Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lexa

jo tu protahovačku jsem myslel. Víčku nebo ryclouzávěr universalní, nádoba s brzdovou kapalinou do ní tlakový vzduch a můžeš odvzdušnouvat. Ale Pája to chtěl bez toho tlaku kompresoru, tak nevím.:myslim:myslim

Nech si to vysvětlit od učitele a pak to sem hoď.:potlesk

To jsem nějak překouknul. Sorry
Odesláno

Tomu ventilku po několika zkušenostech moc nevěřím, může to propouštět trochu vzduchu kolem hadičky a kolem povolených závitů, ale jde to tak a nebo jak napsal Komisar konec hadičky v kapalině, to jde taky. Hledal jsem jiný způsob, jak je vidět neobjevil se.:mrk:mrk:super

Odesláno

Konec hadičky v kapalině asi nebude ideální:

1. nevytvoří se potřebný tlak pro vytlačení veškerého vzduchu ze systému, kapalina bude brzdovým okruhem protékat.

2. bude se nasávat zpět kapalina z nádobky, kde je ponořená hadička. Tato kapalina může být zpěněná a navíc bude obsahovat část staré kapaliny z brzdových válců, která má být nahrazena novou.

Forma se zpětným ventilkem by asi fungovala, pokud bude zajištěna těsnost.

Odesláno
Původně zaslal: homat

Konec hadičky v kapalině asi nebude ideální:

1. nevytvoří se potřebný tlak pro vytlačení veškerého vzduchu ze systému, kapalina bude brzdovým okruhem protékat.

2. bude se nasávat zpět kapalina z nádobky, kde je ponořená hadička. Tato kapalina může být zpěněná a navíc bude obsahovat část staré kapaliny z brzdových válců, která má být nahrazena novou.

Forma se zpětným ventilkem by asi fungovala, pokud bude zajištěna těsnost.

Forma se zpětným ventilkem by vskutku \"asi\" fungovala, když se dokonce prodává i jako přípravek - http://www.univer.cz/katalog.php?sort=111811&str=7

Čímž ovšem nechci nikoho nabádat, aby si to tam za ty prachy koupil, když na to stačí hadička a ventilek za pár desítek Kč...

Odesláno

no já viděl dělat mnohem jednodušeji - škoubek se povolí jen o chlup, tak aby při velice silném stisknutí brzdového pedálu kapalina trochu vytékala.. Zpátky mu to vzduch nenatáhlo.. Měl to odzdušněné do minuty.. ..když to někdo umí..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...