Dafe Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 Původně zaslal: lexa jo tu protahovačku jsem myslel. Víčku nebo ryclouzávěr universalní, nádoba s brzdovou kapalinou do ní tlakový vzduch a můžeš odvzdušnouvat. Ale Pája to chtěl bez toho tlaku kompresoru, tak nevím.:myslim Nech si to vysvětlit od učitele a pak to sem hoď. To jsem nějak překouknul. Sorry Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 Pája: to už ti ale napsal Komisař předtím, to s tím ventilkem... Citovat
vix Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 oddie - taky´s je mohl trochu delší chvíli napínat Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. leden 2007 Autor Odesláno 4. leden 2007 To Oddie:Ale posvětil to zde asi největší odborník na foru;) Citovat
lexa Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 Tomu ventilku po několika zkušenostech moc nevěřím, může to propouštět trochu vzduchu kolem hadičky a kolem povolených závitů, ale jde to tak a nebo jak napsal Komisar konec hadičky v kapalině, to jde taky. Hledal jsem jiný způsob, jak je vidět neobjevil se.:mrk:super Citovat
homat Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Konec hadičky v kapalině asi nebude ideální: 1. nevytvoří se potřebný tlak pro vytlačení veškerého vzduchu ze systému, kapalina bude brzdovým okruhem protékat. 2. bude se nasávat zpět kapalina z nádobky, kde je ponořená hadička. Tato kapalina může být zpěněná a navíc bude obsahovat část staré kapaliny z brzdových válců, která má být nahrazena novou. Forma se zpětným ventilkem by asi fungovala, pokud bude zajištěna těsnost. Citovat
oddie Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Původně zaslal: homat Konec hadičky v kapalině asi nebude ideální: 1. nevytvoří se potřebný tlak pro vytlačení veškerého vzduchu ze systému, kapalina bude brzdovým okruhem protékat. 2. bude se nasávat zpět kapalina z nádobky, kde je ponořená hadička. Tato kapalina může být zpěněná a navíc bude obsahovat část staré kapaliny z brzdových válců, která má být nahrazena novou. Forma se zpětným ventilkem by asi fungovala, pokud bude zajištěna těsnost. Forma se zpětným ventilkem by vskutku \"asi\" fungovala, když se dokonce prodává i jako přípravek - http://www.univer.cz/katalog.php?sort=111811&str=7 Čímž ovšem nechci nikoho nabádat, aby si to tam za ty prachy koupil, když na to stačí hadička a ventilek za pár desítek Kč... Citovat
C.J. Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 no já viděl dělat mnohem jednodušeji - škoubek se povolí jen o chlup, tak aby při velice silném stisknutí brzdového pedálu kapalina trochu vytékala.. Zpátky mu to vzduch nenatáhlo.. Měl to odzdušněné do minuty.. ..když to někdo umí.. Citovat
lexa Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 No experimentovat nebudu a budu se držet osvědčeného postupu. Jeden šlape a druhý odvzdušňuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.