Vvitty Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 2aka: no, to by ses ale taky musela prihlasit, vis? jinak budes tak maximalne smutne koukat doma Citovat
Garfield Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Tý jo, Vvittndulka se nepřihlásila na sraz, a už je po termínu... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Garfield Tý jo, Vvittndulka se nepřihlásila na sraz, a už je po termínu... Já myslím že Vviťák to má podchyceny, je přihlášenej jako Vvitty+1:D Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Garfield Tý jo, Vvittndulka se nepřihlásila na sraz, a už je po termínu... Já myslím že Vviťák to má podchyceny, je přihlášenej jako Vvitty+1:D Třeba jede s bráchou (nebo má nějakou lepou slečnu, kterou nám chce představit . . . . . ) Citovat
Bohouš Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Když už pivo, tak proč ne rovnou Plzeň 12 ???? Zatím je přihlášeno 107 lidí - dva večery - osoba 7 piv na večer - tzn. 107 * 14 = 1498 piv což je 15 soudků. Děti a ženy vypijí možná o něco méně, někdo přijede až v sobotu atd., ale my ostatní to můžeme dohnat třeba přes den :roll Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Bohouš Když už pivo, tak proč ne rovnou Plzeň 12 ???? Zatím je přihlášeno 107 lidí - dva večery - osoba 7 piv na večer - tzn. 107 * 14 = 1498 piv což je 15 soudků. Děti a ženy vypijí možná o něco méně, někdo přijede až v sobotu atd., ale my ostatní to můžeme dohnat třeba přes den :roll A já myslel, že Pegas nejede:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Vvitty Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 teda Bohousi, tak marne premyslim, kdy jsem naposledy dal sedm dvanactek, pripadne ekvivalent v desitkach... za tento rok me napada tak jedna akce v milovicich (brrrr, jeste ted si pamatuju jak jsme skoncili v bazenu ) a potom medvidkovy kritny, kde padlo spousta vodky (zdravim timto spolupijici ) )... no a protoze v sebe se druhy den bude i ridit, tak teda nepocitam ze bych to nejak prekonal ) to budes asi muset vzti oba bratry a jeste nejake posily ja radeji desitecku, preci jen chci spis popit, nez se opit Citovat
Bohouš Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd A já myslel, že Pegas nejede:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim No bratři opravdu nejedou, jinak bychom museli připočítat jeden extra soudek Citovat
Bohouš Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Vvitty - 7 piv se dá během dne vypít úplně v pohodě a i večer to lze, pokud to nebudeme prokládat např. tvým ovocem......ale dejme tomu, že to snížíme na polovic - tedy cca 7 soudků Jinak Svijany taky můžu - tomu bych se též nebránil, ale už vidím jak vezou sudy z toho pivovárku od Liberce Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Já teda mám Svijany spojeny s 13 kou, a ta jde do hlavy velice slušně Citovat
Vvitty Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Medvede delaji i destiku Bohousi, oni ty soudky vozi vsude mozne, nevim jak v oblasti sebetova ale treba tady v praglu nebo na vysocine jsou firmy co zasobuji male bary a hospody a v nabidce maji kdejakej chlast vcetne ruznych druhu piva... docela by me zajimalo, jak mam behem dne vypit 7 piv, kdyz cely den stravim jako obvykle na orientaku jinak by to samozrejme nebyl problem, ale takhle to vidim spis na kofolu a pivko az vecer... a taky jsou lidi co nepijou vubec [upravil dne 2.7.07 Vvitty] Citovat
John Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Vvitty a taky jsou lidi co nepijou vubec Tak tak abstinentů je v clubu spousta... :D hlavně ty co jsou v clubu delší dobu.. že....... :aut :aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Vvitty teda Bohousi, tak marne premyslim, kdy jsem naposledy dal sedm dvanactek, pripadne ekvivalent v desitkach... za tento rok me napada tak jedna akce v milovicich (brrrr, jeste ted si pamatuju jak jsme skoncili v bazenu ) a potom medvidkovy kritny, kde padlo spousta vodky (zdravim timto spolupijici ) )... no a protoze v sebe se druhy den bude i ridit, tak teda nepocitam ze bych to nejak prekonal ) to budes asi muset vzti oba bratry a jeste nejake posily ja radeji desitecku, preci jen chci spis popit, nez se opit Taky myslím že Desítka je rozumná volba, kdo se chce zbourat tak ať si to něčím zapíjí Citovat
Bohouš Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 dobrá dobrá, tak dvanáctka nebude...... Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Vvitty Medvede delaji i destiku [upravil dne 2.7.07 Vvitty] Destilku? Brrrrrrrrr, to teda pít nebudu ani zkoušet Citovat
Neon Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Vvitty Medvede delaji i destiku a taky jsou lidi co nepijou vubec [upravil dne 2.7.07 Vvitty] JJ, trocha deštíku nikdy neuškodí ... Citovat
Mila_S Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Vvitty Medvede delaji i destiku a taky jsou lidi co nepijou vubec [upravil dne 2.7.07 Vvitty] JJ, trocha deštíku nikdy neuškodí ... Zvlášť, když je "destistupňový" Citovat
Garfield Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vvitty teda Bohousi, tak marne premyslim, kdy jsem naposledy dal sedm dvanactek, pripadne ekvivalent v desitkach... za tento rok me napada tak jedna akce v milovicich (brrrr, jeste ted si pamatuju jak jsme skoncili v bazenu ) a potom medvidkovy kritny, kde padlo spousta vodky (zdravim timto spolupijici ) )... no a protoze v sebe se druhy den bude i ridit, tak teda nepocitam ze bych to nejak prekonal ) to budes asi muset vzti oba bratry a jeste nejake posily ja radeji desitecku, preci jen chci spis popit, nez se opit Taky myslím že Desítka je rozumná volba, kdo se chce zbourat tak ať si to něčím zapíjí Jestli ona ta Kebrtovic Letka nemá nějaký minimální limit alkoholu na rodinu. A když dva z nich nejedou, tak to všechno musí vypít chudák Bohouš... Citovat
Bohouš Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Garfield Jestli ona ta Kebrtovic Letka nemá nějaký minimální limit alkoholu na rodinu. A když dva z nich nejedou, tak to všechno musí vypít chudák Bohouš... No tak to potěš koště - to bych vypadal. Mě by stačila Pegasova dávka a prožil bych víkend v kotrmelcích Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.