Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tohle přistálo dnes ráno u servisu kde jsem byl, P 605 Ťuňiňg Dýzl, majitel na sebe upozorňoval houkáním alarmu a blikáním světel:bojim:bojim Nechápu ty lidi proč pěkný auto takhle tuněj:myslim

[upravil dne 4/1/07 Radek Hurvajz]

post-0-14109595113759_thumb.jpg

Odesláno

z te fotky toho moc poznat nejde...neni to nejhorsi...ale na 605tku staci kdyz uz, tak krasny lak a velka pekna kola s malym kridelkem v zadu, vic neni potreba. Pokud to nekdo snizi, diky velikosti to auto vypada opravdu uzasne kdyz je nizko, ale co s takovym, kdyz s tim clovek nemuze jet ani na nakup :))

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Ta černá je libová, móóc hezký... :super Zato ta pod ní vypadá, jako by byla celá ze tmelu :o

Ta černá je pěkná, jen to křídlo bych sundal, a nebo tam dát jen to nizoučký;)
Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Mně se taky líbí,ta modrá..:D

Já ti nevim, přeci jenom je to limuzína, a tam bych tak zatmavil okna, a dal pořádný kola, možná bych našláp trošku motor, ale ty spoilery a křídla bych rozhodně vynechal
Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Barva celkem ujde, přední nárazník je taky snesitelnej, ale ta kapota!:o Praštit s ní majitele po makovici!

podla mna na tej modrej ujde aj ta kapota, ale kolesa su strasny grc a kridlo taky tak ...:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...