Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Boob

Projde mi auto evidenční kontrolou,když je všechno v pořádku,jen místo gum o rozměru 185/65 R14 jsou tam 175/70 R14 ? Co si o tom myslíte,je to velkej problem?

Mě asi před dvěma roky kvůli gumám napsali NEVYHOVUJE. Měl jsem místo 175/80 gumy 185/70... Pěkně mě naštval, jinak by to prošlo. Možná nejlíp ty nápisy seříznout a nějak zahladit, tenkrát jsem to fakt chtěl udělat, protože mě naštval...

Když si toho všimne, tak už záleží na něm...

Na evidenčce?

To je jak kdyby se na městským úřadě při výměně občanky ptali proč nosíš do divadla tepláky.

Ne evidenčce mají zkontrolovat čísla motoru a VIN podle papírů a ne čísla na gumách :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Boob

Původně zaslal: Vertex

Já měl na evidenčce ke gumám jen lehkou připomínku

A jenom ústní nebo i písemnou?:myslim

Jen ústní:aut

Odesláno

Též mám zkušenost jako Marcel - také mě respektive mého kolegu vyhodili s hodnocením NEVYHOVUJE kvůli pneu - měl jsem na 205 GTI 195ky namísto 185ek. Když mě to zavolal, tak jsem myslel, že se přeskočim......ale nakonec se to polepilo a bylo :roker:roker:roker

Odesláno

Tak sem tam byl a stanovisko je : NEVYHOVUJE

Důvod: Nestandartní okolí VIN

A to jsem byl ve stredu kvuli tomu na dopr. inpektorátu,aby mi VIN přerazili...technik z inspektoprátu říkal,že je to ještě v pohodě,že to mam tak nechat.

No a technik na evidenčce byl jinyho nazoru.Taky me kontroloval snad uplne vsechno-pocinaje gumama až po katalyzator a lambda sondu:o- prostě sem kápnul na ****

A jeste posledni dotaz.Když mi to napsali do toho protokolu,tak to bude asi centralne ulozeny v databazi. No a když to odstranim,necham prerazit a pojedu znova na evidenčku,bude to pak OK ? Nebo když mam tento zaznam tak je to trvale spatny?

Odesláno

:xvul

když se tu tak naťukla ta úřední obnova vin, pomalu ale jistě přestává být moje vin čitelné, v těch tečkách ze kterých jsou složena jednotlivá písmena a čísla se objevuje rez.

jak postupovat, když bych to chtěl obnovit? nerad bych aby mě kvůli tomu vyhodili z stk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...