct v jednom kuse krocana nebo zajíce. Upřímně řečeno, mít tak možnost plýtvat místem jako ty, taky bych si asi kuchyň postavil jinak, než ji mám, ale stejně jako Vvitty trpím nedostatkem místa a tvoje prostory ti můžu jen závidět. 2) Vvittymu: Přidávám se k Holymu - tu varnou desku orientuj předozado, ne levopravo, jinak se budeš furt natahovat. A pokud jde o odkládací prostor POD trojkombinací, za tím bych si fakt stál. Jinak budeš mít na podlaze furt vodu. Jinak je vidět, že se nákres od nákresu lepšíš [upravil dne 14/1/07 Garfield] Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Garfieldovi se omlouvam za tu troubu, ale i tak si myslim, ze zalezi na provozu v kuchyni. I kdyz to vypada (vzhledem k cetnosti) jako nepodstatne, tak napr. u nas se pece cukrovi ve velkem (pro nasi spotrebu, ne na prodej). Vdycky se do trouby strci tri plechy najednou a uz to jede... A takhle tyden az dva Taky se casto pecou ruzne kolace, babovky,... (ale to jde asi i v te 27 litrove). Ale jak pises (i ja to napsal hned na zacatku), je to hlavne o prostoru. Linku mam 91cm - byl to tak trochu kompromis, protoze Martina by chtela vyssi (cca 95 az 97 cm), me se to zdalo byt prehnane. Nastesti me zachranil parapet u okna na kratsi strane, kde deska vysla krasne zaroven jako parapet (je to jedna plocha, parapet je vlastne z kuchynske desky). To bylo uznano jako argument. To, ze ma byt varna deska niz nemam ze sve hlavy, to je \"jen\" nazor ergonomu. Kdyz si vsimnes, taky ji mam zaroven a jsem tomu rad, protoze deti jsou nejaky divoky a mit ohradku (zabranu) kolem desky by se mi nelibilo. Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Garfield, Péťa (možná časem i Vvitty) - Helča vyhlašuje nominaci pro návrhy vylepšení naší kuchyně (plánek místnosti rádi poskytneme, do svých grafických programů si ale budete muset překreslit sami). Odměna = zejména dobrý pocit spočívající ve velké pomoci předsedovi P-C, druhak i jistota dostatečného prostoru pro chválu, pokud některé z Vašich návrhů realizujeme a tyto budou fungovat k naší 100% spokojenosti. Výhledově možná spolupráce při grafických návrzích celého našeho malého bytečku Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Garfield Tééda, tady k tomuhle tématu žije To víš - jídlo, to je lepší než sex Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Méďo, nedělejte to !!! Počkejte, až Pavlík povyroste. Zbytečně by vám bylo líto nových skříněk atd. Citovat
Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 jsem si taky rikal, jak se to tu rozjelo ad vyska sporaku a linky - tohle je dost individualni a zalezi na telesnych proporcich zadavatele... jinou bude chtit clovek s metrem sedesat vcetne bot, a jinou clovek co ma dva metry... osobne si myslim, ze jsem vysku uz nadhodil celkem dobre pro me. ad varna deska - ja to tak mam tedka a da se. vzhledem k tomu, jak malo je tam mista se aspon nemusim natahovat dozadu pres prvni hrnec a oparit se parou . ale zvazim to jeste, to bude aktualni az mi udelaji stavebni povoleni, rozvody, topeni, omitky, atd - takze jaro (kalendarove, ne teplomerove ). ad odkladaci plocha - uz ted jsem tam hodil kus desky kvuli te vode...jen to na tom obrazku neni moc videt, no. a premyslim nad moznosti udelat pod mikrovlnkou zasouvaci desku, ktera by se tak dala kdyztak pouzit. ale mozna je to blbost, napadlo me to ted. taky jsem vymenil obklady za desku z materialu pracovni desky a vypada to lip. ale fotky jsem zatim nedelal. jsem s tim skoncil dneska ve ctyri rano jestli vas to zajima, tak muzu koncem tydne pridat jeste tema \"jidelna\", \"loznice\", \"koupelna\" a treba \"predsin\" Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty jestli vas to zajima, tak muzu koncem tydne pridat jeste tema \"jidelna\", \"loznice\", \"koupelna\" a treba \"predsin\" Můžeš být v klidu, kuchyň je jediná zařízená místnost, kterou máme. Takže ostatnímu jsem se ještě nevěnoval, proto k tomu nemám co říct. A předpokládám, že ještě několik let budeme žít v našem \"holodomečku\" - důvod jsem napsal Méďovi, děti všechno otlučou. Vybavovat začneme později, i když ložnice by se mi hodila, naše proleželé postele mě nebaví. Ale to zase ještě nevíme, kterou místnost jako ložnici vybereme. Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Peta Méďo, nedělejte to !!! Počkejte, až Pavlík povyroste. Zbytečně by vám bylo líto nových skříněk atd. Momentálně nám jde o návrhy - realizace proběhne až vykradu banku nebo v klubu bude aspoň 4000 platících členů, aby mělo cenu ho vytunelovat :D:D:D:D:D:D (nebo se naskytne nějaká jiná šance získat prašule) - ale i přesto by nás oba nějaké Ty návrhy zajímaly (třeba tam budou i nějaké jednoduché, přesto však podstatné zlepšováčky) Citovat
Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 2Medved: vylepseni, nebo predelani? muzu ti neco nakreslit az skoncim s mym bytem, ale abyste mi pak nenadavali a peta ma pravdu, pockejte si.... Citovat
aka Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 mala technicka spat budes kdy, jestli si budes malovat celej byt? Peta: zas kdyz to udelaj hned, budou si to aspon moc uzivat nez povyroste...zalezi na urgenci.... Citovat
Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 2Peta: no a, treba tu je nekdo jiny, kdo by mel co rict a aspon by ses neco dozvedel kdyz vidim, jaka zajimava debata se rozjela tady. inspirace se vzdycky hodi, clovek prijde na veci, ktere by ho jinak nenapadly. Citovat
Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: aka mala technicka spat budes kdy, jestli si budes malovat celej byt? Peta: zas kdyz to udelaj hned, budou si to aspon moc uzivat nez povyroste...zalezi na urgenci.... malovat byt budu az na jare, ted to nema cenu, ted tam jsou rozbite omitky skoda barvy ale pokud myslis malovani tak, jak jej chapu ja, tak uz malujeme od podzimu Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Bohuzel vsechno se vyviji. A kazdy rok je znat. Byl jsem pred vanoci v Kuchyne Sykora a to jsem cucel, co je novych udelatek, ktere bych nutne potreboval, kdybych na ne mel (Medo, az pujdes do banky, dej vedet - nabizim spolupachatelstvi ). Citovat
Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 Peta: tak nejaka z nich nadhod at mam inspiraci. Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty Peta: tak nejaka z nich nadhod at mam inspiraci. To byly vesmes spotrebice, ktere by se Ti nevesly. Nejvic se mi libily vestavne pressovace. Pak nejake nove kovani na rohove skrinky, ale tomu jsem nevenoval pozornost, nebot to mam vyresene. Citovat
aka Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 2vvitty: ja nevedela, ze si vytvarnik a bazirujes na rozdilu malovta a kreslit..... jinak panove dik za inspiraci, ac nam to trva, stavime a vase povidani jak o topeni, tak ke kuchyni se mi moc libi:super Citovat
TiborTeam Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Tak jinak Kdo chce projektovat, tak demo je tady PRO100 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.